Меню
Количка

TRAMONTINA, Бразилия

Tramontina е създадена през 1911 година в бразилския град Карлос Барбоса от италианеца Валентин Трамонтина. Воден от своите трудолюбие, отдаденост и стремеж към предлагане на трайни и надеждни продукти, той наема късче земя, на което построява малка работилничка. Век по-късно Tramontina е водещ производител на стилни и достъпни кухненски и домакински пособия с безукорно качество. Изградена върху иновативност, дизайн и технология, марката е разпознаваема в над 120 държави, а нейния отличителен почерк носят над 18 000 продукта, готови да посрещнат нуждите на потребителите, независимо от повода.

Метални шишове за месо Tramontina изработени от неръждаема стомана 6 бр. в опаковка  ..
26.00 лв.
Без ДДС:26.00 лв.
Метални шишове за месо с дървена дръжка, Tramontina Бразилия изработени от неръждаема стомана дължина на острието 40 см дървена дръжка за по-голямо усобство 6 бр. в комплект..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Единичен набор прибори за хранене New Kolor Tramontina, черна дръжкаМатериал:Неръждаема стомана;Пластмаса;Цвят:Черен;Произход:Tramontina Бразилия;Серия:New Kolor;Детайли:Комплект прибори за хранене от 3 броя в блистер;Висококачествен комплект подходящ за дома,за заведение , за ресторант и кафен..
5.50 лв.
Без ДДС:5.50 лв.
Нож с черна пластмасова дръжка, New Kolor TramontinaМатериал:Неръждаема стомана;Пластмаса;Цвят:Черен;Произход:Tramontina Бразилия;Серия:New Kolor;Детайли:Нож за хранене от 3 броя в блистер;Висококачествен комплект ножове, подходящи за дома,за заведение , ресторант и кафене.Безопасни за съдомиял..
6.50 лв.
Без ДДС:6.50 лв.
Нож на готвача с бяла пластмасова дръжка Premium Tramontina, БразилияМатериал:Неръждаема стомана;Пластмаса;Цвят:Бял;Произход:Tramontina Бразилия;Серия:Premium;Детайли:Висококачествен кухненски нож, подходящ за дома,за заведение , за ресторант и кафене.Подходящ за съдомиялна машина. стоман..
15.90 лв.
Без ДДС:15.90 лв.
Лъжица с черна пластмасова дръжка, New Kolor TramontinaМатериал:Неръждаема стомана;Пластмаса;Цвят:Черен;Произход:Tramontina Бразилия;Серия:New Kolor;Детайли:Лъжици за хранене от 3 броя в блистер;Висококачествен комплект подходящ за дома,за заведение , за ресторант и кафене.Безопасни за съдомиял..
5.50 лв.
Без ДДС:5.50 лв.
Вилица със синя пластмасова дръжка, New Kolor TramontinaМатериал:Неръждаема стомана;Пластмаса;Цвят:Син;Произход:Tramontina Бразилия;Серия:New Kolor;Детайли:Вилици за хранене от 3 броя в блистер;Висококачествен комплект подходящ за дома,за заведение , за ресторант и кафене.Безопасни за съдомиялн..
5.50 лв.
Без ДДС:5.50 лв.
Вилица с черна пластмасова дръжка, New Kolor TramontinaМатериал:Неръждаема стомана;Пластмаса;Цвят:Черен;Произход:Tramontina Бразилия;Серия:New Kolor;Детайли:Вилици за хранене от 3 броя в блистер;Висококачествен комплект подходящ за дома,за заведение , за ресторант и кафене.Безопасни за съдомиял..
5.50 лв.
Без ДДС:5.50 лв.
Вилици с дървена дръжка, Dynamic Tramontina комплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и дърво, алуминиеви нитове подходящи за дома и за заведението Комбинирайте с: лъжици с дървена дръжка Dynamic Tramontina ножове с дървена дръжка Dynamic Tramontina..
8.40 лв.
Без ДДС:8.40 лв.
Вилица с бежова пластмасова дръжка, New Kolor Tramontina БразилияМатериал:Неръждаема стомана;Пластмаса;Цвят:Бежов;Произход:Tramontina Бразилия;Серия:New Kolor;Детайли: Вилици за хранене от 3 броя в блистер; Висококачествен комплект подходящ за дома,за заведение , за ресторант и кафене.Безопа..
5.50 лв.
Без ДДС:5.50 лв.
Вилица Ipanema Tramontina, бежова дръжка.БразилияМатериал:Неръждаема стомана;Пластмаса;Цвят:Бежов;Произход:Tramontina Бразилия;Серия:Ipanema;Детайли:Вилици за хранене от 3 броя в блистер;Висококачествен комплект подходящ за дома,за заведение , за ресторант и кафене.Безопасни за съдомиялна машин..
6.90 лв.
Без ДДС:6.90 лв.
Показване на 1 до 11 от 11 (1 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.