Меню
Количка

Саксии и сандъчета

Саксия висяща кокос кръгла ф35 ElegantМатериал: Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф35 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
23.95 лв.
Без ДДС:23.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф30 ElegantМатериал: Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф30 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
19.95 лв.
Без ДДС:19.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф30 Материал:Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф30 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
17.95 лв.
Без ДДС:17.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф35 Материал:Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф35 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
19.95 лв.
Без ДДС:19.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф25 Материал:Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф25 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
14.95 лв.
Без ДДС:14.95 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф45Произход: Drina Сърбия;Размер:ф45x38см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред клиентите ни.Разгледайте и останалите ..
19.99 лв.
Без ДДС:19.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф17 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф17 x15см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сре..
2.49 лв.
Без ДДС:2.49 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф36Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф36 x31см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред..
10.99 лв.
Без ДДС:10.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф30 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф30 x26см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сре..
7.99 лв.
Без ДДС:7.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф25 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф25 x21см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сре..
4.99 лв.
Без ДДС:4.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф14 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф14 x12 см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана ср..
1.79 лв.
Без ДДС:1.79 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф20 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф20 x17см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сре..
2.99 лв.
Без ДДС:2.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф12 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф12 x10 см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана ср..
1.49 лв.
Без ДДС:1.49 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф36 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф45x38см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред кли..
19.99 лв.
Без ДДС:19.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф36 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф36x31см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред кли..
10.99 лв.
Без ДДС:10.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф30 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф30x26см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред кли..
7.99 лв.
Без ДДС:7.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф25Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф25x21см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред клие..
4.99 лв.
Без ДДС:4.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф20 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф20x17см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред кли..
2.99 лв.
Без ДДС:2.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф17Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф17x15см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред клие..
2.49 лв.
Без ДДС:2.49 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф14 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф14 x12см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред кл..
1.79 лв.
Без ДДС:1.79 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф12 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф12 x10 см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред к..
1.49 лв.
Без ДДС:1.49 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф14 Т.Кафява Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф12x10см.Цвят: Т.Кафява;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и п..
1.49 лв.
Без ДДС:1.49 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф14 Т.Кафява Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф14x12см.Цвят: Т.Кафява;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и п..
1.79 лв.
Без ДДС:1.79 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф17 Т.Кафява Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф17x15см.Цвят: Т.Кафява;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и п..
2.49 лв.
Без ДДС:2.49 лв.
Показване на 1 до 24 от 37 (2 страници)

Пластмасови саксии и сандъчета за дома, офиса, градината, заведението. Предлагат се с в комплект с подложка за събиране на водата.

  Саксии и сандъчета за цветя на най-достъпни цени.Изработени от качествена пластмаса.Големи и малки сандъчета за цветя за всеки дом,офис или ресторант.

Обикновено пресаждането на стари и засаждането на нови растения се случва в периода февруари – май. Пресаждане на старите растения се налага, когато корените на растението са запълнили съда, когато почвата е много суха и втвърдена и водата не се поема добре при поливане.

Пресаждане е необходимо и при видими промени на цветето – спиране на нарастването, опадане на листата, болнав вид. Не е необходимо да взимате много големи саксии. Смята се, че е по-добре няколко пъти да се пресади растението в саксии със следващ по-голям размер, отколкото директно да се посади в голяма саксия.

Размерът на саксията трябва да съответства на развитието на кореновата система. Ако съдът е малък, пречи на нормалното развитие на растението, ако пък е прекалено голям, е възможно то да не успява да всмуче необходимите му вещества от почвата, а мократа почва затруднява навлизането на въздух при корените и те загниват.

В нашия онлайн магазин pochehli.com ще намерите разнообразни по форма, цвят и вместимост саксии и сандъчета за засаждане на цветя. Така, освен че ще дадете нов живот на любимите ви стайни растения, можете да обновите интериора вкъщи, да разкрасите офиса, да декорирате градината си по нестандартен и красив начин, да добавите уют, пъстрота и свежест в ресторанта или заведението.

Прочетете повече за това как да аранжирате сами градината си в статията Направи си сам декорация за градина

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.