Кристални чаши, чаши за вино, вода, уиски, шампанско, изработени от стъкло, кристал и порцелан
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
За Поръчки: 0888632147
Добре дошли в нашия магазин!
Регистрацияregister
Разширено търсене
Вход чрез Фейсбук
Филтри

КАТЕГОРИИ

Марки
LUMINARC, Франция BOHEMIA CRYSTALITE, Чехия CRYSTAL BOHEMIA, оловен кристал, Чехия CRYSTALEX BOHEMIA, Чехия BOHEMIA ROYAL CRYSTAL, Чехия ZAWIERCIE CRYSTAL, Полша ANTILO TEXTIL, Испания СТУДИО ДЕКОР, България ХРОМ АД, България ДЕКОНА, България CRISTAL D'ARQUES® Paris, Франция CHEF & SOMMELIER, Франция BORMIOLI ROCCO, Италия RONA, Словакия RCR CRISTALLERIA ITALIANA, Италия BLOMUS, Германия DALPER, Португалия PHILIPPI, Германия VICKO, Гърция LANCASTER MODA MOSTRA, Гърция VIN BOUQUET, Испания JAMIE OLIVER ПАНАГЮРИЩЕ 1962, България ХИМ, България L’ATELIER DU VIN, Франция HERDMAR, Португалия SILAMPOS, Португалия ADHOC Germany, Германия COLE & MASON, Великобритания INART, Гърция SKK, Германия KYOCERA, Япония РОЗА ИМПЕКС, България CAMPINGAZ PYREX, Франция ARGENTI SIMA Italy, Италия KRUPS CLAYTAN PASABAHCE TEAM PISTOL TEFAL, Франция SILIKOMART Italy THINKLE STARS KITCHEN CRAFT, Великобритания RAVENHEAD, Великобритания TYPHOON, Велиобритания ROMMELSBACHER, Германия DIAMANTE GLASSWARE, Словения VERA EXCLUSIVE, Словакия DORMIA, България FREITAS & DORES, Португалия ARCOPAL, Франция TVS, Италия BONNA PREMIUM PORCELAIN, Турция VILA RICA, Бразилия TRAMONTINA, Бразилия DAVID MASON DESIGN, Великобритания ECLAT, Франция ARCOROC, Франция INNOLIVING, Италия CASADA, Германия ARTINA, Австрия ROWENTA IVO Cutelarias, Португалия REGENT INOX BOSCH ZYLISS, Швейцария MEPRA, Италия EMILE HENRY, Франция GEFU, Германия CILIO, Германия TOMORROW`S KITCHEN, Холандия BARRIER, Русия HISAR, Турция UMBRA, Канада SABICHI, Великобритания KUCHENPROFI, Германия VIDIVI, Италия APS, Германия Виж всички

Чаши Чаши

Кристални чаши за вино, стъклени чаши, чаши за вода и безалкохолно, уиски, бира, ракия и коктейли, както и порцеланови чаши за кафе и топли напитки. За ваше улеснение те са разпределени в няколко подкатегории - така можете да търсите чаши по предназначението им. Ако желаете да търсите по марка или серия, използвайте полето за търсене горе вдясно на сайта.

Подкатегории

Кристални чаши за вино, уиски, шампанско, ракия. В категорията ще откриете селекция продукти, изработени от оловен кристал 24% of PbO. Ще поставим фокус на Bohemia от Чехия като най-познатият и популярен производител, но няма да пренебрегнем и продуктите на полската марка Zawiercie Crystal.

Кристалните чаши се отличават със звънкостта си, с неповторимото пречупване на светлината, с тежестта си, с изящните си гравюри.

А за разкош и още повече блясък, в категорията ще намерите и селекция от кристални гарафи за уиски, впечатляващи купи, комплекти за уиски.

Комплекти за уиски, изработени от кристал, кристалит или стъкло.

Кристални чаши за вино и шампанско, комплект за уиски от серията Брикстън на Кристал Бохемия. Изработени от оловен кристал 24% PbO, с класическа гравюра и изчистен дизайн. Чашите са опаковани в сини фабрични кутии с логото на Бохемия. Подходящи са за подарък.

Чаши за уиски и вода, гарафи, купи Bohemia Quadro. Изработени от кристалит, със специфична форма, наподобяваща усукване в долната част. Една от най-популярните серии, която се радва на нестихващ интерес.

Чаши за вино и ракия Bohemia Fuchsia са с издължено фино столче и нежна чашка тип лале. Дизайнерите на Бохемия взимат идеята за своеобразния детайл на столчето от красивото цвете Фуксия, чийто цвят е стилно и елегантно претворен там. Усещане за стил, изтънченост и повишено удоволствие при отпиване. Чашите са изработени от кристалит и се отличават с висока прозрачност и чистота на стъклото и отлична звънкост при наздравици. В серията Фуксия Бохемия ще намерите чаши за ракия на столче, чаши за бяло и червено вино и чаши за шампанско тип флейта.

Чаши за вино Avila на Bohemia Royal са изработени от тънкостенно висококачествено стъкло - кристалит, което се отличава с много добра чистота и прозрачност и отлична звънкост при наздравици. Чашите са опаковани в стилни черни кутии и са подходящи за подарък на хора с отношение към хубавите качествени вина. В серията ще откриете чаши за червено вино, чаши за бяло вино, чаши за бордо и чаши за шампанско.

Чашите в серия Tori Titanium на Bohemia Royal са изработени от висококачествен кристалит. Характеризират се с висока прозрачност на стъклото, блясък и отличен звън при наздравици, лазерно изрязан ръб. Изработени са в Чехия и са част от портфолиото на BOHEMIA Royal. Серията съдържа чаши за бяло вино, розе, червено вино и шампанско. Столчето е фино и високо, формата е по-широка в долната част и затворена при ръба за по-доброто запазване на ароматите на напитките и повече удоволствие при отпиване.

Parus e една от новите серии чаши на столче на чешкия производител BOHEMIA Crystalite и е кръстена на малкия градски певец - синигера /на англ. ез. Parus е синигер/. Чашите са изработени от екологичния материал кристалит. Чашката е с нежната форма на отворено лале, а столчето е фино и издължено, като в горната си част има красиво топче, което пречупва светлината по прекрасен начин. Серията съдържа чаши за ракия и аперитив, чаши за бяло и червено вино, шампанско и чаша тип гоблет, която може да се използва като водна.

Стилни и елегантни, чашите Bohenia Parus ще допринесат за празничното настроение на всяка маса.

Чашите за вино и ракия на столче от серията Бохемия Александра вече са с новото име Bohemia Asio /Бохемия Асио/. Тази промяна е от 2018 г. и е част от новата стратегия на компанията производител Crystalite Bohemia. Чашите са с ново име, но с непроменен дизайн и качество. Изработени са от кристалит - стъкло с много добри показатели за чистота, блясък и звънкост, но без наличието на оловен оксид. Чашката е във формата на лале, а столчето е украсено с двоен ринг.

За новите имена на сериите на Crystalit Bohemia прочетете тук.

Чаши за вино, шампанско, ракия Бохемия Клара от 2018 г. имат ново име - Bohemia Sylvia /Бохемия Силвия/. Чашите са част от портфолиото на един от най-популярните чешки производители на стъкло Crystalit Bohemia. Дизайнът е класически, изчистен, без гравюри и орнаменти. Чашите са изработени от кристалит - съвременен материал, който се отличава с висока прозрачност, добра звънкост и не съдържа оловен окис.

За новите имена на сериите на Crystalitе Bohemia прочетете тук.

Чаши за вино, ракия, коняк и бира, изработени от кристалит. От 2018 г. серията Cecilia Бохемия на чешкия производител Crystalit Bohemia вече е с ново име Bohemia Carduelis. Чашите остават с непроменен дизайн и качество. Нови са името и опаковките.

За новите имена на сериите на Crystalitе Bohemia прочетете тук.

Gastro Bohemia /Бохемия Гастро/ - една от най-предпочитаните серии на чешкия производител Crystalite Bohemia - вече е с ново име - Bohemia Colibri /Бохемия Колибри/. Чашите остават с непроменен дизайн и качество и висока функционалност - подходящи са за употреба у дома, както и в качествени заведения. Дизайнът е класически, с високо столче, без орнаменти и гравюри по чашката. В серията можете да откриете чаши за вино, чаши за бира, коняк, ракия, грапа.

За новите имена на сериите на Crystalitе Bohemia прочетете тук.

Чашите в серия Bohemia Laura /Бохемия Лаура/ вече имат ново име и то е Bohemia Falco /Бохемия Фалко/. Това е част от новата политика на чешкия производител Crystalite Bohemia, който от 2018 г. преименува почти всички серии чаши, които произвежда. Формата, качеството и размерите на чашите остават непроменени. Чашките са с формата на лале, а столчето е декорирано с красиво топче. Чашите са изработени от кристалит, тънкостенни са и се отличават с висока чистота и прозрачност на стъклото и прекрасна звънкост.

За новите имена на сериите на Crystalitе Bohemia прочетете тук.

Чаши за вино и ракия Антик Бохемия /Bohemia Antik/ вече са с новото име Bohemia Fregata /Бохемия Фрегата/. Чашите са изработени от кристалит, тънкостенно стъкло, чашка тип лале, издължен силует и столче с нежни орнаменти. Подходящи са за аранжиране на празничната маса.

За новите имена на сериите на Crystalitе Bohemia прочетете тук.

Чашите за вино и ракия на столче Бохемия Клаудия /Bohemia Klaudie/ от 2018 г. са с новото име Bohemia Sterna /Бохемия Стерна/. Промяната е в името и в опаковката. Размерите, дизайнът и качеството остават непроменени. Чашите са тънкостенни, с характерното топче на столчето, изработени са от кристалит и са част от портфолиото на чешкия производител Crystalite Bohemia. Подходящи са за ежедневна употреба, както и за аранжиране на празничната маса.

За новите имена на сериите на Crystalitе Bohemia прочетете тук.

Чаши за вино и шампанско Бохемия Rainbow са по 6 броя в опаковка, като всяка чаша е с различно на цвят столче, респективно чашите за вода и ракия са с дъна в шест различни цвята. Чашите са част от портфолиото на чешката компания Crystalex BOHEMIA и са изработени от кристалекс. Подходящи са за подарък на млади хора, за купони и градински партита, където всеки да може да разпознае чашата си по цвета й.

Siesta Bohemia е серия чаши на чешкия производител Crystalex Bohemia. Чашите са изработени от кристалит, по-широки са в долната си част и стеснени горе. Серията е дълга и в нея ще откриете всички необходими чаши - чаши за червено и бяло вино, чаши за розе и ракия, както и специални чаши за бургундско вино, два размера чаши за бира, водни чаши, както и такива за различен тип концентрат - водка, уиски, ракия.

Чашите в серия Lara Bohemia на чешкия производител Crystalex Bohemia са с класическа форма, изчистени от орнаменти и декорации. Столчето им е малко по-ниско, отколкото при другите серии на този производител, което ги прави много подходящи за ежедневна употреба. В серията ще намерите чаши за вино, коктейлни чаши, чаши за коняк и ракия.

Чаши на столче Harmony Бохемия са серия чаши за вино на чешкия производител Crystalex BOHEMIA, в която е обърнато по-специално място на различните видове вина. Тук ще намерите не само стандартните комплекти за бяло и червено вино, но също и специални чаши за бордо, бургундско вино, розе. Чашите са изработени от висококачествено стъкло кристалин с прекрасни показатели относно чистота, прозрачност и звънкост .

Чаши Grace Бохемия са част от портфолиото на чешкия производител Crystalex Bohemia и неслучайно са наречени "Грация". Те са нестандартни - комбинация от нежни извивки - вдлъбнати на чашката, изпъкнали на столчето, които заедно оформят стилния и грациозен силует, чието място е на масата ви.

Чаши за вино Giselle Бохемия от Crystalex Bohemia са със стилна нестандартна форма с по-рязко скосяване на чашката в долната й част. Столчето е високо и тънко и допринася за издължения, фин силует.

 

Чаши за вино, шампанско, ракия на столче от серия Bohemia Viola са изработени от кристалит и са част от портфолиото на чешкия производител Crystalex Bohemia. Отличават се с високо столче и издължена чашка, което им придава елегантен, слим силует. Подходящи са за аранжиране на празничната маса, както и за ежедневна употреба. Материалът се характеризира с висока степен на чистота и прозрачност, чудесна звънкост. В серията има и чаши за вода на столче тип гоблет, която я прави добър избор и за HoReCa сектора.

Чаши Бохемия Turbulence са една от подърачните серии чаши на чешкия производител Crystalex Bohemia - опаковани са по 2 броя в кутия, което ги прави много подходящи за подарък на млади двойки и младоженци. Чашите са със специфична шарка, която асоциира със завихряне на вятър или вино - избирате вие.

Бохемия Amoroso са чаши от номенклатурата на чешкия производител Crystalex Bohemia. Отличават се с нестандартен дизайн - чувствително разширяване в средата към долната половина на чашката и затваряне горе, което освен че придава необикновен и интересен вид на чашата, спомага и за запазване на ароматите на напитките за по-дълго време. Чашите са опаковани по 2 бр. в кутия и са подходящи за подарък на млади двойки и семейства.

Чаши за вино Swan /лебед на англ.ез./ на словашкия производител Rona се отличават с изключителна грация и финес - точно, както птиците, чието име носят. Столчето е издължено и тънко, а формата на чашата ромбовидна, прибрана отгоре, за още по-добро възприятие на ароматите на виното.

Чаши за вино и ракия Rona Престиж са изработени от висококачествено стъкло с идеални прозрачност, чистота и звънкост и без оловни примеси. Тънкостенни и елегантни, чашите са подходящи за подарък, за аранжиране на празничната маса, както и за ежедневна употреба на ценителите на качествените вина и ракии. Опаковани са по 6 бр. във фабрични кутии на словашкия производител Рона.
Чашите могат да се почистват в съдомиялна машина.

Чаши за вино на столче, чаши за ракия и чаши за вода и безалкохолно от серията Charisma на Rona Словакия са изработени от висококачествено тънкостенно стъкло с отлични показатели за чистота и блясък на материала, както и на звънкост при наздравици. Чашите са на високо столче, с издължен, фин силует, по 4 броя в опаковка, което ги прави отличен подарък за младоженци.

Чаши за вино на столче Vista са продукт на взаимната работа на дизайнерите на Рона и на Испанската винена индустрия. Формата на чашката е моделирана, като е взето най-доброто от най-популярните серии чаши на Рона. Чаши за вино Виста са идеалната комбинация на елегантен силует на чашата с една идея по-строга форма на чашата.

Чаши за вино Rona Vista са изработени от висококачествено тънкостенно стъкло с отличен блясък и перфектна прозрачност. Опаковани са по 6 бр. в опаковка.

Чаши за вино, вода и безалкохолно Dolce Vina са част от колекция 2018 на френската марка Arcoroc - част от групата Arc Internacional, чиято марка е и Luminarc. Чашите в серията са изработени от висококачествено стъкло и са разработени за професионалния пазар - хотели, ресторанти, заведения - така че да бъдат устойчиви дълго време. Дизайнът им е във все по-набиращия поплярност "оптик" - лек, усукан релеф, който придава повече тържественост на масата.Чашите са опаковани по 6 бр. в кутия.

Чаши за вино Cabernet на Chef & Sommelier - серия, специално разработена за ценителите на доброто вино. Предлага се в две форми - ballon /балон/ и tulip /лале/ и в няколко размера. Специфичната форма и тънкия ръб на чашата спомагат за още по-доброто възприемане на аромата и вкуса на напитката. Чашите се предлагат в оригинална луксозна опаковка. Подходящи са за подарък на "гурме" персони - хората с отношение към качествените напитки и храна.

Чашите в серия Macaron Fascination са част от потфолиото на френската марка Chef&Sommelier - специалистът по винени чаши от семейството на Arc Internacional, собственик и на брандовете Luminarc, Eclat, Arcoroc.

Със своята закръглена форма, големи и в същото време елегантни, чашите в серията Macaron Fascination прекрасно разгръщат ароматите и нотките на виното. Гамата съдържа три размера чаши за вино, един модел чаши за шампанско - широки и един модел чаши за вода и безалкохолно.

Longchamp е сария чаши на френската марка Eclat, която е част от семейството на Arc International, собственик на брандовете Luminarc, Chef & Sommelier, Arcoroc.

Чашите са изработени от кристалин и се отличават с висока устойчивост, блясък, прозрачност и чистота на материала. В серията ще намерите чаши за вино, чаши за шампанско, вода и безалкохолно, както и чаши за уиски и концентрат. Опаковани са в комплект по 6 в красиви кутии.

Чаши Бохемия Waterfall са изработени с красив релеф, наподобяващ падаща вода /waterfall на англ. ез. е водопад/. В серията ще откриете чаши за вино, шампанско, коктейлни разлати чаши - подходящи за сервиране на Маргарита, чаши за ракия на столче, чаши за вода и безалкохолни напитки. Waterfall е серия на чешкия производител Crystalex Bohemia. Чашите са опаковани по 6 бр. в красиви кутии. Подходящи са за подарък.

Чашите за вино Inalto Arte на италианската марка Bormioli Rocco се отличават с красивата си и нестандартна форма - издължен силует, чашка с меки, плавни извивки навътре и навън, притворено гърло за по-доброто възприятие на ароматите на виното. Чашите са чудесен избор, както за дома, така и за изискани заведения. Изработени са от висококачествено стъкло с изключителна степен на прозрачност и чистота. Мога да се мият в миялна машина.

Серията DUCALE на италианския производител Vidivi съдържа три размера чаши - за вода, за уиски и за водка - със стилна квадратна форма. И за да има пълен комплект за алкохолни напитки, серията е допълнена с гарафа и съд за лед, изработени от висококачественото подсилено стъкло на Vidivi Италия.

Чаши за вино - червено, бяло, розе или шампанско - тук ще намерите богат избор чаши, изработени от стъкло, кристал или кристалит. В категорията се предлагат и много модели чаши за ракия и аперитив, коняк и бренди.

Сватбени чаши в различни форми и цветове. Ритуалните чаши, които ще намерите в категорията, се предлагат в подаръчни кутии. Изработени са от стъкло или кристалит и са украсени с елементи Сваровски.

Чаши за бира в разнообразни форми, изработени от тънкостенно или дебелостенно стъкло. Халби и чаши за бира на столче.

Чаши за кафе, чай и други топли напитки, мъгове.

Чаши за вода и безалкохолни напитки, изработени от стъкло, кристал или кристалит. В категорията ще намерите и чаши за уиски и водка, както и комплекти за уиски с чаши и гарафа.

Чаши за вино и ракия Celebration са част от портфолиото на словашката марка Rona. Изработени са от тънкостенен кристалит. Столчето е тънко и високо, чашите са с елегантна издължена форма. Опаковани са в оригинални кутии по 6 бр.

Чаши за вино - червено вино, бяло и бургундско вино, изработени от кристалит. Fulica е една от новите серии на Bohemia. Столчето е тънко и високо, чашките са с класическа форма. Изработени са от тънкостенен кристалит, отличават се с висока степен на прозрачност, отлична акустика при наздравици.

Чашите Vivendi на немската марка Nachtmann са проектирани в Германия с помощта на сомелиери и ресторантьори, така че при отпиване да се оптимизирт сензорните впечатления - развиване на винения аромат, баланс, хармоничен и траен послевкус. Чашите са изработени от висококачествено платиново стъкло, което позволява миенето им в миялна машина, без това да се отразява на степента на прозрачност и без да се издраскват.

Чашите са опаковани в красиви кутии, които съдържат по четири чаши за различни видове вино и са подходящи за подарък. 

Всички чупливи продукти изпращаме със застраховка и опция "Преглед", за да се уверите при приеване на пратката, че е в добър вид.

Чашите в серия SIP на тайландската коммпания Ocean са изработени от висококачествен кристалит. Предназначени са за професионална употреба и често са част от посудата на реномирани ресторанти и хотели по целия свят. В серията ще откриете чаши за червено и бяло вино, шампанско, вода и безалкохолно, бира, коктейли.

Чашите са в транспортни опаковки по 6 бр. в комплект. Подходящи за почистване в съдомиялна машина.

Columba е серия чаши от колекция 2018 на Bohemia Crystalite. Чашите са изработени от кристалит, тънкостенни са, с високо столче и фин издължен силует. Подходящи са както за ежедневна употреба, така и за аранжиране на празничната маса. В серията ще намерите чаши на столче за ракия, бяло и червено вино, шампанско, чаши за алкохол и безалкохолни напитки, опаковани в комплект от 6 бр.

Чаши за вино Sante са част от продукцията на тайландската компания Ocean. Изработени са от висококачествено стъкло и са предназначени за професионална употреба. Могат да се мият в миялна машина. Опаковани са в транспортни опаковки по 6 бр. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.