Меню
Количка

BONNA PREMIUM PORCELAIN, Турция

Bonna е популярна сред професионалните среди марка висококачествен порцелан. Родината й е съседна Турция, но продуктите на компанията се предлагат в повече от 30 страни в света. Най-отличителната черта на Bonna е безкомпромисното й качество - ръбовете на чиниите са подсилени така, че да можете да заковете с тях пирон и това да не се отрази по никакъв начин на съда. Устойчиви на надраскване от прибори, устойчиви на индустриално миене, много комбинативни, много модерни и красиви - това са примиум продуктите на Bonna. Вече можете да ги имате и у дома.

Овална чиния за хранене, Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер: 15x8.5 см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износван..
20.95 лв.
Без ДДС:20.95 лв.
Овална чиния за хранене, Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер: 19x11x1.5 см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износ..
22.95 лв.
Без ДДС:22.95 лв.
Овална чиния за хранене, Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:24x14 см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от професи..
28.95 лв.
Без ДДС:28.95 лв.
Купа за супа, салата, десерт, Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф9см.; Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от ..
8.50 лв.
Без ДДС:8.50 лв.
Купа за супа, салата, десерт,220 мл., Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф13см.; 220мл.Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на изн..
9.90 лв.
Без ДДС:9.90 лв.
Купа за супа, салата, десерт,330 мл., Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф15 см.; 330мл.Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на из..
12.50 лв.
Без ДДС:12.50 лв.
Подложна чинийка, 19см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф19 см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от професионал..
13.95 лв.
Без ДДС:13.95 лв.
Купа за супа, салата, десерт,400 мл., Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф16 см.; 400мл.Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на из..
16.40 лв.
Без ДДС:16.40 лв.
Чиния за паста, 28 см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф28 см.; 400мл.Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от профе..
32.00 лв.
Без ДДС:32.00 лв.
Голяма кръгла чиния за пица, 32 см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф32 см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от..
30.00 лв.
Без ДДС:30.00 лв.
Чиния за хранене,дълбока, 16 см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф16 см.; 160мл.Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износван..
16.95 лв.
Без ДДС:16.95 лв.
Чиния за хранене,дълбока,Gourmet, 27см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф 27 см.; 1000мл.Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на..
29.95 лв.
Без ДДС:29.95 лв.
Чиния за хранене,дълбока, 24см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф 24 см.; 400мл.Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износван..
23.50 лв.
Без ДДС:23.50 лв.
Чиния за хранене,дълбока, 23см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф 23 см.; 1000мл.Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износва..
22.50 лв.
Без ДДС:22.50 лв.
Чиния за хранене,десертна, 17см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф 17см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от пр..
10.95 лв.
Без ДДС:10.95 лв.
Чиния за хранене,десертна, 21см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф 21см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от пр..
13.95 лв.
Без ДДС:13.95 лв.
Чиния за хранене, 23см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф 23 см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от професиона..
15.95 лв.
Без ДДС:15.95 лв.
Чиния за основно хранене, 27 см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф 27 см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от п..
19.50 лв.
Без ДДС:19.50 лв.
Чиния за хранене, основна, 30 см,Luz, BONNA Материал:Порцелан;Произход:Bonna; Турция;Серия:Luz;Размер:ф 30 см.;Цвят:Бежов;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти за безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване от ..
27.50 лв.
Без ДДС:27.50 лв.
Малка чинийка, порцелан,12см., Bonna ТурцияМатериал:Порцелан;Цвят:Тъмно син;Размер:ф12см.;Произход:Bonna,Турция;Серия:Sphere Ocean;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти,безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване на..
12.50 лв.
Без ДДС:12.50 лв.
Малка чинийка, порцелан,16см., Bonna ТурцияМатериал:Порцелан;Цвят:Тъмно син;Размер:ф16см.;Произход:Bonna,Турция;Серия:Sphere Ocean;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти,безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износване на..
13.50 лв.
Без ДДС:13.50 лв.
Овална,дълбока купа, порцелан,18см., Bonna ТурцияМатериал:Порцелан;Цвят:Тъмно син;Размер:ф18см.;470мл.Произход:Bonna,Турция;Серия:Sphere Ocean;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти,безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на ..
22.20 лв.
Без ДДС:22.20 лв.
Дълбока купа, порцелан,14см., Bonna ТурцияМатериал:Порцелан;Цвят:Тъмно син;Размер:ф14см.;450мл.Произход:Bonna,Турция;Серия:Sphere Ocean;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти,безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износва..
22.20 лв.
Без ДДС:22.20 лв.
Дълбока чиния, порцелан,23см., Bonna ТурцияМатериал:Порцелан;Цвят:Тъмно син;Размер:ф23см.;1000мл.Произход:Bonna,Турция;Серия:Sphere Ocean;Характеристики:Проектирани да отговарят на най-строгите стандарти,безопасно използване години напред.Превъзходна устойчивост на надраскване.Устойчивост на износ..
24.20 лв.
Без ДДС:24.20 лв.
Показване на 1 до 24 от 774 (33 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.