Меню
Количка

Съдове за готвене GRAN GOURMET, TVS Италия

Тиган за палачинки GRAN GOURMET TVS ИталияПроизход:TVS Италия;Детайли: изработен от алуминий; диаметър 31 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 2.6 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всичк..
64.00 лв.
Без ДДС:64.00 лв.
Тиган GRAN GOURMET 28 см. TVS ИталияПроизход:TVS Италия;Детайли: изработен от алуминий; диаметър 28 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички в..
66.90 лв.
Без ДДС:66.90 лв.
Тиган GRAN GOURMET TVS ИталияПроизход:TVS Италия;Детайли: изработен от алуминий; диаметър 24 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове к..
56.60 лв.
Без ДДС:56.60 лв.
Тенджера GRAN GOURMET TVS ИталияПокритие:Незалепващо;Произход:TVS Италия;Детайли: изработена от алуминий; диаметър 24 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходя..
88.50 лв.
Без ДДС:88.50 лв.
Стъклен капак със силиконов ринг GRAN GOURMET 24 см, TVS Италия, подходящ за тенджера GRAN GOURMET и тиган GRAND GOURMET 24 см..
39.00 лв.
Без ДДС:39.00 лв.
Grill Тиган GRAN GOURMET TVS ИталияПроизход:TVS Италия;Детайли: изработен от алуминий; размер 28*28 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички в..
72.00 лв.
Без ДДС:72.00 лв.
WOK Тиган GRAN GOURMET 28 см TVS ИталияПроизход:TVS Италия;Детайли: изработен от алуминий; диаметър 28 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 3,3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички в..
63.00 лв.
Без ДДС:63.00 лв.
Показване на 1 до 7 от 7 (1 страници)

Съдове за готвене GRAN GOURMET на италианския производител TVS са изработени от алуминий и са с уникално седемслойно незалепващо покритие с минерални частици. Подходящи са за всички видове котлони с изключение на индукционни котлони. Тиганите и тенджерите GRAN GOURMET могат да се използват и във фурната, тъй като дръжките им са изработени от стомана и високоустойчив на температури силикон. Продуктите в серията не съдържат PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий. Подходящи са за миене в съдомиялна машина.

 

В серията ще откриете:

 - тигани с диаметър 24 и 28 см;

 - wok тиган с диаметър 28 см;

 - грил тиган 28*28 см;

 - тенджера 24 см;

 - тиган за палачинки 31 см;

 - стъклен капак с иновативен дизайн 24 см.

 

В онлайн магазин pochehli.com подбираме качествени стоки, като фокус са европейските производители. Всички пратки пътуват към нашите клиенти с опция преглед, така че при получаването им, те сами да се уверят в целостта и качеството им.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.