Меню
Количка

За нас

www.pochehli.com е онлайн магазин за дома. За дома такъв, какъвто всеки от нас иска да бъде - комфортен, функционален, модерен, но и топъл и уютен - личното убежище на всеки от нас.

Подбираме продуктите по няколко признака, като най-важният от тях е качеството - да бъдат изработени от безопасни материали и по такъв начин, че да служат задълго. Това е и основната причина по-голямата част от топ-продуктите ни - сервизи за хранене, кристални чаши, чаши за вино, уиски и ракия, чаши за кафе, съдове за готвене, аксесоари за кухнята, аксесоари и декорация за дома - да са произведени от реномирани европейски марки. При нас ще откриете най-широка гама продукти на френската марка Luminarc - не само красивите, свежи и атрактивни сервизи за хранене, но също и тенджери за готвене, купи, чаши, стъклени кутии за съхранение за кухнята, вази и декорация.

В онлайн магазинът за дома pochehli.com ви очаква и широка гама сервизи за хранене на турския топ производител на порцеланови сервизи Kutahya. Порцеланът на марката Kutahya е с отлично качество, декорите са атрактивни, модерни и красиви, а изработката е прецизна и фина. Разгледайте сервизите за хранене и чашите за кафе от костен порцелан и се потопете в свят на изящество и стил.

Освен в сервизите за хранене, сме отличници и в чашите Бохемия. Предлагаме истински кристал Бохемия. Той се откроява със своята благородност, крастота, с неповторимото пречупванe на светлината, с уникалния звън при наздравици. Но не само това. Предлагаме множество серии чаши Bohemia, изработени от новите съвременни материали, разработени в чешките стъкларски заводи. Материали като кристалит, кристалин, кристалекс, които като показатели на стъклото по отношение на чистота и прозрачност, много се доближават до истинския оловен кристал и които често са по-практичният избор за ежедневието

Качеството на селекцията ни продукти е винаги водещо. Но при избора им се ръководим от още няколко неща - функционалност, модерни и практични продукти, които всеки би искал да има у дома си. Следим световните тенденции по отношение на материали, декори, цветове, иновации и винаги се стараем да сме на топ ниво. Защото клиентите ни заслужават най-доброто - и като продукти, и като обслужване, и като отношение.

Задачата ни с pochehli.com от самото му създаване е да бъдем полезни и удобни за вас - нашите клиенти. Постарахме се да направим магазина лесен за ползване. Подбираме качествени стоки, с които да направите дома си още по-красив и уютен. Стремим се да предложим най-добрите цени и обслужване.

Сервизи за хранене Luminarc, Bormioli RoccoSabichi, чаши BohemiaCabernet и Lady Diamond, прибори за хранене HisarMepra и Sabichi, луксозни шалтета за спалня Antilo Textil, порцеланови чаши за кафе, висосокачествен професионален порцелан Bonna, аксесоари за кухнята KesperKuchenprofiAPSCILIO, тенджери Vitro Luminarc, съдове за готвене TVS с TEFAL, уникалните керамични тави и съдове за готвене Emile Henry и не на последно място картини за дома, саксии, сандъчета и керамични фигури за градината.

Всички те са част от ежедневието на всяко семейство. Вече можете да ги поръчате у дома "по чехли", а ние ще ви ги доставим възможно най-бързо и ще ви спестим пари и време.

А ако ви предстои да ходите на сватба - ние сме вашите хора. Имаме специална категория "За сватбата", в която ще намерите много предложения за подаръци за младоженци, удобно подредени в ценови категории.


Освен с куриер, поръчките си можете да взимате и на място в магазина ни в София, бул. Джавахарлал Неру 28, Силвър Център Люлин. Продуктовата гама в pochehli.com е доста сериозна, затова само малка част от тях е изложена там. Ако желаете да вземете продуктите си на място и да спестите разхода за куриер, е необходимо да направите своята поръчка през сайта или на телефон 0888632147.

При пускане на поръчката на стъпка "Метод на доставка" изберете опцията "Получаване на стоката на място в магазина в гр. София, Силвър център, бул. Джавахарлал Неру 28".

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.