Меню
Количка

Прахосмукачки

Безкабелна ръчна прахосмукачка с интегриран накрайник за ъгли за ефективно почистване на труднодостъпни места. Циклонната система на Extenso Cyclonic Dry разделя прах от въздух за оптимални резултати, а ергономичната дръжка гарантира лесен захват и удобна експлоатация на уреда. Циклонна техноло..
149.90 лв.
Без ДДС:149.90 лв.
Ефективна и компактна прахосмукачка с торба с оценка 3А за най-добри резултати при почистване на твърди подови настилки, ре-емисия на праховите частици и енергийна ефективност сред конкурентите от своя клас. Мощност 750 W Торбичка Капацитет на торбичката 3 литра Ниво на шума 79 dB Телескопич..
225.00 лв.
Без ДДС:225.00 лв.
Прахосмукачка Compact Power Animal Care - мощна и компактна, особено подходяща за собственици на домашни любимци. Оценка 3А за най-добри резултати в почистването на твърди подови настилки, ре-емисията на прахови честици и енергийната ефективност сред конкурентите от своя клас. Мощност 750 W То..
245.00 лв.
Без ДДС:245.00 лв.
Показване на 1 до 3 от 3 (1 страници)

Прахосмукачки за дома - в категорията ще намерите различни модели прахосмукачки, с които да поддържате по-лесно и бързо перфектна чистота у дома си.