Меню
Количка

TRAMONTINA, Бразилия


Вилица Ipanema Tramontina, бежова дръжка.опаковка от 3 бр. устойчивост при измиване в съдомиялна машина дълготраен блясък..
5.90 лв.
Без ДДС:5.90 лв.
Вилица с бежова пластмасова дръжка, New Kolor Tramontinaкомплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и пластмаса подходящи за дома и за заведението..
4.30 лв.
Без ДДС:4.30 лв.
Вилици с дървена дръжка, Dynamic Tramontinaкомплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и дърво, алуминиеви нитове подходящи за дома и за заведениетоКомбинирайте с:лъжици с дървена дръжка Dynamic Tramontina ножове с дървена дръжка Dynamic Tramontina..
8.40 лв.
Без ДДС:8.40 лв.
Вилица с оранжева пластмасова дръжка, New Kolor Tramontinaкомплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и пластмаса подходящи за дома и за заведението..
4.30 лв.
Без ДДС:4.30 лв.
Вилица с черна дръжка, 3 бр., Ipanema Tramontina
Не е в наличност
Вилица Ipanema Tramontina, черна дръжка.опаковка от 3 бр. устойчивост при измиване в съдомиялна машина дълготраен блясък..
5.90 лв.
Без ДДС:5.90 лв.
Вилица с черна пластмасова дръжка, New Kolor Tramontinaкомплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и пластмаса подходящи за дома и за заведението..
4.30 лв.
Без ДДС:4.30 лв.
Вилица със синя пластмасова дръжка, New Kolor Tramontinaкомплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и пластмаса подходящи за дома и за заведението..
4.30 лв.
Без ДДС:4.30 лв.
Лъжица Ipanema Tramontina, бежова дръжка.опаковка от 3 бр. устойчивост при измиване в съдомиялна машина дълготраен блясък..
5.90 лв.
Без ДДС:5.90 лв.
Лъжица с бежова пластмасова дръжка, New Kolor Tramontinaкомплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и пластмаса подходящи за дома и за заведението..
4.30 лв.
Без ДДС:4.30 лв.
Лъжици за хранене с дървена дръжка, Dynamic Tramontinaкомплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и дърво, алуминиеви нитове подходящи за дома и за заведениетоКомбинирайте с:вилици с дървена дръжка Dynamic Tramontina ножове с дървена дръжка Dynamic Tramontina..
8.40 лв.
Без ДДС:8.40 лв.
Лъжици с оранжева пластмасова дръжка, New Kolor Tramontinaкомплект от 3 бр. в блистер изработени от неръждаема стомана и пластмаса подходящи за дома и за заведението..
4.30 лв.
Без ДДС:4.30 лв.
Лъжица с черна дръжка, 3 бр., Ipanema Tramontina
Не е в наличност
Лъжица Ipanema Tramontina, черна дръжка.опаковка от 3 бр. устойчивост при измиване в съдомиялна машина дълготраен блясък..
5.90 лв.
Без ДДС:5.90 лв.
Показване на 1 до 12 от 39 (4 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.