Меню
Количка

ECLAT, Франция

Eclat е най-новата марка в семейството на френската група Arc International. Продуктите са изработени от кристалин и се отличават с уникална прозрачност, перфектна акустика, отлична устойчивост на удари и при миене в съдомиялни машини.

Чаши за бяло вино Lady Diamond от Eclat Франция6 бр. чаши за вино с вместимост 190 мл елегантен и модерен дизайн изработени от кристалин уникална прозрачност перфектна акустика отлична устойчивост на удари и при миене в съдомиялни машини..
36.90 лв.
Без ДДС:36.90 лв.
Longchamp Eclat съд за лед изработен от кристалин; подаръчна кутия;..
29.50 лв.
Без ДДС:29.50 лв.
Фруктиера Lady Diamond от Eclat Францияизработена от кристалин 36 см елегантен и модерен дизайн уникална прозрачност, отлична устойчивост на удари и при миене в съдомиялни машини ..
38.00 лв.
Без ДДС:38.00 лв.
Чаши за шампанско Lady Diamond от Eclat Франция6 бр. чаши за шампанско с вместимост 150 мл елегантен и модерен дизайн изработени от кристалин уникална прозрачност перфектна акустика отлична устойчивост на удари и при миене в съдомиялни машини..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Чаши за уиски Lady Diamond от Eclat Франция6 бр. чаши за уиски с вместимост 270 мл елегантен и модерен дизайн изработени от кристалин уникална прозрачност перфектна акустика отлична устойчивост на удари и при миене в съдомиялни машини..
32.50 лв.
Без ДДС:32.50 лв.
Чаши за вода и безалкохолно Lady Diamond от Eclat Франция6 бр. чаши с вместимост 360 мл елегантен и модерен дизайн изработени от кристалин уникална прозрачност перфектна акустика отлична устойчивост на удари и при миене в съдомиялни машини..
35.50 лв.
Без ДДС:35.50 лв.
Чаши за вино Lady Diamond от Eclat Франция6 бр. чаши за вино с вместимост 270 мл елегантен и модерен дизайн изработени от кристалин уникална прозрачност перфектна акустика отлична устойчивост на удари и при миене в съдомиялни машини  ..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Показване на 1 до 7 от 7 (1 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.