Меню
Количка

CHEF & SOMMELIER, Франция

Chef & Sommelier е марката - експерт при продуктите за сервиране на вино и напитки. Тя е част от семейството на Arc International и с течение на годините се превръща в предпочитания избор на професионалните ресторантьори и сомелиери, както и на познавачите и ценителите на доброто вино. Други популярни марки на групата Arc Internationa са Luminarc, Cristal d'Arques® Paris, Arcoroc® и Pyrex®

Чаши за вода и безалкохолно Lima от Chef & SommelierМатериал:Стъкло;Произход:Luminarc, Франция;Серия:Chef & Sommelier;Детайли: Вместимост 380 мл; Комплектът съдържа 6 бр. чаши; Чашите са в оригинална опаковка, подходяща за подарък. Комплект чаши за вода и безалкохолни напитки,..
33.50 лв.
Без ДДС:33.50 лв.
Чаши за вино Macaron Fascination от Chef & Sommelier Франция Елегантни и нестандартни чаши за вино с форма, която позволява пълното разгръщане на ароматите на напитката. Произведени от специалиста във винените чаши - франската марка Chef & Sommelier, част от семейството на Arc Internacion..
85.90 лв.
Без ДДС:85.90 лв.
Чаши за вино Macaron Fascination от Chef & Sommelier Франция Елегантни и нестандартни чаши за вино с форма, която позволява пълното разгръщане на ароматите на напитката. Произведени от специалиста във винените чаши - франската марка Chef & Sommelier, част от семейството на Arc Internacional. 6 ч..
79.90 лв.
Без ДДС:79.90 лв.
Чаши за вино Macaron Fascination от Chef & Sommelier Франция Елегантни и нестандартни чаши за вино с форма, която позволява пълното разгръщане на ароматите на напитката. Произведени от специалиста във винените чаши - франската марка Chef & Sommelier, част от семейството на Arc Internacion..
75.90 лв.
Без ДДС:75.90 лв.
Чаши за вода и безалкохолно Primarific Rouge от Chef & Sommelier Франция комплект от 6 чаши с вместимост 360 мл изработени от подсилено стъкло червен цвят Елегантен силует, отчетлив контур, красиви, запомнящи се цветове, които перфектно да допълват и контрастират на стъклени винен..
44.50 лв.
Без ДДС:44.50 лв.
Чаши за шампанско или бяло вино, тип флейта с нестандартна форма Комплектът съдържа 6 чаши с вместимост 200 мл Високо качество на стъклото, много висока степен на прозрачност..
79.90 лв.
Без ДДС:79.90 лв.
Чаши за червено вино с нестандартна форма Комплектът включва 6 чаши с вместимост 470 мл Високо качество на стъклото, много висока степен на прозрачност..
79.90 лв.
Без ДДС:79.90 лв.
Чаши за концентрат Lima от Chef & Sommelier Диаметър 7,5 см Височина на чашата 8 см Комплектът съдържа 6 бр. чаши Чашите са в оригинална опаковка, подходяща за подарък. Материал: Kwarks Kwarks е нова разработка на заводите Arc International, целяща постигането на още по-добро качество и фин..
37.50 лв.
Без ДДС:37.50 лв.
Комплект чаши за пенливо вино , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Luminarc;Серия:Cabernet;Произход:Luminarc;Вместимост:160 мл.Цвят:Прозрачен;Луксозни чаши за шампанско със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествено стъкло, Kwarks.Нова разработк..
47.90 лв.
Без ДДС:47.90 лв.
Комплект чаши за червено вино, 580 мл. , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Luminarc;Серия:Tulipe;Произход:Luminarc;Вместимост:580 мл.Височина:230ммЦвят:Прозрачен;Луксозни чаши за червено вино със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествено стъкл..
53.90 лв.
Без ДДС:53.90 лв.
Комплект чаши за червено вино, 470 мл. , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Luminarc;Серия:Tulipe;Произход:Luminarc;Вместимост:470 мл.Височина:220мм.Цвят:Прозрачен;Луксозни чаши за червено вино със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествено стък..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Комплект чаши за вино, 350 мл. , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Luminarc;Серия:Tulipe;Произход:Luminarc;Вместимост:350 мл.Височина:202мм.Цвят:Прозрачен;Луксозни чаши за бяло вино със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествено стъкло, Kwarks...
48.90 лв.
Без ДДС:48.90 лв.
Комплект чаши за бяло вино, 250 мл. , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Luminarc;Серия:Tulipe;Произход:Luminarc;Вместимост:250 мл.Височина:180мм.Цвят:Прозрачен;Луксозни чаши за бяло вино със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествено стъкло, Kw..
47.90 лв.
Без ДДС:47.90 лв.
Комплект чаши за бяло вино, 190 мл. , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Luminarc;Серия:Tulipe;Произход:Luminarc;Вместимост:190 мл.Височина:165мм.Цвят:Прозрачен;Луксозни чаши за бяло вино със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествено стъкло, Kw..
47.90 лв.
Без ДДС:47.90 лв.
Комплект чаши за вино, балон, 580 мл. , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Chef & Sommelier, Luminarc; Франция;Серия:Cabernet Ballon;Вместимост:580 мл.Цвят:Прозрачен;Луксозни чаши за червено вино със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествен..
53.90 лв.
Без ДДС:53.90 лв.
Комплект чаши за вино, балон, 470 мл. , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Chef & Sommelier, Luminarc; ФранцияСерия:Cabernet Ballon;Вместимост:470 мл.Цвят:Прозрачен;Луксозни чаши за червено вино със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествено..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Комплект чаши за вино, балон, 350 мл. , ЛуминаркМатериал:Стъкло;Произход:Luminarc;Серия:Chef & Sommelier;Произход:Luminarc;Вместимост:350 мл.Цвят:Прозрачен;Луксозни чаши за червено вино със столче предназначени за използване в дома , ресторанта и заведението.Изработени от висококачествено стъкло..
48.90 лв.
Без ДДС:48.90 лв.
Комплект чаши за бира, Cabernet, Chef&Sommelier, ФранцияМатериал:Стъкло;Произход:Arc International; Франция;Комплектът включва: броя чаши за бира на столче от 400 мл. Детайли:Kwarks е нова разработка на заводите Arc International, целяща постигането на още по-добро качество и финес за още по..
59.90 лв.
Без ДДС:59.90 лв.
Комплектът съдържа: 6 чаши за аперитив * 120 мл Материал: Kwarks Kwarks е нова разработка на заводите Arc International, целяща постигането на още по-добро качество и финес за още по-добър вкус и наслада. Отличава се с: Чистота и блясък Изключителна прозрачност Здравина..
36.50 лв.
Без ДДС:36.50 лв.
Показване на 1 до 19 от 19 (1 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.