Списък с марки - pochehli.com - онлайн магазинът за дома
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
За Поръчки: 0888632147
Добре дошли в нашия магазин!
Регистрацияregister
Разширено търсене
Вход чрез Фейсбук
Филтри

КАТЕГОРИИ

Марки
LUMINARC, Франция BOHEMIA CRYSTALITE, Чехия CRYSTAL BOHEMIA, оловен кристал, Чехия CRYSTALEX BOHEMIA, Чехия BOHEMIA ROYAL CRYSTAL, Чехия ZAWIERCIE CRYSTAL, Полша ANTILO TEXTIL, Испания СТУДИО ДЕКОР, България ХРОМ АД, България ДЕКОНА, България CRISTAL D'ARQUES® Paris, Франция CHEF & SOMMELIER, Франция BORMIOLI ROCCO, Италия RONA, Словакия RCR CRISTALLERIA ITALIANA, Италия BLOMUS, Германия DALPER, Португалия PHILIPPI, Германия VICKO, Гърция LANCASTER MODA MOSTRA, Гърция VIN BOUQUET, Испания JAMIE OLIVER ПАНАГЮРИЩЕ 1962, България ХИМ, България L’ATELIER DU VIN, Франция HERDMAR, Португалия SILAMPOS, Португалия ADHOC Germany, Германия COLE & MASON, Великобритания INART, Гърция SKK, Германия KYOCERA, Япония РОЗА ИМПЕКС, България CAMPINGAZ PYREX, Франция ARGENTI SIMA Italy, Италия KRUPS CLAYTAN PASABAHCE TEAM PISTOL TEFAL, Франция SILIKOMART Italy THINKLE STARS KITCHEN CRAFT, Великобритания RAVENHEAD, Великобритания TYPHOON, Велиобритания ROMMELSBACHER, Германия DIAMANTE GLASSWARE, Словения VERA EXCLUSIVE, Словакия DORMIA, България FREITAS & DORES, Португалия ARCOPAL, Франция TVS, Италия BONNA PREMIUM PORCELAIN, Турция VILA RICA, Бразилия TRAMONTINA, Бразилия DAVID MASON DESIGN, Великобритания ECLAT, Франция ARCOROC, Франция INNOLIVING, Италия CASADA, Германия ARTINA, Австрия ROWENTA IVO Cutelarias, Португалия REGENT INOX BOSCH ZYLISS, Швейцария MEPRA, Италия EMILE HENRY, Франция GEFU, Германия CILIO, Германия TOMORROW`S KITCHEN, Холандия BARRIER, Русия HISAR, Турция UMBRA, Канада SABICHI, Великобритания KUCHENPROFI, Германия VIDIVI, Италия APS, Германия Виж всички

Марки

«1»
LUMINARC, Франция

LUMINARC, Франция

Луминарк е френска световно известна марка продукти за сервиране. Вдъхновени от съвременните тенденции по отношение на цветове, форми и функционалност и с поглед в бъдещето, дизайнерите на марката създават модерни, удобни и оригинални продукти. При производството артикулите Luminarc преминават през термичен етап на обработка, което довежда до по-добра механична и термична устойчивост. Те издържат на температура до 135°С. Това позволява на един съд да бъде изваден от хладилника и директно да бъде поставен в микровълнова печка. Всички артикули Luminarc, било то чинии от стъкло, порцелан или други, са устойчиви на миялни машини. Преди да се доставят на пазара, артикулите се тестват в лабораториите на завода Arc International. По-голямата част от артикулите Luminarc са от стъкло, което не задържа микроорганизми и бактерии. Дори порцелана на тази марка е най-малко промокаем от всички керамики - шупливостта е само 1-2%. Luminarc е марка на групата Arc International, началото на която е поставено в далечната 1825 г. Други популярни марки на групата са Cristal d'Arques® Paris, Arcoroc®, Chef & Sommelier и Pyrex®. Вашата малка ежедневна екстра - това е Луминарк.

http://www.latabledarc.com/

294

продукти

BOHEMIA CRYSTALITE, Чехия

BOHEMIA CRYSTALITE, Чехия

Bohemia Crystalite е един от най-популярните наследници на чешките традиции в производството на чаши и продукти за аранжиране на дома. Компанията изработва разнообразни серии чаши, вази, свещници, подходящи и за най-взискателните клиенти. Дългогодишната традиция, подходящите ресурси, умението и въображението на чешките майстори е чудесна предпоставка през 1967 г. да се поставят основите на заводите за производство на стъкло в Světlá nad Sázavou – град в днешна Чехия. 3 години по-късно започва и реалното производство, като в началото продуктите се правят предимно на ръка. През 1975 г. в завода се внедрява и първото автоматизирано производство на стъклени чаши със столче. Това дава нов тласък на производството и бохемското стъкло става все по-популярно не само в страната, но и навън. В днешни дни продукцията на Кристалит Бохемия е световно известна – име, гаранция за високо качество, широк набор от продукти и декорации, а от няколко години насам и екологично производство. Днес в заводите се произвежда само екологично стъкло, което наричат кристалит или кристалин. Това е материал, произведен при специален процес, без съдържание на олово. В много от параметрите си – чистота на материала, блясък, той е еквивалентен на 24% оловен кристал, а в някои отношения дори го превъзхожда. Кристалит Бохемия /Crystalite Bohemia/ понастоящем разполага с два завода в Чехия, в които работят около 700 човека. Техният професионализъм, голямото разнообразие на продукти, традиционните и модерните декори са гаранция за удовлетвореността и на най-взискателните клиенти.

http://www.crystalite.org/

179

продукти

CRYSTAL BOHEMIA, оловен кристал, Чехия

CRYSTAL BOHEMIA, оловен кристал, Чехия

Компанията Кристал Бохемия е създадена през 2008 година с идеята да запази и да продължи да развива дългогодишните традиции в производството на оловен кристал в гр. Poděbrady, Чехия. В заводите на компанията днес се изработва т.н. рязан кристал, чието производство датира от 18-ти век и цялостно повлиява развитието на този бранш в световен план. Фабриката в гр. Poděbrady е основният производител на оловен кристал в Чехия, като 90% от продукцията й се реализира в чужбина.

http://www.crystal-bohemia.com/

30

продукти

CRYSTALEX BOHEMIA, Чехия

CRYSTALEX BOHEMIA, Чехия

Чешката марка Crystalex Bohemia е един от носителите на най-добрите и утвърдени традиции в производството на стъклени чаши за дома и ресторантьорството. Продукцията се изнася в повече от 70 държави и се радва на голям интерес в Европа, Северна и Южна Америка, Азия. В тон със съвременните изисквания Crystalex Bohemia разработват и използват специален състав на стъклото си, който включва кварцов пясък, но не съдържа олово и други тежки метали. Компанията следва принципа, че мярка за успех и добро качество е удовлетвореността на клиента.

https://www.crystalex.cz

97

продукти

BOHEMIA ROYAL CRYSTAL, Чехия

BOHEMIA ROYAL CRYSTAL, Чехия

Чаши от кристал и кристалит от Бохемия Чехия.

14

продукти

ZAWIERCIE CRYSTAL, Полша

ZAWIERCIE CRYSTAL, Полша

Красотата и магията на кристала - Zawiercie Crystal Glass Factory Ltd. е една от най-добрите реновирани фабрики за ръчно рязан кристал в Полша. Богатата дългогодишна традиция, изключителните умения на майсторите и специфичните шарки правят продуктите добре разпознаваеми и почти невъзможни за копиране и масово производство. Изделията са високо оценени и предпочитани от хора с изтънчен, фин вкус и отношение към изисканата маса. Продуктите на Zawiercie са изработени от оловен кристал 24% of PbO.

59

продукти

ANTILO TEXTIL, Испания

ANTILO TEXTIL, Испания

Текстил Антило ООД е испанска фирма със седалище град Валенсия. В последните няколко години Антило Текстил успява да се наложи като водеща марка в производството на платове, дамаски и артикули за декорация, както на вътрешния, така и на външния пазар. Това е една гъвкава и модерна компания, която има за цел да промени начина, по който се възприема домашния интериор и в която иновациите и дизайна играят съществена роля. Фирмата развива политика по качеството, предназначена да предложи на клиентите си най-доброто в цялостната декорация на дома. За да постигне целите си, тя въвежда цялостна система по управление на качеството UNE-EN ISO 9001:2000.

http://www.textil-antilo.es

63

продукти

СТУДИО ДЕКОР, България

СТУДИО ДЕКОР, България

Когато въображението и вкусът се срещнат, резултатът е уникален. Насладете му се.

170

продукти

ХРОМ АД, България

ХРОМ АД, България

Хром АД е най-големият български производител на умивалници и домакински съдове от неръждаема стомана. Качеството на продукцията отговаря на европейските и световни стандарти. Предприятието е основано като самостоятелно дружество през 1966 г., с предмет на дейност производство на домакински съдове и прибори от листова неръждаема стомана. Вече 45 години, Хром АД има една основна цел - да предоставя продукти, които отговарят на високите стандарти за качество и на индивидуалните изисквания на всеки един от своите клиенти. Всички продукти на Хром АД се произвеждат от благородна неръждаема стомана X5CrNi 18 10 (EN 10088 - 1, 2, 3, марка 1.4301) EN 695:2005, EN 13310:2003. През 1971 г., компанията стартира производството на умивалници. В момента на пазара могат да се намерят над 70 модела умивалници под тази марка, които отговарят на всички функционални и естетически изисквания. Умивалниците са полирани до блясък във всеки детайл. Те са високо устойчиви на механично въздействие и лесни за поддръжка, хигиенични и с изключително дълъг живот.

40

продукти

ДЕКОНА, България

ДЕКОНА, България

Декона е търговска марка на “АСКОМЕРС ” ООД - компания, основана през 1990г. и специализирана в производството на спално бельо от 100% памучен текстил. Всички тъкани, вложени в производството, притежават необходимите сертификати за качество и екологична чистота на продукцията.

52

продукти

CRISTAL D'ARQUES® Paris, Франция

CRISTAL D'ARQUES® Paris, Франция

Cristal d’Arques Paris е "френската следа" при продуктите за сервиране. Сърцевината на марката е микс от креативност, традиция, качество, перфекционизъм и френска елегантност. Всеки ден малко лукс и красота – това е философията на Cristal d’Arques Paris. Такава е тя преди повече от 40 години, когато марката се ражда. Такава е философията й и днес, обновена от новите тенденции и новите технологии и представена от последното изобретение на компанията – материалът Diamax®. Cristal d'Arques® Paris е марка на групата Arc International, началото на която е поставено в далечната 1825 г. Други популярни марки на групата са Luminarc, Arcoroc®, Chef & Sommelier и Pyrex®.

http://www.cristaldarquesparis.com/

0

продукти

CHEF & SOMMELIER, Франция

CHEF & SOMMELIER, Франция

Chef & Sommelier е марката - експерт при продуктите за сервиране на вино и напитки. Тя е част от семейството на Arc International и с течение на годините се превръща в предпочитания избор на професионалните ресторантьори и сомелиери, както и на познавачите и ценителите на доброто вино. Други популярни марки на групата Arc Internationa са Luminarc, Cristal d'Arques® Paris, Arcoroc® и Pyrex®

http://www.chefsommelier.com/

24

продукти

BORMIOLI ROCCO, Италия

BORMIOLI ROCCO, Италия

Историята на компания Бормиоли Роко започва в далечната 1825-та година, когато семейство Бормиоли отива да живее в италианския град Фиденца и там изработва първите си артикули от стъкло. През 1903 г. компанията има вече повече от 100 работници и се мести във Виа Сан Леонардо в Италия. Постепенно фирмата израства, развива се и се специализира в изработката на стъклени продукти за домакинството - сервизи за хранене, чинии, чаши, буркани за съхранение. Днес Бормиоли Роко е широко позната, качествена марка, която се характеризира със стилни и иновативни продукти, намиращи място не само у дома, но и в ресторантьорството.

http://corporate.bormiolirocco.com/eng/

59

продукти

RONA, Словакия

RONA, Словакия

RONA е словашка компания със 125-годишен опит в производството на продукти от стъкло - чаши за вино, ракия, безалкохолни напитки и вода, кани, декантери. Тя е най-успешната фирма в този бранш в Словакия и единствената оперираща в страната и до днес. Компанията е позната в над 80 държави по цял свят, в които изнася 96% от продукцията си. Сред популярните ѝ клиенти са редица авиокомпании – American Airlines, Emirates, Qatar Airways, Etihad (Абу Даби) и KLM Royal Dutch Airlines (Нидерландия), както и футболни отбори – Manchester United и FC Barcelona. Продукти на марката могат да бъдат видени в Бъкингамския дворец, Белия дом и луксозни хотели в Дубай и Лас Вегас. Стъклото на Rona се характеризира с отлични показатели по отношение на чистота и блясък, както и перфектна звънкост при наздравици. Чашите на Рона са подходящи за ежедневна употреба, но също и за аранжиране на празничната маса, тъй като са тънкостенни, елегантни, прецизно и фино изработени.

http://www.rona.sk/homepage/

63

продукти

RCR CRISTALLERIA ITALIANA, Италия

RCR CRISTALLERIA ITALIANA, Италия

Компанията RCR е създадена през 1967 г. и в продължение на десетилетия е един от лидерите при производството на продукти от кристал за дома. Днес RCR Cristalleria Italiana е водеща в Италия и е една от най-големите в света. Централата на компанията се намира във Вал д`Елса в сърцето на Тоскана. RCR е 100% италианска компания – от материалите, през дизайна и конструирането, до производството, маркетинга и продажбите – всичко е съсредоточено в Италия, а продукцията се предлага в повече от 80 страни в света. RCR e зелена компания, която е загрижена за околната среда. Тя работи върху различни научно-технологични изследвания в стремежа си да олекоти производствения процес, да го направи по-чист и по-екологичен. Това е и една от причините в последните години компанията да изработва продуктите си от кристалин - специално стъкло с много добри показатели по отношение на прозрачност и чистота, но с малък процент олово в съдържанието си.

http://www.rcrcrystal.com/index.php?lang=5

37

продукти

BLOMUS, Германия

BLOMUS, Германия

Висококачествени материали, иновативен и изчистен дизайн, безкомпромисно качество – това са трите стълба на успеха и уникалността на немската марка Бломус /Blomus/. Стоманата е в основата на повечето продукти на Blomus. Тя е вдъхновението и обаянието, които по-късно ще се превъплътят в уникалните характеристики на всеки отделен продукт. Фокусирани върху същността и функционалността на предмета и изчистените линии, дизайнерите на марката са винаги насочени към търсене на новото и различното. Защото в съвременния унифициран свят, е все по-трудно да си различен и уникален – качества, които са все по-високо ценени. Продуктите на Blomus са различни. Артистични, но не прекалено. Модерни, но и функционални. Изключителни.

http://www.blomus.com

70

продукти

DALPER, Португалия

DALPER, Португалия

Още от създаването си през 1950 г. Далпер разчита на печелившата комбинация от висококачествени материали и непрестанно усъвършенстване и иновации. Марката присъства в повече от 40 държави, като предлага широка гама от продукти, които се отличават с функционалност и с внимание към детайла.

http://www.dalper.pt/index.php?id=4

8

продукти

PHILIPPI, Германия

PHILIPPI, Германия

Харесвате минимализма в дизайна. Обичате различните, хитроумни решения. Обожавате красивите, изчистени линии, удобството и комфорта и онова особено чувство, когато в ръцете си държите скъп и перфектно изработен предмет. Не правите компромиси по отношение на качеството, дори и когато цената е по-висока. Ако се разпознавате в горните редове, горещо ви препоръчваме Филипи /Philippi/. Основана през 1992 г. от Ян Филипи в Хамбург, Германия, Филипи е компания, която залага 100% на необикновения, новаторския, различния дизайн. Изтънчени предмети за изтънчени хора, които живеят днес и сега. В линиите на Филипи няма да откриете престореност, излишно разточителство или залитане по моди – еднодневки. Напротив – тук господстват иновативният подход, изчистените линии, несравнимо качествени материали и уникална функционалност.

http://www.philippi.com/de/

108

продукти

VICKO, Гърция

VICKO, Гърция

VICKO е гръцка компания, която работи в областта на декорацията и продуктите за дома от далечната 1978 г. Днес VICKO е позната и обичана марка, предлагаща широка гама продукти за домакинството и интериора.

http://www.vicko.gr

31

продукти

LANCASTER

LANCASTER

Сервизи за хранене, чаши и чинии, изработени от висококачествен порцелан.

37

продукти

MODA MOSTRA, Гърция

MODA MOSTRA, Гърция

Основите на гръцката компания Мода Мостра са поставени в далечната 1935 г. на остров Лесбос. Тогава Василиос Калдис отваря вратите на малка работилница за глинени съдове. Десетилетията минават, времето и вкусовете се менят. Компанията се стреми да не изостава от тенденциите и развива дейността си, като постепенно започва да разширява продуктовата гама, а през 1997-ма година започва производството на продукти от декорирано стъкло. Това отваря още врати пред семейната компания и тя постепенно се превръща в един от лидерите в сегмента си и излиза на световните пазари. Днес Мода Мостра е представена в повече от 30 държави. Компанията произвежда продукти от декорирано стъкло, като използва различни техники и похвати, съчетаване на материали и цветове, така че те да станат част от декорацията на всеки дом.

http://www.modamostra.gr/

22

продукти

VIN BOUQUET, Испания

90

продукти

JAMIE OLIVER

JAMIE OLIVER

Джейми Оливър е световноизветен британски майстор-готвач. В последните години нашумя с участията с в различни телевизионни готварски програми. Специалността му е Италианската кухня, но със сигурност може да предложи и сготви избрани ястия от целия свят. Джейми Оливър е един от посланиците на здравословното, практично и бързо готвене у дома. Той вдъхновява все повече и повече хора сами да приготвят храната си вкъщи - 100% гаранция за качеството на това, което се влага, както и на крайния продукт. През 2004 година стартира кампанията "Нахрани ме по-добре" за подобряване информираността на децата и качеството на храната в британските училища. Дългогодишният кулинарен опит на Джейми го вдъхновява да създаде линия кухненски продукти и аксесоари. Линията се нарича "Кухненският набор на Джейми Оливър" и е разаботена съвместно с Diethelm Keller Brands /DKB/ - Швейцарска компания, световноизвестен производител на висококачествени продукти за домакинството, собственик на марки като Zyliss, Cole&Mason, Gloster и др. Целта на линията е една - да улесни готвещите хора навсякъде по света и да утрои удоволствието от приготвяне на храната. Продуктите се отличават със стилен дизайн, прецизна изработка и много високо качество на вложените материали. А удоволствието е 100-процентово. Уверете се сами.

http://www.jamieoliver.com

88

продукти

ПАНАГЮРИЩЕ 1962, България

ПАНАГЮРИЩЕ 1962, България

Панагюрище - 1962 ЕООД е еднa от водещите фирми в производството и вноса на комплекти спално бельо, чаршафи, олекотени завивки, кувертюри, одеала, халати, кърпи за баня и други аксесоари. Изпалзваните материали притежават сертификати за качество, които са гаранция за екологичната чистота и безвредност на тъканите. За издаването на тези сертификати се анализира както крайния продукт, така и производствените процеси, като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.

39

продукти

ХИМ, България

ХИМ, България

ЕТ „ХИМ” е създадена през 1991 г. с основна дейност производство на вълнен текстил. Фирмата произвежда висококачествени вълнени одеала, кувертюри, губери, китеници, черги, прежди и битови покривки. Притежава собствена предачница и тъкачница, което позволява максимален контрол върху качеството, както на материалите, така и на крайния продукт. Хим изработва продукти и по размер на клиента.

15

продукти

L’ATELIER DU VIN, Франция

L’ATELIER DU VIN, Франция

L’Atelier du Vin е марка на френската компания SANBRI, създадена в далечната 1926 година. Тя е специализирана в производството на продукти за винената индустрия – от създаването на виното до бутилирането и поднасянето му. Благодарение на дългогодишните взаимоотношения с хората, ангажирани в този процес, специалистите на компанията придобиват изключителни умения и познания в областта и се превръщат в истински познавачи и специалисти. Една от целите, които си поставят, е техните винени аксесоари да бъдат максимално функционални – за да подсилят емоциите при консумацията на качествено вино и да бъдат в услуга на потребителите. Затова и залагат на висококачествени материали и дискретни, ненатрапчиви форми. Ако сте ценител на качественото вино, ако стилът на поднасяне и консумиране е също толкова важен за вас - L’Atelier du Vin е вашата марка винени аксесоари.

http://www.atelierduvin.com/

5

продукти

HERDMAR, Португалия

HERDMAR, Португалия

Herdmar /Хердмар/ е търговска марка на Португалска компания Manuel Marques, Herdeiros, S.A., основана през далечната 1911 г. "11" е първоначалната марка на компанията - кръстена на годината на създаването й. Хердмар е регистрирана през 1963 г. и е съкращение от "inheritors of Marques" - в превод "наследниците на Маркес" /основателят на компанията/. Хердмар са прибори за хранене и сервиране, познати и харесвани навсякъде по света. Изработени са от висококачествена неръждаема стомана 18/10. Качественият контрол се осъществява на всяка стъпка от създаването на продуктите. Дизайнерите черпят идеи и вдъхновение от природата, от историята и не на последно място - от изискванията и нуждите на клиентите. Резултатът е стилни, качествени, елегантни, но и функционални прибори във всевъзможни форми, декорации и цветове. Начинът на поднасяне на храната е не по-малко важен от самата храна. Избирайки Хердмар, не просто купувате прибори, а демонстрирате собствен стил и почерк в аранжирането на масата.

http://www.herdmar.com

121

продукти

SILAMPOS, Португалия

SILAMPOS, Португалия

Марката Silampos е създадена през 1951 година, като започва своето производство с алуминиеви кухненски съдове. Крайъгълен камък в развитието й е 1978 г., когато начело на компанията застава сем. Кампос. Техният професионализъм и амбиция извеждат марката до лидерска позиция на португалския пазар. Скоро тя излиза и на международните пазари. Подбор на висококачествени материали, висок професионализъм при производството и непрекъснати иновации в дизайна и технологиите - това са трите стълба, на които почива дългогодишния успех на компанията. Продуктите Силампос се произвеждат от неръждаема стомана 18/10. Това ги прави по-устойчиви на корозия и безопасни за използване, съгласно съвременните стандарти за здравословно хранене. При готвене топлината се разпределя равномерно по съда, което спомага за по-бързото и лесно приготвяне без залепване по дъното. Незалепващото покритие, което се използва от компанията в някои от съдовете, е съставено от три слоя и е допълнително подсилено с керамични микрочастици. То не съдържа PFOA, BPA, APEOS, SVHCs.

http://www.silampos.pt

9

продукти

ADHOC Germany, Германия

0

продукти

COLE & MASON, Великобритания

COLE & MASON, Великобритания

Британската компания Cole & Mason – част от японската DKB Group – има 60-годишен опит в проектирането и производството на висококачествени мелнички за черен пипер и сол и кухненски аксесоари. Тя цени високо кулинарното изкуство и неповторимия вкус. Независимо дали става въпрос за скромна, или празнична вечеря, компанията предлага идеалните уреди за подправяне на храна. Иновациите и стилът са в сърцето на Cole & Mason още от основаването ѝ през 1919 година. Отначало компанията, създадена от Джулиън Коуън, предлага подаръци, но скоро асортиментът се разширява и до аксесоари за дома и трапезата. Създаването на първата мелничка през 1946 година поставя началото на бурен растеж и широка гама от стилни кухненски аксесоари, изработени от най-качествените материали. През 1980 година Cole & Mason става марка №1 за мелнички за сол и пипер във Великобритания, като успехът не напуска компанията и до наши дни. През 2011 тя печели престижната награда Excellence in Houseware, считана за Оскара в сферата на домакинските изделия, както и приз за иновации на конкурса Housewares Innovation Awards. Три години по-късно фирмата оглавява годишната класация CoolBrands за най-популярна марка, а през 2015 е сред финалистите на Housewares Innovation Awards.

https://www.coleandmason.com

34

продукти

INART, Гърция

9

продукти

SKK,  Германия

SKK, Германия

SKK е създадена през 1985 г. от Дитер Шницлер в Германия. Макар и относително млада марка SKK е лидер в производството на съдове за готвене от ръчно лят алуминий. Днес екипът на компанията смело комбинира съвременното високо технологично производство с манипулации, които се извършват на ръка. Всичко това – в подкрепа на основната цел на марката – да предложи висококачествени, функционални и устойчиви във времето съдове за готвене. В производството на SKK се използват само безвредни алуминиеви сплави (без разтворими и тежки метали), сертифицирани по ISO 9000, които са без съдържание на никел и гарантират здравословно приготвяне на храната. Незалепващите материали, използвани в производството, не съдържат PTFE (тефлон) и PFOA (перфлороктанова киселина).

22

продукти

KYOCERA, Япония

KYOCERA, Япония

Корпорацията Киосера /Kyocera/ е създадена през 1959 г. в Киото, Япония. В годините се развива и става световноизвестна, като работи в няколко основни направления – изработка на фини керамични компоненти, производство на копирни машини, смартфони, системи за слънчева енергия и разбира се, продукти за кухнята. Във всичките си бизнеси компанията се стреми към иновативност и създаване на допълнителна стойност за потребителя. Керамичните ножове Киосера имат уникални остриета, направени от циркониев оксид. Също както диамантите и сапфирите, керамиката, използвана от Киосера, е формирана в прородата в продължение на хиляди години кристализация, изключително високи температури и натиск. Резултатът е чист и плътен материал с невероятна твърдост. Остриетата Киосера са много остри и запазват това си качество много по-дълго време, в сравнение със стоманените ножове. Не окисляват храната и не променят вкуса й. Това ги прави идеални за приготвяне на салати, за нарязване на плодове и зеленчуци, месо без кост, както и за риба.

http://global.kyocera.com

21

продукти

РОЗА ИМПЕКС, България

РОЗА ИМПЕКС, България

Роза Импекс ООД е първата частна компания в България, произвеждаща козметика. Основана е през 1991 година. Благодарение на професионализма и желанието си за непрекъснато развитие, днес компанията е един от водещите български производители и износители на козметика. Продуктите й са познати в повече от 30 държави. Нейни марки са Prestige, Regal, SPA Master, Galant и други. Роза Импекс разполага със собствени отдели за развойна и иновационна дейност, в които работят едни от най-добрите специалисти в страната. Компанията участва в международни изложения и панаири, следи и прилага последните тенденции и новости при производството и разработката на козметични продукти в света. Фирмата разполага с производствени мощности, доставени от най-реномираните световни производители като NORDEN - Швеция, CO.MA.DI.S – Италия, ETIFIX, IWK – Германия и др. Това оборудване е гаранция за най-високо качество и контрол на произвежданата продукция. Роза Импекс ООД разполага със собствени физико-химична и микробиологична лаборатории за контрол на качеството на суровините и на готовите продукти. От 2003 год. има внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2000.

13

продукти

CAMPINGAZ

CAMPINGAZ

Компанията Campingaz е основана през 1949 г. във Франция и стартира с производството на газови бутилки. Много скоро продуктовият асортимент е разширен. Постепенно Campingaz се превръща в световно известна марка, символ на иновации и качество в производството на къмпинг оборудване. С Campingaz почивката сред природата е още по-отпускаща и много по-комфортна.

http://www.campingaz.com

0

продукти

PYREX, Франция

PYREX, Франция

Pyrex® е водеща марка съдове за готвене, позната отдавна със своите продукти от висококачествено огнеупорно стъкло. Боросиликатното стъкло, от което са изработени продуктите от серията Classic, е устойчиво при температури от -40°C до 300°C и издържа при температурни амплитуди до 220°C. Тези му свойства позволяват да използвате съдовете във фризер, в хладилник, в микровълнова и обикновена фурна, както и да ги миете в миялна машина. Независимо от това дали готвите за семейството си или сте поканили гости, продуктите на Пайрекс са създадени изцяло с мисълта за вашето удобство и това, което ви е необходимо в кухнята. Така ежедневното приготвяне на храната не е досадно и стресиращо, нито отнема много време. Пайрекс е марка на групата групата Arc International, собственик на марки като Luminarc, Cristal d'Arques® Paris, Arcoroc®

http://www.arc-international-cookware.com/en

1

продукти

ARGENTI SIMA Italy, Италия

19

продукти

KRUPS

KRUPS

Крупс е световноизвестен и признат производител на домакински електроуреди. Компанията е създадена в Германия през далечната 1846 г., като първите продукти, които произвежда, са везни. Преживява двете световни войни. През 50-те години на 20-ти век, използвайки вълната на немския икономически бум, марката се разраства и разширява продуктовата си гама. През 2001 Крупс се присъединява към SEB Group - международен лидер в производството на малки домакински електроуреди. През 2006 г. марката чества 160-годишнината си! Днес Крупс не е загубила нито частица от дългогодишно трупания си опит. Следвайки стратегията си на непрекъснати изследвания, иновации и подобрения, компанията предлага едни от най-качествените и красиви продукти на пазара.

http://www.krups.com/

15

продукти

CLAYTAN

8

продукти

PASABAHCE

PASABAHCE

Пашабахче е един от доказаните производители на изделия от стъкло. Компанията е създадена през 1935 г. в Истанбул. През 1960 г. започва да оперира на международния пазар и бързо намира място сред най-престижните производители в областта си. Днес компанията е един от лидерите в производството на стоки от стъкло за домакинството. Нейни марки са Borcam, Pasabahce, Lara, F&D и други.

http://www.pasabahce.com

7

продукти

TEAM PISTOL

TEAM PISTOL

Световноизвестната марка TEAM PISTOL® е регистрирана през 1993 година от DIPOND INDUSTRIAL CO., LTD. и до днес има над 25 млн. продадени артикула по цял свят. От 2006 година TEAM PISTOL® е вече и на българския пазар. Продуктовият асортимент на марката се състои от висококачествени запалки, устойчиви на вятър и вода, луксозни табакери и визитници (кутии за визитни картички), изискани комплекти за подарък и други стилни аксесоари. Акцентът на марката TEAM PISTOL® пада върху широката гама от запалки, които поради своята прецизна изработка, се ползват с двугодишна гаранция и следгаранционно сервизно обслужване.

1

продукти

TEFAL, Франция

TEFAL, Франция

Тефал - първата марка домакински съдове с незалепващо покритие, е позната и много добре приета на нашия пазар вече повече от 18 години. В световен мащаб марката е лидер, както в категорията домакински съдове, така и при малките кухненски електроуреди - съдове за готвене на пара, тостери, фритюрници, пасатори. Продуктите Тефал се отличават с елегантен и модерен дизайн, функционалност, комфорт и удобство при употреба. Позната в повече от 120 страни, марката винаги се стреми да превърне грижата за домакинството в приятно занимание.

http://www.tefal.bg

64

продукти

SILIKOMART Italy

SILIKOMART Italy

Силикомарт и италианска компания, която произвежда силиконови форми за професионална и домашна употреба. Продуктите се отличават с много високо качество, благодарение на стриктно подбраните суровини и на модерните производствени структури. Формите са с много висока термична устойчивост - диапазон от -60°С до +230°С, което ги прави подходящи за печене при висока температура, както и за дълбоко замразеняване на подготвените сладкиши.

https://www.silikomart.net

18

продукти

THINKLE STARS

THINKLE STARS

Играчките Thinkle Stars ™ задържат за дълго вниманието на бебетата с ярките цветове, разнообразните движения и веселите мелодии. С весела игра, бебетата развиват двигателните си умения, координацията ръце-очи и способността си да запомнят. За любознателните малчугани на 2 и повече години, играчките Thinkle Stars ™ отговорят на многобройните им въпроси за професиите, животните, музиката, цветовете и формите. Thinkle Stars ™ идва на помощ и на децата от предучилищна възраст и техните родители с асортимента „Преди училище“. Със забавна игра, децата ще научат цялата азбука, правописа, числата, броенето, много думи и изрази. Ранното обучение не е било по-интересно и по-лесно! Новите знания, които децата придобиват на родния език са: азбуката, числата, броенето, знания за формите, цветовете, животните, професиите, предметите в пространството, основни думи и изрази и много други. Част от асортимента играчки предоставят тези знания и на Английски език.

http://thinklestars.com/

0

продукти

KITCHEN CRAFT, Великобритания

KITCHEN CRAFT, Великобритания

Стотици продукти за кухнята – разнообразие, което ще удовлетвори и най-претенциозната домакиня. Ако търсите нещо уникално и специфично за вашата кухня, търсите Китчън Крафт /Kitchen Craft/- Великобритания. Следейки модните тенденции в дизайна, както и нуждите на клиентите си, Китчън Крафт създават висококачетвени и функционални продукти, на които трудно ще устоите. Продуктите се проектират във Великобритания, използват се най-новите технологии и материали. Компанията е представена в над 80 държави.

http://www.kitchencraft.co.uk/

0

продукти

RAVENHEAD, Великобритания

RAVENHEAD, Великобритания

Ravenhead е британска марка стъклени продукти за дома, част от семейството на Rayware Group. Създадена е през далечната 1842 г. в Северозападна Англия, като стартира с производството на бутилки. Постепенно продуктовата гама се разширява и днес компанията произвежда различни серии чаши, вази, купи, поставки и подноси от стъкло, които се отличават с изчистен дизайн, качество и здравина.

http://ravenhead.co.uk

0

продукти

 TYPHOON, Велиобритания

TYPHOON, Велиобритания

Простата идея да се представят Азиатски продукти на Британския пазар е зрънцето, от което израства марката Typhoon /Тайфун/, част от Британската Rayware Group. Продуктите на бранда се отличават с шикозен дизайн, високо качество, собствен стил и са вдъхновени от азиатската кухня и стил на живот.

http://www.typhoonhousewares.com

1

продукти

ROMMELSBACHER, Германия

ROMMELSBACHER, Германия

Rommelsbacher е създадена през 1928 г. от инженер Gustav Rommelsbacher в Германия. Първоначално компанията произвежда нагряващи плочи за домакинството, като постепенно, в следствие на различните нужди на клиентите на марката продуктовата гама се разширява И днес продуктите се изработват в Германия и са образец за високо качество, изчистен и функционален дизайн.

3

продукти

DIAMANTE GLASSWARE, Словения

6

продукти

VERA EXCLUSIVE, Словакия

8

продукти

DORMIA, България

DORMIA, България

Dormia е българска марка възглавници и продукти за добър и пълноценен сън. Марката предлага две серии възглавници - Memory Foam Pillow, изработени от патентования от НАСА материал Memory Foam и Memory Foam&Gel Pillow - изработени от същия материал, но обогатени с термолегуриащ гел - за още по-голям комфорт, антистрес ефект и релакс.

9

продукти

FREITAS & DORES, Португалия

FREITAS & DORES, Португалия

Freitas & Dores е португалска компания, специализирана в производството на продукти за дома - комбинация от стъкло с висока степен на прозрачност и метални орнаменти. Резултатът - оригинални и ефектни декантери, чаши, гарафи и комплекти, които няма да оставят никого равнодушен. Металните елементи в продуктите са произведени от сплав със състав 95% чист калай и 5% мед и антимон.

14

продукти

ARCOPAL, Франция

ARCOPAL, Франция

Аркопал е френска марка, част от семейството на Arc International, заедно с Luminarc, Arcoroc, Chef & Sommelier.

4

продукти

TVS, Италия

TVS, Италия

„Убедени сме, че доброто готвене е в основата на доброто качество на живота. Знаем, че нуждите на хората се променят също както и вкусовете им“, казват от компанията TVS Италия. Иновации, функционален дизайн, качество на всяка стъпка – от подбора на материалите до производството и разпространението им – резултатът са модерните, удобни и функционални съдове за готвене на марката. Произведени изцяло в Италия, без съдържание на PFOA, олово, кадмий и други тежки метали.

http://www.tvs-spa.it/en/

31

продукти

BONNA PREMIUM PORCELAIN, Турция

BONNA PREMIUM PORCELAIN, Турция

Bonna е популярна сред професионалните среди марка висококачествен порцелан. Родината й е съседна Турция, но продуктите на компанията се предлагат в повече от 30 страни в света. Най-отличителната черта на Bonna е безкомпромисното й качество - ръбовете на чиниите са подсилени така, че да можете да заковете с тях пирон и това да не се отрази по никакъв начин на съда. Устойчиви на надраскване от прибори, устойчиви на индустриално миене, много комбинативни, много модерни и красиви - това са примиум продуктите на Bonna. Вече можете да ги имате и у дома.

https://bonna.com.tr/en

308

продукти

VILA RICA, Бразилия

VILA RICA, Бразилия

Vila Rica е бразилска марка продукти за домакинството, изработени от керамика. Различни и цветни, те ще внесат нотка свежест и жизнерадостност в ежедневието ви.

8

продукти

TRAMONTINA, Бразилия

TRAMONTINA, Бразилия

Tramontina е създадена през 1911 година в бразилския град Карлос Барбоса от италианеца Валентин Трамонтина. Воден от своите трудолюбие, отдаденост и стремеж към предлагане на трайни и надеждни продукти, той наема късче земя, на което построява малка работилничка. Век по-късно Tramontina е водещ производител на стилни и достъпни кухненски и домакински пособия с безукорно качество. Изградена върху иновативност, дизайн и технология, марката е разпознаваема в над 120 държави, а нейния отличителен почерк носят над 18 000 продукта, готови да посрещнат нуждите на потребителите, независимо от повода.

http://www.tramontina.com.br

41

продукти

DAVID MASON DESIGN, Великобритания

DAVID MASON DESIGN, Великобритания

David Mason Design е британска компания с над 60-годишен опит в предлагането на мелнички за пипер и сол и аксесоари за дома и кухнята. Тя черпи вдъхновение от природата на Острова и залага на естествените форми и флоралните и животински мотиви. Продуктите й се отличават с иновативен дизайн, семплост и съвършена симбиоза между класика и модернизъм. Репутацията си на трендсетър и високата удовлетвореност на потребителите, David Mason Design отдава на ценната обратната връзка на своите клиенти и партньори.

http://www.davidmasondesign.com

61

продукти

ECLAT, Франция

ECLAT, Франция

Eclat е най-новата марка в семейството на френската група Arc International. Продуктите са изработени от кристалин и се отличават с уникална прозрачност, перфектна акустика, отлична устойчивост на удари и при миене в съдомиялни машини.

13

продукти

ARCOROC, Франция

ARCOROC, Франция

Arcoroc е марка на френската група Arc International, специализирана в изработката на продукти за сервиране за професионална употреба, които се отличават с висока устойчивост и продължителност на живота. Други марки на Arc International са Luminarc, Cristal d'Arques® Paris, Chef & Sommelier и Pyrex®.

23

продукти

INNOLIVING, Италия

INNOLIVING, Италия

Innoliving е иновативна и бързо развиваща се италианска марка с 10-годишен опит в предлагането на оригинални, надеждни и качествени решения в областта на здравето, красотата, релакса и технологиите. Компанията произвежда малки, чаровни и лесни за употреба електрически уреди за ежедневието в няколко серии: грижа за здравето (Health), разкрасяване (Beauty), грижа за себе си (Relax) и децата (Baby), както и малки домакински уреди (Home) и продукти срещу насекоми (ZBye). Лесни технологии за лесен живот!

42

продукти

CASADA, Германия

CASADA, Германия

Casada е утвърдена германска марка висококачествени технологични решения за иновативен и здравословен начин на живот. Продуктите й доминират световния пазар от 2000 година и се отличават с впечатляващ дизайн, отлично качество и функционалност. Компанията вярва, че щастието е резултат от вътрешен баланс и лична свобода, които изискват леснодостъпен физически, умствен и душевен мир. Подарете си здраве и комфорт с предложенията на Casada!

14

продукти

ARTINA, Австрия

ARTINA, Австрия

Артина е австрийска компания, основана през 1974 г. и е специализирана в производството на изделия от пютър /метална сплав, направена предимно от калай (85-99%), мед, бисмут, антимон или сребро/ или в комбинация от пютър и стъкло. Продуктите се отличават с индивидуалност и високо качество и са перфектният подарък за ценители на хубавите напитки и добрата храна.

11

продукти

ROWENTA

ROWENTA

От 1909 година германската марка Rowenta пленява и най-взискателните потребители с висококачествени продукти, гарантиращи безупречни резултати. Компанията предлага широка гама от решения, които съчетават ненадминато технологично представяне, изтънчен дизайн и лекота на ползване. Като истински пионер, Rowenta работи в сътрудничество с WWF и поставя екологичният дизайн на продуктите си на преден план в иновационния процес.

35

продукти

IVO Cutelarias, Португалия

IVO Cutelarias, Португалия

IVO Cutelarias e специализирана в производството на прибори за професионална и лична употреба. Португалската компания гарантира най-високо качество на продуктите си чрез строг контрол и подбор на най-добрите немски стомани и комбиниране на автентична и щателна изработка с най-новите технологии, като осигурява контрол на качеството на всеки етап от производството.

3

продукти

REGENT INOX

REGENT INOX

Съдове за топло сервиране и аксесоари за сервиране, които ще привнесат на трапезата ви празнично настроение и премерен лукс. Марката предлага няколко серии - Perle Titanium, Nappa, Grigio, Practical, Cadiz.

40

продукти

BOSCH

BOSCH

Bosch: "Едно нещо не се променя с времето: желанието ни да се усъвършенстваме". Вече повече от век и половина домакинските уреди на Bosch са част от живота на милиони семейства по света, като правят ежедневието им по-леко и приятно.

http://www.bosch-home.bg

3

продукти

ZYLISS, Швейцария

ZYLISS, Швейцария

Zyliss е една от марките на швейцарската компания DKB Household, наред с популярни имена като Jamie Oliver, Cole & Mason, Ken Hom и Culinare. Именно в Швейцария през 1948 година Карл Цюсет създава първият продукт на Zyliss – преса за чесън, която и досега се радва на невероятен успех. Днес Zyliss може да се похвали с атрактивно и уникално портфолио от внимателно проектирани и изработени продукти, много от които са отличени с престижната награда за дизайн Red Dot Award. Zyliss черпи вдъхновение не само от нуждите на своите клиенти, но и от непрестанно променящите се лайфстайл и кулинарни тенденции. Компанията е отдадена на разработването на оригинални, надеждни и функционални продукти, чиято употреба носи наслада.

http://www.zyliss.co.uk

12

продукти

MEPRA, Италия

MEPRA, Италия

Мепра е компания с традиции в изработката на прибори за хранене, съдове за готвене, аксесоари и иноксови изделия. Продуктите се характеризират с високо качество, гарантирано от трите сертификата за издръжливост, изправност и надеждност. Вложените материали са специално подбрани, използва се неколкократно полирана стомана 18/10 с висока плътност и дълготраен блясък. MEPRA - удоволствието да се храниш с хората, които обичаш, вълшебството на готвенето, радостта да споделиш уникален момент с приятели, специалните неща за специални случаи... Всичко това е заложено в колекциите на Mepra Италия – там, където се срещат прословутия италиански дизайн и неспиращия стремеж към още по-добри и качествени продукти.

11

продукти

EMILE HENRY, Франция

EMILE HENRY, Франция

Emile Henry /Емил Анри/ е френска марка съдове за готвене, създадена през далечната 1848 г. в градчето Марсини, южна Бургундия. Продуктите се отличават с изключително високо и постоянно качество. Изработени са от специална глина, която се добива в Бургундия. Специфичната термична обработка и покритието на съдовете, за разлика от всички останали керамични и глинени съдове, позволява поставянето им в гореща фурна. 100% естествени материали, 100% хигиеничност на продуктите, закалени и устойчиви на температури от -20 до +270˚С. Emile Henry и до днес е ръководена от семейство Анри, с отдадени на каузата хора, които непрекъснато се стремят да развиват и доусъвършенстват продуктите си. Те са пионери, те са новатори и неведнъж през годините стават „модните диктатори" във всяка френска кухня. Силата на земята и огъня, повече от 150 години опит, безкомпромисен контрол на качеството и иновативност – това е Emile Henry.

http://www.emilehenry.com

14

продукти

GEFU, Германия

GEFU, Германия

GEFU е германска компания с близо 70 години опит в производството на първокачествени и оригинални решения за кухнята. Нейните над 280 продукта са съвършената комбинация между функционалност, издръжливост и дизайн. Те имат за цел да улеснят най-досадните и времеемки дейности в готвенето, за да можете да се насладите изцяло на кулинарното изкуство. Тази нелека мисия е причината GEFU никога да не прави компромис с използваните материали, безопасността и нуждите на своите клиенти. Всеки продукт на фирмата представлява уникално произведение, за което не сте и подозирали, че може да ви е необходимо, но което от пръв поглед ще пожелаете да притежавате.

44

продукти

CILIO, Германия

CILIO, Германия

CILIO е немска марка, създадена през 1993 г. в град Золинген. Компанията залага на стилен дизайн, висококачествени продукти и постоянен контрол при производството и това й позволява много бързо да се развие и да се превърне в един от лидерите в областта си. Мотото на Цилио е да носи радост и качество в ежедневието у дома.

http://cilio.de

11

продукти

TOMORROW`S KITCHEN, Холандия

TOMORROW`S KITCHEN, Холандия

Tomorrow’s Kitchen е млада марка - появява се на пазара през 2016 година, но вече може да се похвали с няколко отличени продукта. Tomorrow’s Kitchen е част от семейната Dutch Creative Brands (основана през 1986), която оперира в над 85 държави по света. Марката е съсредоточена изцяло върху иновативните решения за кухнята и трапезата – както в приготвянето на храната, така и в приятно прекараното време около масата. Думата “tomorrow” („утре“) изразява едновременно иновативния характер на продуктите и ценностите на компанията, сред които е социалната отговорност. Продуктите с марка Tomorrow’s Kitchen се произвеждат основно в Холандия, но и в други страни-членки на Европейския съюз, което гарантира високото им качество. Една от основните цели на марката е да предлага уникални, стилни и изпитано функционални решения на своите клиенти.

46

продукти

BARRIER, Русия

BARRIER, Русия

Руската компания Бариер започва производство на филтри за пречистване на питейна вода през 1993 г. През 2018 г. фирмата може да се похвали с четири производствени предприятия, собствена научно-изследователска лаборатория, автоматизирано производство и повече от 300 души, заети в дейността. Компанията произвежда кани за филтриране на вода и филтри, като продукцията й е позната в цяла Русия, предлага се в Европа и Азия.

https://www.barrier.ru

10

продукти

HISAR, Турция

HISAR, Турция

Hisar е лидер в концепцията „Изкуството на храненето“ от 1968 година. Компанията предлага стилни и елегантни прибори за хранене, съдове за готвене, порцеланови изделия и аксесоари, открояващи се с издръжливост и уникален дизайн. Компанията се води от убеждението, че всеки заслужава да се храни на изискана трапеза. Затова първокласната неръждаема стомана, безупречната технология и ненадминатото майсторство се съчетават в спиращи дъха продукти с безкомпромисно качество.

https://www.hisar.com.tr/

12

продукти

UMBRA, Канада

UMBRA, Канада

Основана през 1979 в Торонто, Канада, Umbra е дизайнерска компания, предлагаща интелигентни и висококачествени аксесоари за дома в над 120 държави по света. Началото ѝ поставя графичният дизайнер Пол Роуан, който по онова време търси щори за прозорците в апартамента си. Не успявайки да намери решение, което да отговаря на вкуса и бюджета му, Пол се залавя да си проектира сам, а малко по-късно се съюзява с Лес Манделбаум, приятел от детството, и двамата започват да пресъздават предмети от ежедневието в произведения на модерния дизайн. Резултатът е оригинални, модерни, функционални, непринудени и достъпни продукти, проектирани с много страст и лично отношение.

91

продукти

SABICHI, Великобритания

SABICHI, Великобритания

SABICHI е британска марка стоки за дома и домакинството. Произвежда качествени и красиви сервизи за хранене, прибори, съдове за готвене, аксесоари за банята и много други. Създадена е неотдавна - през 1994 г., но бързо успява да се наложи като една от предпочитаните марки на домакинствата във Великобритания. Компанията залага на качествено изработени продукти, красив, съвременен дизайн и добра цена. Дизайнерите на марката постоянно следят последните световни тенденции и ги претворяват в продуктите Сабичи, като не забравят необходимостта те да бъдат стилни, красиви и функционални.

29

продукти

 KUCHENPROFI, Германия

KUCHENPROFI, Германия

Küchenprofi е създадена през 1923 година под името Artur Schmitz. Основите ѝ полага дядото на днешния собственик, чиито умения повеждат семейния бизнес към успех въпреки хаоса на войната. През 60-те фирмата си поставя за цел да създаде пълна гама от функционални продукти за приготвяне и съхранение на храна. През 1988 година Artur Schmitz става Küchenprofi – бранд за висококачествени кухненски аксесоари, съчетаващи неостаряващ дизайн с висока функционалност и насочени към нуждите, желанията и изискванията на потребителите. А качеството е от първостепенно значение за компанията.

34

продукти

VIDIVI, Италия

VIDIVI, Италия

Стъклените изделия за сервиране на италианската фирма VIDIVI се славят с ненадмината прозрачност и здравина. Те се произвеждат в провинция Верона от първокачествени материали с ниско съдържание на метал и са 100% рециклируеми. Не съдържат олово или кадмий. Стъклото е пресовано и темперирано, което не му позволява да се чупи на малки парченца. Благодарение на тези си качества продуктите на VIDIVI са особено подходящи за използване в HORECA сектора и отговарят на регламент REACH № 1907/2006 / ЕО. Марката предлага богат асортимент от чаши, чинии, плата, купи и други изделия с изискан и стилен дизайн, които ще направят масата Ви уникална.

http://www.vetridellevenezie.co.uk/

62

продукти

APS, Германия

APS, Германия

APS е германска компания, основана през 1933 година. Тя предлага над 3500 професионални решения в сферата на кетъринга, хотелиерството и кухненското оборудване. Продуктите на APS се отличават с дръзка и иновативна визия и безупречно качество. Компанията непрекъснато си сътрудничи с дизайнери и кулинарни експерти, за да бъдат предложенията й не само атрактивни, но и функционални

29

продукти

BISETTI, Италия

BISETTI, Италия

Bisetti е италианска компания, основана през втората половина на XIX век от Абрамо Бисети. В началото тя произвежда кухненски изделия посредством дървоструговане – традиционен занаят за малките градчета на северния бряг на езерото Орта. През 1945 синът на Абрамо – Джулио, обогатява продуктовата гама на Bisetti с кафемелачка и мелнички за пипер. Четиридесет години по-късно, под ръководството на Бруно Бисети, италианската компания представя още нови и стилни изделия и придобива модерния си облик. Bisetti комбинира майсторството на традиционните занаяти с най-модерни технологии. Тя е от малкото компании, които и до днес създават аксесоари от струговано дърво за кухнята и трапезата. Всички продукти на марката се произвеждат в Италия – гаранция за безкомпромисното им качество.

https://www.bisetti.com/

20

продукти

ILSA, ИТАЛИЯ

ILSA, ИТАЛИЯ

ILSA е италианска компания, основана през 1946 година. Първият й продукт – усъвършенствана версия на характерната за Южна Италия кафеварка „Наполетана” – и до днес е предпочитан избор на много домакинства. Водещата цел на компанията е да използва натрупания опит и познанията си за пазара, за да възроди традициите, като същевременно произвежда изделия, които отговарят на всички нужди на потребителите. Продуктите с марка ILSA се отличават с безупречно качество и италиански усет за елегантност и стил.

http://www.ilsa-italy.it/

10

продукти

Horecano

60

продукти

G.A.T., Италия

G.A.T., Италия

В един слънчев ден през 1986 г. група приятели се забавляват като съставят списък на типично италиански неща, които са познати в целия свят. И така наред с пицата, спагетите, мафията и модата попада и хубавото кафе и италианското отношение към него. Този списък поставя началото на компанията G.A.T. и на основната й мисия - да разпространи италианската култура за приготвяне и пиене на кафе в целия свят. Практични, класически или с модернистичен дизайн, кафеварките на G.A.T. се отличават с високо качество на изработката, дълъг живот и вкусно кафе.

6

продукти

OCEAN, Тайланд

OCEAN, Тайланд

Ocean е тайландска марка висококачествени продукти от стъкло, основана през 1979 година. Нейната мисия е да гарантира изключително преживяване на своите клиенти в над 90 държави по света. Продуктите ѝ съчетават азиатските традиции с модерния Запад и се отличават с елегантност и функционалност. Сред клиентите на Ocean са голям брой първокласни хотелски комплекси и ресторанти.

31

продукти

ZASSENHAUS, Германия

1

продукти

BERLINGER HAUS, Унгария

BERLINGER HAUS, Унгария

Berlinger Haus е изцяло нов примиум бранд на унгарската компания Home Impex Ltd., основана през 2007 година в сърцето на Европа – Будапеща. Марката произвежда специализирани, оригинални и иновативни съдове за готвене и кухненски продукти от най-съвременните и висококачествени материали. Berlinger Haus следва изключително строги стандарти за устойчивост, функционалност и дизайн на своите артикули и се радва на високо доверие в над 40 държави.

32

продукти

BOHEMIA 1845, Чехия

8

продукти

NACHTMANN, Германия

NACHTMANN, Германия

Нахтман е еталон за немско качество и прецизност в производството на кристални и стъклени артикули за дома. Компанията е създадена в далечната 1834 година от майстора - стъклар Michael Nachtmann. През годините компанията се развива и усъвършенства процесите на производство, за да достигне до сегашния си статут на утвърден европейски производител. В основата на постоянното високо качество на продуктите Nachtmann са залегнали три основни правила - първокачествени суровини, сертифицирани процеси на производство /ИСО/, модерни технологии. Дизайнът на продуктите Nachtmann също заслужава внимание, както и красивите опаковки, които правят чашите, вазите и купите Нахтман перфектен подарък за всеки повод.

14

продукти