Меню
Количка

Саксии и сандъчета

Пластмасова лейка за поливане 1 литър.Материал:Устойчива пластмаса;Произход:Serinova Турция ;Вместимост:1л.Детайли:Лейка за поливане на саксийни цветя.Подходяща за използване в дома и градината.UV устойчивост.Каталожен номер:5020/0123..
3.95 лв.
Без ДДС:3.95 лв.
Саксия за цветя, имитация на дърво,средна.Материал:Устойчива пластмаса;Произход:Serinova; Турция;Серия:Wood Efekt;Цвят:Кафяв;Размери:2.6 литра19xh18cm.Детайли: Голяма пластмасова саксия за цветя.Имитация на дървена ограда.UV устойчивост.Подходяща за засаждане и отглеждане на всички видове цветя..
11.95 лв.
Без ДДС:11.95 лв.
Саксия за цветя, имитация на дърво, голяма.Материал:Устойчива пластмаса;Произход:Serinova; Турция;Серия:Wood Efekt;Цвят:Кафяв;Размери:6.6 литра26xh24cm.Детайли: Голяма пластмасова саксия за цветя.Имитация на дървена ограда.UV устойчивост.Подходяща за засаждане и отглеждане на всички видове цвет..
19.95 лв.
Без ДДС:19.95 лв.
Пластмасова саксия, сандъче , дървена имитация, 75.5см. в черноМатериал:Устойчива пластмаса;Произход:Serinova; Турция;Цвят:Черен;Размери:14литра 75.5x17x19cm.Детайли: Голяма продълговата саксия, сандъче за цветя. Интересна имитация на дървена ограда.UV устойчивост.Подходяща за засаждане и ..
38.95 лв.
Без ДДС:38.95 лв.
Пластмасова саксия, сандъче , дървена имитация, 75.5см.Материал:Устойчива пластмаса;Произход:Serinova; Турция;Цвят:Кафяв;Размери:14литра 75.5x17x19cm.Детайли: Голяма продълговата саксия, сандъче за цветя. Интересна имитация на дървена ограда.UV устойчивост.Подходяща за засаждане и отглежда..
38.95 лв.
Без ДДС:38.95 лв.
Пластмасова саксия, сандъче , дървена имитация, 53.5см.Материал:Устойчива пластмаса;Произход:Serinova; Турция;Цвят:Кафяв;Размери:9 литра 53.5x17xh19cm.Детайли: Голяма продълговата саксия, сандъче за цветя. Интересна имитация на дървена ограда.UV устойчивост.Подходяща за засаждане и отглежд..
26.95 лв.
Без ДДС:26.95 лв.
Саксия за поставяне на парапет на балкон, продълговата.Материал:Устойчива пластмаса;Произход:Serinova; Турция;Цвят:Зелен;Лилав;Бял;Размери:15.5 литра58x29xh24см.Детайли: Голяма овална саксия, сандъче за цветя.Пригодена за окачване върху парапет на тераса, балкон.UV устойчивост.Подходяща за заса..
24.95 лв.
Без ДДС:24.95 лв.
Саксия за директен монтаж на парапет на балконМатериал:Устойчива пластмаса;Произход:Serinova; Турция;Цвят:Зелен;Лилав;Бял;Размери:7.5 литра 29,7x29,7xh24cm.Детайли:Саксия за цветя.Пригодена за окачване върху парапет на тераса, балкон.UV устойчивост.Подходяща за засаждане и отглеждане на всички ..
10.95 лв.
Без ДДС:10.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф35 ElegantМатериал: Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф35 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
23.95 лв.
Без ДДС:23.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф30 ElegantМатериал: Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф30 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
19.95 лв.
Без ДДС:19.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф30 Материал:Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф30 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
17.95 лв.
Без ДДС:17.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф35 Материал:Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф35 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
19.95 лв.
Без ДДС:19.95 лв.
Саксия висяща кокос кръгла ф25 Материал:Кокосови влакна,метал;Произход:Китай;Цвят:Кафяв;Размер: ф25 см. Детайли: подходяща за градински и домашни растения; подходяща за декориране на дома, градината, заведението, офиса.Разгледайте и останалите ни саксии на най-евтини цени...
14.95 лв.
Без ДДС:14.95 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф45Произход: Drina Сърбия;Размер:ф45x38см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред клиентите ни.Разгледайте и останалите ..
19.99 лв.
Без ДДС:19.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф17 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф17 x15см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сре..
2.49 лв.
Без ДДС:2.49 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф36Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф36 x31см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред..
10.99 лв.
Без ДДС:10.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф30 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф30 x26см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сре..
7.99 лв.
Без ДДС:7.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф25 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф25 x21см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сре..
4.99 лв.
Без ДДС:4.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф14 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф14 x12 см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана ср..
1.79 лв.
Без ДДС:1.79 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф20 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф20 x17см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сре..
2.99 лв.
Без ДДС:2.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф12 Зелена Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф12 x10 см.Цвят:Зелен;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана ср..
1.49 лв.
Без ДДС:1.49 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф36 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф45x38см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред кли..
19.99 лв.
Без ДДС:19.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф36 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф36x31см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред кли..
10.99 лв.
Без ДДС:10.99 лв.
  Саксия за цветя Гербер ф30 Бяла Drina СърбияМатериал:Пластмаса;Произход: Drina Сърбия;Размер:ф30x26см.Цвят:Бял;Саксията е в комплект с подложка.Саксията от серия Гербер е произведена от висококачествен, плътен, студоустойчив и UV защитен материал.Особено популярна и предпочитана сред кли..
7.99 лв.
Без ДДС:7.99 лв.
Показване на 1 до 24 от 45 (2 страници)

Пластмасови саксии и сандъчета за дома, офиса, градината, заведението. Предлагат се с в комплект с подложка за събиране на водата.

  Саксии и сандъчета за цветя на най-достъпни цени.Изработени от качествена пластмаса.Големи и малки сандъчета за цветя за всеки дом,офис или ресторант.

Обикновено пресаждането на стари и засаждането на нови растения се случва в периода февруари – май. Пресаждане на старите растения се налага, когато корените на растението са запълнили съда, когато почвата е много суха и втвърдена и водата не се поема добре при поливане.

Пресаждане е необходимо и при видими промени на цветето – спиране на нарастването, опадане на листата, болнав вид. Не е необходимо да взимате много големи саксии. Смята се, че е по-добре няколко пъти да се пресади растението в саксии със следващ по-голям размер, отколкото директно да се посади в голяма саксия.

Размерът на саксията трябва да съответства на развитието на кореновата система. Ако съдът е малък, пречи на нормалното развитие на растението, ако пък е прекалено голям, е възможно то да не успява да всмуче необходимите му вещества от почвата, а мократа почва затруднява навлизането на въздух при корените и те загниват.

В нашия онлайн магазин pochehli.com ще намерите разнообразни по форма, цвят и вместимост саксии и сандъчета за засаждане на цветя. Така, освен че ще дадете нов живот на любимите ви стайни растения, можете да обновите интериора вкъщи, да разкрасите офиса, да декорирате градината си по нестандартен и красив начин, да добавите уют, пъстрота и свежест в ресторанта или заведението.

Прочетете повече за това как да аранжирате сами градината си в статията Направи си сам декорация за градина