Прибори за аранжировка на маса на ТОП цени | Pochehli.com
За Поръчки: 0888632147
Добре дошли в нашия магазин!
Регистрацияregister
Разширено търсене
Вход чрез Фейсбук
Филтри

КАТЕГОРИИ

Марки
LUMINARC, Франция BOHEMIA CRYSTALITE, Чехия CRYSTAL BOHEMIA, оловен кристал, Чехия CRYSTALEX BOHEMIA, Чехия BOHEMIA ROYAL CRYSTAL, Чехия ZAWIERCIE CRYSTAL, Полша ANTILO TEXTIL, Испания СТУДИО ДЕКОР, България ХРОМ АД, България ДЕКОНА, България CRISTAL D'ARQUES® Paris, Франция CHEF & SOMMELIER, Франция BORMIOLI ROCCO, Италия RONA, Словакия RCR CRISTALLERIA ITALIANA, Италия DALPER, Португалия VICKO, Гърция LANCASTER MODA MOSTRA, Гърция ПАНАГЮРИЩЕ 1962, България ХИМ, България INART, Гърция РОЗА ИМПЕКС, България CAMPINGAZ PYREX, Франция ARGENTI SIMA Italy, Италия KRUPS CLAYTAN PASABAHCE TEAM PISTOL TEFAL, Франция SILIKOMART Italy THINKLE STARS KITCHEN CRAFT, Великобритания RAVENHEAD, Великобритания TYPHOON, Велиобритания DIAMANTE GLASSWARE, Словения VERA EXCLUSIVE, Словакия DORMIA, България FREITAS & DORES, Португалия ARCOPAL, Франция TVS, Италия BONNA PREMIUM PORCELAIN, Турция VILA RICA, Бразилия TRAMONTINA, Бразилия ECLAT, Франция ARCOROC, Франция ARTINA, Австрия ROWENTA REGENT INOX BOSCH MEPRA, Италия EMILE HENRY, Франция CILIO, Германия BARRIER, Русия HISAR, Турция SABICHI, Великобритания KUCHENPROFI, Германия VIDIVI, Италия APS, Германия BISETTI, Италия ILSA, ИТАЛИЯ HORECANO G.A.T., Италия OCEAN, Тайланд ZASSENHAUS, Германия BERLINGER HAUS, Унгария BOHEMIA 1845, Чехия NACHTMANN, Германия SWISS DIGITAL LAV, Турция Pielcu, Испания Tre Esse, Италия V.H. Германия SIMONAGGIO, Бразилия GA CRYSTAL Италия HASCEVHER, Турция PRIMANOVA, Турция DUNYA, Турция CHURCHILL Англия Виж всички

НА МАСАТА

Аранжировката на масата е важна част от цялостната атмосфера при хранене. Независимо дали сте на масата със семейството си или с отбрани гости, постарайте се да им доставите максимално удоволствие, като им сготвите вкусно и подредите масата за тях със стил и вкус. Безспорно храната е важна. Но от значение са и сервизът за хранене, чашите, в които ще налеете напитките, аксесоарите, които да внесат щипка лукс и на вашата трапеза.

Подкатегории

Сервизите за хранене Luminarc Франция се отличават с високо качество и висока устойчивост против удари и надраскване. Изработени са от аркопал и закалено подсилено стъкло. Сервизите за хранене Luminarc могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Устойчиви са при температурни амплитуди и са много хигиенични, тъй като стъклото е непорест материал и не задържа микроорганизми.

По време на производствения процес голяма част от продуктите Луминарк, в това число сервизи, чинии, купи, чаши, преминават специалена термична обработка, чиято цел е постигане на по-добри показатели по отношение на устойчивостта при удар и при излагане на различни температури. Това ги прави до три пъти по-устойчиви в сравнение с други със същите показатели относно дебелина и плътност на материала.

Продуктите, произведени по тази технология, издържат на високи температурни амплитуди – до 135°C. Това означава, че можете да ги извадите от хладилника и директно да ги поставите в микровълновата фурна. Разбира се, това трябва да е указано на опаковката.

Всички сервизи за хранене, чинии и чаши Luminarc преминават през лабораторен контрол, където се тестват за устойчивост при ежедневно ползване, за измиване в съдомиялни машини, за степен на чупливост и за хигиеничност.

Контролът обаче се осъществява не само при крайния продукт. Той се упражнява на всеки етап от процеса на производство. Така, ако се установи някакъв проблем, специалистите могат да се намесят навреме и да го отстранят от съответната партида.

2018 г. е специална за Luminarc – годината, в която марката чества своя 70-ти рожден ден. 70 години, в които Luminarc е изобретател, новатор, експериментатор и диктатор на добрия вкус. 70 години – предостатъчно за Luminarc да се превърне в марка, известна в целия свят, еквивалент на френския стил, достъпен за всеки.

Ние в pochehli.com предлагаме най-широк асортимент Luminarc

 - сервизи за хранене;

 - чинии;

 - купи за супа;

 - купи за салата;

 - чаши за вино;

 - чаши за кафе ;

 - тави за готвене;

 - тенджери.

Ние ще опаковаме поръчаните от вас стоки по най-здравия начин. Въпреки това, те пътуват с опция Прегледай преди да платиш, така че при получаване на продуктите си, да се уверите в тяхната цялост и качество.

Изберете вашия севриз за хранене от онлайн магазин pochehli.com. При нас ще намерите най-широка гама сервизи за хране на най-добри цени. Предлагаме комплекти за хранене изработени от порцелан, аркопал, закалено стъкло и керамика. Можете да изберете порцеланов сервиз за хранене от 12 части за 4 човека – това са комплектите на английската марка Sabichi или по-широко разпространените комплекти хранене за 6 човека, които варират от 18 до 44 части.

Повечето сервизи за хранене се поддържат на склад и могат да бъдат при вас в рамките на 1 до 3 дни.    

Как да изберете сервиз за хранене? Вземете предвид няколко фактора. На първо място е броя хора във вашето домакинство.

Кога ще използвате чиниите? При по-специални случаи е добре да имате изискан и красив сервиз за хранене от бял порцелан с деликатна декорация. Такъв комплект се комбинира добре с кристални чаши, красиви прибори за хранене, посребрени свещници. Ако търсите сервиз за хранене за ежедневието, практичен избор е комплектът, изроботен от закалено стъкло. Такива са сервизите на френската марка Luminarc, сервизи за хранене Дуралекс, както и италианските Bormioli Rocco. Те спокойно могат да се мият в миялна машина ежедневно, както и да се използват в микровълнова фурна.

От какъв материал са изработени чиниите? Най-практичният вариант за ежедневна употреба е сервиз за хранене, изработен от аркопал и закалено стъкло. Тези материали са непорести, не задържат никакви микроорганизми по повърхността си. Това ги прави 100% хигиенични и подходящи за здравословен начин на живот. Много хора обаче предпочитат порцеланови сервизи или такива изработени от фина керамика. Ако порцеланът е вашият предпочитан материал за чинии и чаши, обърнете специално внимание на глазурата – тя трябва идеално да покрива повърхността на чинията. Качествено поставената глазура значително удължава живота на сервиза за хранене, предпазва го от износване и от издраскване от приборити за хранене.

Сервиз за хранене за сватбен подарък? Това е един от най-практичните и желани подаръци за младоженци. Преди да го купите обаче, посъветвайте се с тях и разберете повече за предпочитанията им относно цветове, форми и материал на чиниите.

Подарък за годишнина от сватба? Ако сте поканени на такова тържество и особено ако то е по повод 20-годишнина от сватбата, то знайте, че порцеланов сервиз за хранене е перфектният подарък, най-малкото защото 20 години брак са т.н. „Порцеланова сватба“. При нас ще намерите качествени порцеланови сервизи с различни по стил и декор орнаменти, способни да задоволят и най-взискателите.

Изберете коректния онлайн магазин – ние в pochehli.com грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

В категорията ще намерите:

 - Сервиз за хранене от порцелан, дуралекс, аркопал, закалено стъкло, керамика

 - Европейски производители на топ ниво като Luminarc, Bormioli Rocco, Duralex, Sabichi

 - Комплекти за хранене от 12 части за 4 човека, 18 и 19 части за 6 човека, комбинирани сервизи за хранене и кафе, комплекти от 44 части

Чаши за кафе и чай. Сервизи от 4 или 12 части, изработени от порцелан, аркопал и стъкло.

Сервизи за хранене, порцеланови чинии и купи, чаши за кафе и чай, мъгове с марката CHURCHILL са със световно признание и безупречна репутация.

Началото е поставено през далечната 1795 г. в малкото градче Сток-он-Трент, намиращо се в сърцето на Англия. Разбира се, през годините в следствие на нарастващата популярност на марката, производственият й капацитет се увеличава значително и са построени нови фабрики. Прословутата британска лоялност към традицията обаче повелява: всички продукти Churchill се произвеждат в Англия.

Тайната на популярността на продуктите CHURCHILL е в безупречните форми и най-високото качество. Изберете модерния дизайн, за да придадете специален чар на вашата маса и дом.
 

Качеството е всичко за английският порцелан Churchill.
Редовното въвеждане на иновации, разработването на нови производствени технологии не е причина, компанията да се откаже от строгия контрол за качество. Ето защо изделията на Чърчил имат безупречна репутация и са предпочитани от луксозни и реномирани големи хотели, кафенета и ресторанти в Обединеното кралство, както и в целия свят.
 

Всички професионални продукти са подходящи за микровълнова фурна и миялна машина. Те са с  висока топлоустойчивост и издържат на 5000 цикъла на съдомиялна машина
Един от компонентите на успеха на компанията е инициативата за създаване на съвместни серии колекции с известни дизайнери и компании. Например Чърчил разработва колекции с известния готвач и телевизионен водещ Джейми Оливър, Дисни, както и известния британски дизайнер Катрин Кидстън.   
Под марката Churchill ще намерите чинии, сервизи за хранене, съдове и прибори за хранене, кухненски прибори и аксесоари, произведени във Великобритания, съгласно европейските стандарти за качество и надеждност.

Предлагането на вълнуващи и оригинални декори е ключът към успеха на Чърчил. Марката има редица разпознаваеми декори, като най-известният от тях е Blue Willow. Синята върба /Блу Уилоу/ се превърща в една от най-популярните, известни и харесвани колекции на Чърчил в света, украсявайки масите на всеки - от британските аристократи до американските домакини. Емблематичен дизайн със свеж красив син цвят и гладка текстура.

Чиниите, чашите, сервизите за хранене английски порцелан Churchill се отличават с изключително високо и устойчиво качество, прецизна изработка, перфектен гланц, който спомага за по-дългият им живот. Продуктите могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Купете английски порцелан Churchill най-изгодни цени в онлайн магазин pochehli.com, почувствайте и изживейте аристократичният британски дух. Ние ще опаковаме поръчаните от вас стоки по най-здравия начин. Въпреки това, те пътуват с опция Прегледай преди да платиш, така че при получаване на продуктите си, да се уверите в тяхната цялост и качество.

Съдове за сервиране Beau Rivage Creole на френската марка DURALEX са познати и утвърдени на българския пазар. Те са изработени от закалено по специална технология стъкло. Това ги прави много издържливи при дългогодишна употреба, устойчиви на температурни амплитуди и удари.

Процесът на закалката прави продуктите Duralex толкова здрави. Стъклото се нагрява до 700°C и шоково се охлажда с циркулиращ студен въздух. Това третиране води до контролиран стрес върху стъклото и подобрява повечето от физическите му качества като устойчивост, издържливост, механичен стрес или термичен шок. Чиниите, чашите, сервизите за хранене, изработени от стъклото Duralex, са 2,5 пъти по-силни от аналогични материали и издържат на термичен шок от 130°C. Това прави възможно слагането им от фризера директно в микровълновата фурна.

В серията ще намерите:

 - сервиз за хранене Дуралекс Beau Rivage от 18, 20, 31 и 44 части;

 - чаши за кафе;

 - чинии за основно, десерт или супа;

 - купи за салата;

 - плата за сервиране;

 - десертни купички;

 - чаши за вода и безалкохолно.

Съдовете Beau Rivage Creole са направени от тъмно кафяво стъкло и имат специфичен релеф, наподобяващ разпиляна от вятъра пола. Могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Подходящи са за ежедневна употреба.

Те са сред най-често избираните подаръци за сватба, рожден ден, юбилей или друг празник.

Поръчайте сега сервиз за хранене Duralex Beau Rivage от нашия онлайн магазин Pochehli.com

При нас ще намерите богат избор на ниски цени. Всички продукти пътуват към вас с опция Прегледай преди да платиш. Така можете да се уверите в целостта и високото качество на избрания от вас продукт.

Съдове за сервиране Дуралекс VERMEIL са познати и утвърдени на българския пазар, защото са практични, удобни и красиви. Те са изработени от закалено по специална технология стъкло, което ги прави много издържливи при дългогодишна употреба, устойчиви на температурни амплитуди и удари. Решени са в цвят на жълто-оранжев кехлибар и се комбинират много добре с различни аксесоари за сервиране.

В серията ще намерите:

 - сервиз за хранене Дуралекс Vermail от 44 части;

 - чаши за кафе;

 - чинии за основно, десерт или супа;

 - купи за салата;

 - плата за сервиране;

 - десертни купички;

 - чаши за вода и безалкохолно.

Продуктите Дуралекс VERMEIL са направени от кехлибареножълто стъкло, изцяло гладки са, без релеф и допълнителни орнаменти. Могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Подходящи са за ежедневна употреба.

Комбинираният сервиз от 44 части е сред най-често избираните подаръци за сватба, рожден ден, юбилей или друг празник.

Поръчайте сега сервиз за хранене Duralex Vermeil от нашия онлайн магазин Pochehli.com

При нас ще намерите богат избор на ниски цени. Всички продукти пътуват към вас с опция Прегледай преди да платиш. Така можете да се уверите в целостта и високото качество на избрания от вас продукт.

Кристални чаши за вино, стъклени чаши, чаши за вода и безалкохолно, уиски, бира, ракия и коктейли, както и порцеланови чаши за кафе и топли напитки. За ваше улеснение те са разпределени в няколко подкатегории - така можете да търсите чаши по предназначението им. Ако желаете да търсите по марка или серия, използвайте полето за търсене горе вдясно на сайта.

Съдовете за сервиране с подгряващи чаени свещи са предназначени за поддържане на храната топла по-дълго. Могат да се използват много дълго време и са лесни за съхранение и почистване. Те ви дават възможност бързо и удобно да покажете най-популярното си ястие в нова светлина и да блеснете в очите на гостите си. Предлагаме различни модели на достъпна цена за всяка домакиня.

- Оригинално решение  за домашно приготвената  храна. Купете сега съд за топло сервиране от Pochehli.com и го превърнете в най-полезната ви домашна придобивка;

- За професионални нужди - просто задължителен избор;

Нека всяка хапка бъде сочна и невероятно вкусна, сякаш току-що сте я приготвили, дори когато от времето на приготовление са изминали часове или дори ден. Това е предимството на тези съдове за сервиране.

Едно от правилата на здравословното хранене е, че прекалено студените и горещите храни са вредни за храносмилането. Оптималната температура за приемане на храната е умерената, но в никакъв случай гореща. По този начин храната се усвоява най-пълноценно и самият стомах не страда при приемането й.

Съдовете за топло сервиране са подходящи за всякакви случаи - за ресторант или хотел, могат да се използват за сватба, банкет, рожден ден, парти и да запазя приготвената храна свежа и вкусна. Изработени са от висококачествени материали, устойчиви са на корозия и имат искряща, огледална повърхност. Конструкцията е от неръждаема стомана, а тавичката е от боросиликатно стъкло. Уникален дизайн и оптимално разпределение на топлината до всяка част на съда.

Сервирайте винаги топли:

- Месо ;

- Риба;

- Вкусни хапки;

- Или просто яйца за закуска.

С негова помощ храната се затопля без да прегаря.

Не е нужно да бъркате постоянно и внимавате да не допуснете изгаряне.

Те са сред най-често избираните подаръци за сватба, рожден ден, юбилей или друг празник.

Поръчайте сега съд за топло сервиране от нашия онлайн магазин Pochehli.com

При нас ще намерите богат избор на ниски цени. Всички продукти пътуват към вас с опция Прегледай преди да платиш. Така можете да се уверите в целостта и високото качество на избрания от вас продукт.

Барок е една от най-харесваните серии порцеланови изделия за масата на гръцкия производител Vicko. Продуктите са изработени от бял порцелан и са декорирани с релефни цветя и елементи, наподобяващи рязана дантела.

В серията ще откриете чинии за хранене, сервизи за чай и кафе, плата за сервиране и други продукти, които да придадат изтънчен и елегантен вид всеки път, когато аранжирате празничната маса.

Порцелановите чинии и чаши в серията CORAL на турския производител BONNA са предназначени за професионална упротреба във висок клас ресторанти, хотели и заведения.

Продуктите са изработени от порцелан по специална технология и могат да се използват директно за приготвяне на храната и за сервирането й. Чиниите издържат на температура във фурната до 200 градуса по Целзий, като не бива да бъдат излагани на директен огън и поставяни върху горещ котлон.

Перфектният гланц на всяка една чиния или чаша Bonna Coral е гаранция за дълготрайния й живот. Този фин покривен слой предпазва продуктите от надраскване с прибори и ги прави изключително устойчиви при многократно измиване в миялни машини.

В серията ще откриете:

 - чинии с борд - модерна тенденция за сервиране в професиолните среди;

 - порцеланови купи и малки купички за дипове, разядки, сосове;

 - дълбоки чинии;

 - чаши за кафе и чай с красива асиметрична подложна чинийка, която е универсална за всички размери чаши в серията.

Продуктите в серията се комбинират чудесно с тънкостенните чаши Bohemia Tori.

Порцелан Bonna Coral е предназначен за професионална употреба и е в транспортни опаковки.

С нашия онлайн магазин pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

Порцелановите чинии, плата и купи от серията Shade на турския производител на луксозен порцелан Bonna са двойно нестандартни - както по отношение на формата - асиметрична и несъобразяваща се с каквито и да било правила, така и по отношение на цвета - черен мат, който прави цветните блюда особено примамливи.

Създадени за заведения от висок клас, порцелановите изделия от серия Shade са олекотени за удобство на сервитьорите, тонираният в черен мат порцелан е с артистични неравности, наподобяващи жилките на срязан дънер. Чиниите могат да се мият в миялна машина и са устойчиви срещу надрасквания от прибори.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Чинии, купи, плата, сервизи за кафе и чай, изработени от висококачествен порцелан. Retro Bonna е дълга серия и съдържа много елементи, издържани в цвят слонова кост с ръб в кафяво. Стилната й визия я прави изборът на много топ готвачи по света. Продутите могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Ръбовете на чиниите са подсичени така, че да служат дълги години в професионалната кухня. Чиниите са олекотени за повече комфорт и удобство на сервитьорите.

Продуктите от серията Bonna Retro са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Порцеланови чинии, плата и купички от серия Grain на Bonna Турция - професионални съдове в дома ви.

Светла основа, артистично напръскана в кафяво, красив борд в същия цвят и безупречен гланц за повече устойчивост.

Всички продукти в серията са с подсилени ръбове, устойчиви са на надраскване, могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Порцелановите чинии и плата от серията Patera на турския бранд BONNA са един от най-новите и иновативни продукти на марката. Появяват се в края на 2018 г., с pochehli.com вече можете да ги имате у дома си. Серията е изработена в духа на дългогодишните добри практики и традиции на производителя и носи всички ключови характеристики - перфектна изработка, високо качество на вложените материали, постоянен контрол на качеството при производствения процес, безупречен гланц. Чиниите, купите, платата и чашите в серията могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Предназначени са за професионалисти и за употреба в заведения от висок клас, затова и са така изработени, че да служат дълго и сигурно при продължителна и честа употреба.

Продуктите са опаковани в транспортни опаковки по 6 или 12 броя. В pochehli.com можете да поръчвате продуктите на брой, като ние ще се погрижим те да бъдат опаковани по най-сигурния начин, така че да пристигнат при вас цели и в пълния си блясък. Всички пратки пътуват с опция преглед, така че да можете сами да се уверите в целостта и качеството на поръчаните продукти.

Порцеланови чинии и купи Tierra от колекция 2018 на реномирания турски производител Bonna. Красивата игра на цветове в серията и безупречния гланц, създават усещането за стил и изисканост и дават много възможности за подобряване на презентацията на поднасяните ястия.

Продуктите в серията са със закалени ръбове, което прави възможно използването им с години. Чиниите могат да се използват за директно приготвяне на храната във фурна при температура до 200 градуса C. Висококачествените съставки на глазурата й придават устойчивост при използване в съдомиялни машини и надраскване от кухненски прибори.

Всички продукти в серията могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Чиниите и купите Tierra Bonna са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Порцеланови чинии и купи ORE MAR са от колекция 2018 на реномирания турски производител Bonna. Продуктите са решени  в много нестандартна комбинация от различни нюанси на синьо и зелено с ръб в бежово-кафяво. Усещането е за цвят на морски дълбини.

Продуктите в серията са със закалени ръбове, което прави възможно използването им с години. Чиниите могат да се използват за директно приготвяне на храната във фурна при температура до 200 градуса C. Висококачествените съставки на глазурата й придават устойчивост при използване в съдомиялни машини и надраскване от кухненски прибори.

Всички продукти в серията могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Чиниите и купите Tierra Bonna са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Порцелановите чинии и купи от новата колекция на Bonna COSMOS black са продължение на усилията на поплуярната професионална марка в посока разнообразяване на декори и форми и иновативен подход. Чиниите са асиметрични, бели отвън и носещи усещане за дълбокия всемирен космос отвътре. Комбинация от черно, бяло, различни тонове на сиво, перфектен финиш - безупречна глазура, която предпазва от надрасквания. Резултатът - имате нощното звездно небе на масата си. Тъмните цветове на порцелановите чинии и купи от серията BONNA COSMOS дават възможност храната, сервирана в тях, да изпъква с цветовете и декорацията си.

Всички продукти в серията са изработени от висококачествения порцелан на Bonna, с финиш празрачна глазура, която удължава живота им. Могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Bonna Cosmos е серия, предназначена за професионална употреба, затова чиниите и купите са опаковани в транспортни опаковки по 6 или 12 броя. В pochehli.com можете да поръчвате продуктите на брой, като ние ще се погрижим те да бъдат опаковани по най-сигурния начин, така че да пристигнат при вас цели и в пълния си блясък. Всички пратки пътуват с опция преглед, така че да можете сами да се уверите в целостта и качеството на поръчаните продукти.

Новата 2020 г. идва с нова впечатляваща серия на турския производител на висок клас професионален порцелан Bonna - MADERA. Продуктите в серия MADERA грабват още с първия поглед - умело подбрани цветове, закачливи форми, първокласен порцелан, безупречен гланц, предназначен да предпазва от надрасквания от прибори и множество цикли на професионалните миялни машини.

Madera на испански означава дърво. Декора на чиниите наподобява разрез на дърво, цветовете преливат - сиво-синьо, бежово, кафяво. Усещането е за простор и безбрежност. Серията е много подходяща за оборудване на крайморски ресторант.  

Продуктите се комбинират чудесно с тънкостенните примиум чаши BOHEMIA AVILA.

Порцелан Bonna MADERA е предназначен за професионална употреба и е в транспортни опаковки. Може да се мие в миялна машина, както и да се използва в микровълнова фурна.

С нашия онлайн магазин pochehli.com вече можете да имате чиниите, купите и платата Мадера и у дома.

Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

Чинии, купи, плата - в най-новата серия луксозен порцелан Dusk на Bonna Турция, колекция 2018 г., ще намерите широка гама от продукти, изработени от висококачествен порцелан. Ръчно декорирани в дълбоко синьо, продуктите в серията са покрити със специална глазура, която ги предпазва от надрасквания от прибори и им осигурява дълъг живот. Освен красиви, съдовете в серията са и много функционални - могат да се поставят една в друга, без риск от надраскване и така пестят място в кухнята, могат да се използват в микровълнова фурна, могат за се почистват в миялна машина.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Луксозен порцелан, Terrain от Bonna, Турция - издържан в бежово-кафявата гама, което разкрива широк диапазон за комбиниране и декориране на масата и дома.

Квадратни и кръгли чинии, плата и разнообразни купи - в категорията ще откриете много продукти, които да дадат финален щрих на перфектната ви маса. И всичко това - с безкомпромисното качество на Bonna.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Порцеланови сервизи, чинии, купи, плата за сервиране от серия Space на Bonna Турция - изключителна устойчивост и дълъг живот. Изработени са от висококачествен порцелан с подсилени ръбове, предназначени за професионална употреба, вече можете да ги имате и у дома си. Серията Space e издържана в нюанси на сивото и е покрита с безупреечен гланц - за още по-голямо удоволствие при използване на съдовете и за още по-висока успойчивост срещу издраскване от прибори.

Всички съдове от серия Space могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Порцеланови чинии, чаши, купи, плата за сервиране от серия Terracota на Bonna Турция. Продуктите са ръчно декорирани със специфична шарка с преобладаващо земно оранжево. Ръбовете са подсилени така, че да устоят на най-големи натоварвания. Всички продукти могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Качеството на професионалните продукти от най-изисканите ресторанти вече можете да имате и у дома.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки.

Порцеланови чинии, плата, купи и други разнообразни продукти, изработени от високачествения порцелан на Bonna Турция. Съдовете са решени в различни нюанси успокояващо зелено, комбинирано с бяло и деликатно кафяво.

Therapy от Bonna ще внесе глътка свежест и спокойствие в динамичните, натоварени дни.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Порцелановите чинии и плата от серията AMBER са от колекция 2019 на турския бранд BONNA. С онлайн магазин pochehli.com вече можете да ги имате у дома си.

Както подсказва и името, изборът на цвят е вдъхновен от кехлибара и неговите меки тонове и окраски с преобладаващо жълто. Декорацията е поставена ръчно, като и тук от Bonna не изневеряват на установените добри практики по отношение на качеството на крайния продукт - перфектна изработка, високо качество на вложените материали, постоянен контрол при производствения процес, безупречен гланц. Чиниите, купите, платата и чашите в серията могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Предназначени са за професионалисти и за употреба в заведения от висок клас, затова и са така изработени, че да служат дълго и сигурно при продължителна и честа употреба.

Продуктите са опаковани в транспортни опаковки по 6 или 12 броя. В pochehli.com можете да поръчвате продуктите на брой, като ние ще се погрижим те да бъдат опаковани по най-сигурния начин, така че да пристигнат при вас цели и в пълния си блясък. Всички пратки пътуват с опция преглед, така че да можете сами да се уверите в целостта и качеството на поръчаните продукти.

Луксозен порцелан, серия Aqua от Bonna, Турция. Нежни, светли тонове и нюанси на небесно синьо, шарка, наподобяваща спирала и концентрични окръжности при кръглите съдове. Подходящи за ежедневна употреба, както и за аранжиране на масата при специални поводи.

Най-отличителната черта на Bonna е безкомпромисното й качество - ръбовете на чиниите са подсилени така, че дори и да заковете с тях пирон, това няма да се отрази по никакъв начин на съда.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Луксозен порцелан Passion от Bonna Турция - страстно червено за аранжиране на нестандартна маса.

В катогорията ще намерите чинии за хранене, плата за сервиране, аксесоари за подредбата на масата.

Всички продукти на марката се отличават с много висока устойчивост срещу издраскване, устойчивост при

температурни амплитуди, уникално подсилени ръбове.

Могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

ALHAMBRA e серия професионални порцеланови чинии и съдове за сервиране, която Bonna Турция представи през 2019 година. Името идва от древната мавърска крепост Алхамбра, която е част от архитектурен комплекс в Гранада, южна Испания и до 1492 г. е резиденция на мавърските владетели. Серията носи усещане за типичната ориенталска разточителност и пищност по отношение на орнаменти и изящно съчетаване на цветовете. Наситен син фон, цветя и фини извивки в бяло в перфектна симетрия, ръб и център в охра - решение на дизайнерите, което фокусира погледа в средата на съда - точно там, където шеф готвачът ще постави своето произведение.

По отношение на качеството чинии Bonna Alhambra са традиционно безкомпромисни - първокачествен порцелан, безупречен гланц, предназначен да предпазва от надрасквания от прибори и множество цикли в професиноалните миялни машини.

Продуктите в серията се комбинират чудесно с тънкостенните чаши Bohemia Fuchsia.

Порцелан Bonna ALHAMBRA е предназначен за професионална употреба и е в транспортни опаковки.

С нашия онлайн магазин pochehli.com вече можете да имате чиниите Алхамбра и у дома.

Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

CALIF е серия професионални чинии и съдове за сервиране, които турският производител на луксзен порцелан BONNA представи през 2019 г.

Серията се отличава от всички останали колекции на Bonna по това, че съчетава три различни декора в себе си. Декори, които могат да се комбинират заедно и поотделно и всеки път да променят вида на масата. В онлайн магазин pochehli.com условно ги разделихме на три подсерии - leaves - от листа, flowers от цветя и snowflask от снежинка. 

Името на серията Bonna CALIF /Халиф/ загатва за пищност и разточителност в орнаментите, красящи чиниите. Нежни бели клонки на наситен син фон, сини стилизирани цветя на бял фон и сини снежинки на бял фон, подредени в перфектна хармония и безупречна симетрия. И всичко това в компанията на контрастиращ борд по ръба на чиниите. Порцелан за ценители на красиво аранжираната маса и стилно подредените блюда.

По отношение на качеството чинии Bonna CALIF са традиционно безкомпромисни - първокачествен порцелан, безупречен гланц, предназначен да предпазва от надрасквания от прибори и множество цикли в професиноалните миялни машини.

Продуктите в серията се комбинират чудесно с тънкостенните примиум чаши Bohemia Avila.

Порцелан Bonna Calif е предназначен за професионална употреба и е в транспортни опаковки.

С нашия онлайн магазин pochehli.com вече можете да имате чиниите Халиф и у дома.

Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

LAPYA WOOD е серия порцеланови чинии, купи, плата и съдове за сервиране от колекция 2019 на Bonna Турция. Чиниите се отличават с асиметрична форма и характерна шарка в бяло и бежово.

Всички продукти в серията са изработени от висококачествен порцелан. Перфектният гланц на всяка една чиния, купа или плато Bonna LAPYA е гаранция за дълготрайния й живот. Този фин покривен слой предпазва продуктите от надраскване с прибори и ги прави изключително устойчиви при многократно измиване в миялни машини.

Продуктите в серията се комбинират чудесно с тънкостенните чаши Bohemia Columba.

Порцелан Bonna LAPYA е предназначен за професионална употреба и е в транспортни опаковки.

С нашия онлайн магазин pochehli.com вече можете да имате чиниите, купите и платата и у дома.

Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

Порцелановите чинии и чаши в серията SAPPHIRE на турския производител BONNA са предназначени за професионална упротреба във висок клас ресторанти, хотели и заведения.

Продуктите са изработени от порцелан по специална технология и могат да се използват директно за приготвяне на храната и за сервирането й. Чиниите издържат на температура във фурната до 200 градуса по Целзий, като не бива да бъдат излагани на директен огън и поставяни върху горещ котлон.

Перфектният гланц на всяка една чиния или чаша Bonna Sapphire е гаранция за дълготрайния й живот. Този фин покривен слой предпазва продуктите от надраскване с прибори и ги прави изключително устойчиви при многократно измиване в миялни машини.

Колекцията е представена през 2019 година и е напълно в тон с тенденцията за използване на нестандартни, наситени цветове на чините, чрез които специалитетите на професионалните готвачи изпъкват още по-добре.

В серията ще откриете:

 - чинии с борд - модерна тенденция за сервиране в професиолните среди;

 - порцеланови купи и малки купички за дипове, разядки, сосове;

 - дълбоки чинии.

Продуктите в серията се комбинират чудесно с тънкостенните чаши за вино Avila.

Порцелан Bonna Sapphire е предназначен за професионална употреба и е в транспортни опаковки.

С нашия онлайн магазин pochehli.com вече можете да имате Bonna Sapphire и у дома.

Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

Стъклени чинии, купи, плата и аксесоари за сервиране Torcello на италианската марка Vidivi се отличават с прави, изчистени линии, квадратни форми и усещане за категоричност - създадени, за да се превърнат в звездата на аранжираната със стил маса. Продуктите са изработени от специално пресовано и темперирано стъкло и са подходящи за употреба у дома или в HoReCa сектора. Могат да се мият в миялна машина.

Стъклените чаши, вази и плата Dolomiti на италианската компания VIDIVI са декорирани с красиви направилни гравюри, вдъхновени от върховете на планинския масив Доломити - част от Алпите.

Продуктите са изработени от висококачествено закалено стъкло. Могат да се ползват в микровълнова фурна, както и да се почистват в миялна машина.

Чаши, купи, чинии и кани OASI на италианския производител VIDIVI, изработени от висок клас стъкло с много красива специфична шарка на деликатни вълни. Продуктите се характеризират с изключително висок блясък, с индекс на пречупване 1,5 - много близък до този на оловен кристал. Стъклото на Vidivi обаче не съдържа олово или кадмий.
Всички продукти в серията са подходящи за използване в микровълнова фурна и могат да се почистват в миялна машина.

Стъклени купи, чаши, плата DIVA от VIDIVI Италия са изработени от висококачествено подсилено стъкло. Решени са в прозрачно стъкло с релеф тип плисе, който им придава елегантен и стилен вид.

Купите и платата в серия Papaya на италианската марка Vidivi са изработени от специално подсилено стъкло. Неправилната им форма ги прави много подходящи за по-нестандартното декориране на масата, а прозрачното стъкло подчертава цвета и аранжирането на храната в тях.

Стъклените купи, плата и чаши на CANOVA VIDIVI са изработени от висококачествено натриево-калциево стъкло с ниско метално съдържание и без наличието на олово. Симетрични и масивни, със стилен и изчистен дизайн купите, чиниите и платата в CANOVA се комбинират отлично с всичко - порцелан, опал, кристал, стъкло и стомана.

Продуктите са подходящи за ежедневна употреба, но и като акцент на празнично декорираната маса. Могат да се мият в миялна машина.

Всички чупливи пратки пътуват към вас със застраховка и с опция "Прегледай преди да платиш", за да се уверите в целостта и добрия вид на поръчаните от вас продукти.

ACCADEMIA е серия стъклени чинии, купи и чаши на италианския производител VIDIVI. Продуктите са изработени от висококачествено безоловно стъкло. Продуктите на VIDIVI могат да се използват в HORECA сектора, отговарят на регламент REACH № 1907/2006 / ЕО. Стъклото е пресовано и темперирано,  което не позволява да се разпръсква на малки парченца при счупване.

В серията ще намерите водни чаши, няколко модела чаши за алкохолни напитки, плата, купи, подходящи за ежедневна употреба, а също и за декорация на дома и офиса.

Продуктите могат да се мият в миялна машина. Всички чупливи пратки пътуват към вас със застраховка и с опция "Прегледай преди да платиш", за да се уверите в целостта и добрия вид на поръчаните от вас продукти.

Стъклените купи, плата и чаши на CONCERTO VIDIVI се отличават със специфичната си ромбовидна шарка. Както всички продукти на италианския производител, така и стъклените изделия в серия Concerto са изработени от висококачествено натриево-калциево стъкло с ниско метално съдържание и без наличието на олово.

В серията ще намерите различни видове чаши за вода, чаши за алкохолни и безалкохолни напитки, кани, купи, плата, както и красив масивен съд за лед. Продуктите са подходящи за ежедневна употреба, но и като акцент на празнично декорираната маса. Могат да се мият в миялна машина.

Всички чупливи пратки пътуват към вас със застраховка и с опция "Прегледай преди да платиш", за да се уверите в целостта и добрия вид на поръчаните от вас продукти.

RIALTO е серия стъклени чаши за вино, купи, плата за сервиране на италианския производител VIDIVI. Серията е изцяло изчистена, без орнаменти, гравюри и декори - чисто, прозрачно, висококачествено стъкло. Семплият дизайн прави продуктите в RIALTO много лесни за декорация и комбиниране, както в по-пищни интериори, така и при почитателите на минималистичния тренд в дизайна.

Както всички продукти на италианския производител, така и стъклените изделия в серия Rialto са изработени от висококачествено натриево-калциево стъкло с ниско метално съдържание и без наличието на олово.

Продуктите са подходящи за ежедневна употреба, но и като акцент на празнично декорираната маса. Могат да се мият в миялна машина.

Всички чупливи пратки пътуват към вас със застраховка и с опция "Прегледай преди да платиш", за да се уверите в целостта и добрия вид на поръчаните от вас продукти.

FENICE е серия стъклени изделия за сервиране на италианския производител VIDIVI. В серията ще откриете различни нестандартни плата за сервиране на ордьоври. Продуктите са изработени от чисто, прозрачно, висококачествено стъкло. Подходящи са и за декорация на дома и офиса.

Подходящи за ежедневна употреба, но и като акцент на празнично декорираната маса. Могат да се мият в миялна машина.

Всички чупливи пратки пътуват към вас със застраховка и с опция "Прегледай преди да платиш", за да се уверите в целостта и добрия вид на поръчаните от вас продукти.

VOLUBILIS е серия стъклени чаши и купи на италианския производител VIDIVI. Серията е изцяло изчистена, без орнаменти, гравюри и декори - чисто, прозрачно, висококачествено стъкло.

Както всички продукти на италианския производител, така и стъклените изделия в серия VOLUBILIS са изработени от висококачествено натриево-калциево стъкло с ниско метално съдържание и без наличието на олово.

Всички чупливи пратки пътуват към вас със застраховка и с опция "Прегледай преди да платиш", за да се уверите в целостта и добрия вид на поръчаните от вас продукти.

Чинии за хранене, изработени от порцелан, аркопал, стъкло или керамика. В категорията ще намерите голямо разнообразие от чинии за основно ястие, за десерт, за супа, както и купички.

Подбрали сме продукти в различни ценови класове и в различни форми и декорации, за да предложим максимално голям избор - за ежедневието и за аранжирането на празничната маса.

Аксесоари за кухнята и по-красивото поднасяне на храната. В категорията ще намерите раззнообразни плата за сервиране, подноси, пръстени за салфетки и още много разнообразни продукти.

Аксесоари за вино - малките детайли, които правят изживяването още по-пълно. В категорията ще намерите разнообразни аксесоари за поднасяне, съхранение и охлаждане на вино като охладители, стойки, тирбушони, термометри, подаръчни комплекти - всичко за истинските ценители на благородната напитка.

Плата за сирена, дъски за рязане, ножове за сирена - в катогорията ще намерите продукти, свързани с културата на поднасяне и консумиране на сирена.

Съдовете за топло сервиране на APS Германия са изработени от висококачествена неръждаема стомана и огнеупорно стъкло. Подходящи са за употреба при по-тържествени събития и посрещане на гости. Могат да се поставят директно върху масата за хранене и от тях да се сервира, като така се превръщат в акцент и атракция на събитието.

Съдовете за топло сервиране са подходящ подарък за сватба, юбилей, рожден ден.

Съдове за топло сервиране, прибори, оливерници и други аксесоари за сервиране, изработени от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло. Серия PERLE TITANIUM се отличава със своите дръжки - в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък.

Съдове за топло сервиране ТИНО са изработени от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло. Целта на този тип съдове е да поддържа топлината на сервираното ястие. Те могат да се поставят директно на масата и от тях да се сервира на гостите. Така събитието придобива още по-празничен и специален привкус. Съдовете за топло сервиране са подходящи за семейни поводи и тържества, за подарък на младоженци или при сватбени юбилеи. В серията ще откриете правоъгълен и овален съд с вместимост 3 литра, както и двоен съд, всеки с вместимост 1,5 литра.

Както всички чупливи пратки, съдовете за топло сервиране пътуват с опция Преглед, така че клиентът да може да отвори пратката, преди да я е платил и да провери целостта на продуктите.

Прибори за хранене, изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10 - разнообразни форми, декорации и цветове.

Гарафи и декантери, изработени от кристал, стъкло или кристалит. Разнообразие от модели и форми.

В катогорията ще откриете и различни поставки и стойки за бутилки, които можете да използвате в ежедневието си като аксесоари при поднасянето на вино или като част от аранжировката на дома, офиса, заведението.

Подложки за хранене и сервиране, изработени от памук или PVC. Разнообразни форми и десени, комплекти с платнени салфетки и рингове за салфетки.

Покривки за маса, изработени от висококачествени материали. В категорията ще откриете битови покривки, едноцветни и цветни покривки - за ежедневна употреба, за специални поводи, за дома и заведението.

Мелнички за черен пипер, оливерници и бурканчета за подправки - аксесоари за кухнята, които да направят ежедневието ви по-леко, а готвенето по-функционално и приятно.

Професионални порцеланови чинии в бяло и черно. Нестандартни форми и декори, подходящи за красива презентация на професионално приготвени ястия. Чиниите са изработени от висококачествен порцелан. В серията ще намерите чинии за паста, плоски презентационни чинии за основно, чинии с дизайн гнездо в бяло и черно - вечната комбинация, приложима към всеки интериор както у дома, така и в заведението.

Чиниите са подходящи за миялни машини и за микровълнови фурни.

Предназначени са за професионална употреба, сега с онлайн магазин pochehli.com можете да ги имате и у дома си.

Бял порцелан на масата у дома или в изискано заведение - това е класика. Белите порцеланови чинии и плата дават възможност за множество декорации и свобода на аранжиране. Бялото може да се използва на ежедневната трапеза, но може да бъде част и от най-изисканите и професионално подредени маси.

В линията порцелан SIDNEY ще намерите различни чинии и купи, както и чаши за кафе и чай, изработени от висококачествен порцелан с безупречен финиш - перфектен гланц. Чарът на бял порцелан SIDNEY е във формите му - разчупени и нестандартни, достойни да бъдат сцена за шедьоврите на всеки мастършеф. 

Два етапа на изпичане - първо на 800 градуса, после 1310 градуса - така се постига здрав материал, еднакъв интенитет и здравина на глазурата и чиниите и чашите от серията стават устойчиви на надрасквания от прибори и подходящи за миялна машина.

 

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Ключови думи:
кухня, готвене, сервизи за хранене, аранжиране на масата
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 185