Меню
Количка

Съдове за готвене LUNA INDUCTION, TVS Италия

Марка: TVS, Италия
WOK тиган LUNA INDUCTION: изработен от алуминий; диаметър 28 см; специално незалепващо покритие; дебелина на дъното 3,3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони; може да се използва и във фурната - дръжката е изработена от стомана; ..
67.50 лв.
Без ДДС:67.50 лв.
Марка: TVS, Италия
WOK тиган с две дръжки LUNA INDUCTION: изработен от алуминий; диаметър 32 см; специално незалепващо покритие; дебелина на дъното 3,7 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони; може да се използва и във фурната - дръжката е изработена ..
99.90 лв.
Без ДДС:99.90 лв.
Марка: TVS, Италия
Тенджера LUNA INDUCTION: изработена от алуминий; диаметър 24 см; специално незалепващо покритие; дебелина на дъното 4 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходяща за всички видове котлони; може да се използва и във фурната - дръжката е изработена от стомана; п..
89.00 лв.
Без ДДС:89.00 лв.
Марка: TVS, Италия
Тиган LUNA INDUCTION: изработен от алуминий; диаметър 28 см; специално незалепващо покритие; дебелина на дъното 3,3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони; може да се използва и във фурната - дръжката е изработена от стомана; подх..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Марка: TVS, Италия
Дълбок тиган с две дръжки и стъклен капак LUNA INDUCTION: изработен от алуминий; диаметър 28 см; специално незалепващо покритие; дебелина на дъното 4 мм; стъклен капак; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони; може да се използва и във..
112.00 лв.
Без ДДС:112.00 лв.
Показване на 1 до 6 от 6 (1 страници)

Съдове за готвене LUNA INDUCTION  са една от най-новите серии на италианския производител TVS. Изработени са от алуминий и са покрити с незалепващо покритие, което прави готвенете и поддръжката на съдовете лесно и приятно. Елегантната форма на съдовете и на дръжката, както и изборът на цвят са поредното доказателство за ненадминатото майсторство на италианските дизайнери. Продуктите имат модерна шик визия и са достойни и за най-претенциозните домакини.

Съдовете в серията са подходящи за всички видове котлони, включително и индукционни котлони. Тиганите и тенджерите LUNA INDUCTION могат да се използват и във фурната, тъй като дръжките им са изработени от стомана. Продуктите в серията не съдържат PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий. Подходящи са за миене в съдомиялна машина.

 

В серията ще откриете:

 - тиган с диаметър 28 см;

 - wok тиган с диаметър 28 см, както и wok тиган с две дръжки;

 - дълбок тиган с две дръжки и стъклен капак 28 см;

 - тенджера 24 см;

 - стъклен капак с иновативен дизайн 24 см.

 

В онлайн магазин pochehli.com подбираме качествени стоки, като фокус са европейските производители. Всички пратки пътуват към нашите клиенти с опция преглед, така че при получаването им, те сами да се уверят в целостта и качеството им.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.