Меню
Количка

Natura Induction, TVS Италия

Марка: TVS, Италия
WOK тиган NATURA INDUCTION от TVS Италия изработен от алуминий диаметър 28 см дебелина на дъното 3 мм покритие VegeTek - първото покритие на растителна основа, което съчетава устойчивостта на надраскване с естествените незалепващи качества на растителните съединения VegeTek има отлични характ..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Марка: TVS, Италия
Тенджера NATURA INDUCTION от TVS Италия, без капак изработена от алуминий диаметър 24 см дебелина на дъното 3 мм вместимост 5 л незалепващо покритие VegeTek - първото покритие на растителна основа, което съчетава устойчивостта на надраскване с естествените незалепващи качества на растителните..
62.00 лв.
Без ДДС:62.00 лв.
Марка: TVS, Италия
Алуминиев тиган NATURA INDUCTION от TVS Италия изработен от алуминий диаметър 24 см дебелина на дъното 3 мм покритие VegeTek - първото покритие на растителна основа, което съчетава устойчивостта на надраскване с естествените незалепващи качества на растителните съединения VegeTek има отлични ..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Марка: TVS, Италия
Алуминиев тиган NATURA INDUCTION от TVS Италия изработен от алуминий диаметър 28 см дебелина на дъното 3 мм покритие VegeTek - първото покритие на растителна основа, което съчетава устойчивостта на надраскване с естествените незалепващи качества на растителните съединения VegeTek има отлични ..
48.00 лв.
Без ДДС:48.00 лв.
Марка: TVS, Италия
Алуминиев тиган за палачинки NATURA INDUCTION от TVS Италия изработен от алуминий диаметър 25 см дебелина на дъното 3,3 мм незалепващо покритие VegeTek - първото покритие на растителна основа, което съчетава устойчивостта на надраскване с естествените незалепващи качества на растителните съеди..
35.50 лв.
Без ДДС:35.50 лв.
Показване на 1 до 5 от 5 (1 страници)

Natura Induction е "зелената" серия съдове за готвене на италианския производител TVS. Тиганите и тенджерите са изработени от алуминий и са с 5-слойно незалепващо покритие, най-горният слой на което е изработен от глицерин с растителен произход. Покритието е подсилено с минерални частици за повече устойчивост срещу надраскване и износване. Алуминият е 100% рециклируем, а картона в опаковките е изработен от рециклирана хартия.

Съдовете за готвене Natura Induction са подходящи за индукционни котлони, за газови и керамични котлон, както и за котлони с плоча. Всички продукти в серията могат да се почистват в съдомиярна машина.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.