Меню
Количка

Кани

Каничка от порцелан,  White Vision 90 мл.Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Размер:Вместимост: 90 мл.Серия:White Vision;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за използване в дома и заведението.Безопасна за съд..
6.95 лв.
Без ДДС:6.95 лв.
Каничка от порцелан,  White Vision 150 мл.Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Размер:Вместимост: 150 мл.Серия:White Vision;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за използване в дома и заведението.Безопасна за с..
8.50 лв.
Без ДДС:8.50 лв.
Каничка за мляко с дръжка в черно, права 90мл.Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Размер:Вместимост: 90мл.Серия:Vision White ;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате...
4.00 лв.
Без ДДС:4.00 лв.
Каничка за мляко с дръжка в черно, права 150мл.Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Размер:Вместимост: 150мл.Серия:Vision White ;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лат..
4.95 лв.
Без ДДС:4.95 лв.
Каничка за мляко с дръжка в бялоМатериал:Порцелан;Цвят:Бял;Размер:Вместимост:35мл.Серия:Vision White ;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате. Идеална з..
3.00 лв.
Без ДДС:3.00 лв.
Каничка за мляко с дръжка в бялоМатериал:Порцелан;Цвят:Бял;Размер:Вместимост:90мл.Серия:Vision White ;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате. Идеална з..
4.00 лв.
Без ДДС:4.00 лв.
Каничка за мляко с дръжка в бялоМатериал:Порцелан;Цвят:Бял;Размер:Вместимост:160мл.Серия:Vision White ;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате. Идеална ..
4.95 лв.
Без ДДС:4.95 лв.
Каничка за мляко в бялоМатериал:Порцелан;Цвят:Бял;Размер:Вместимост: 160мл.Серия:VisionWhite ;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате. Идеална за използ..
4.45 лв.
Без ДДС:4.45 лв.
Каничка за мляко с дръжка в черно, права 160мл.Материал:Порцелан;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 160мл.Серия:Vision Black;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, ла..
5.95 лв.
Без ДДС:5.95 лв.
Каничка за мляко с дръжка в черно, права 160мл.Материал:Порцелан;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 160мл.Серия:Vision Black;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, ла..
3.95 лв.
Без ДДС:3.95 лв.
Каничка за мляко в черноМатериал:Порцелан;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 40мл.Серия:Vision Black;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате. Идеална за изпо..
3.95 лв.
Без ДДС:3.95 лв.
Каничка за мляко с дръжка в черноМатериал:Порцелан;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 40мл.Серия:Vision Black;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате. Идеалн..
3.95 лв.
Без ДДС:3.95 лв.
Каничка за мляко с дръжка в черноМатериал:Порцелан;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 90мл.Серия:Vision Black;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате. Идеалн..
5.95 лв.
Без ДДС:5.95 лв.
Каничка за мляко с дръжка в черноМатериал:Порцелан;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 200мл.Серия:Vision Black;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за  загряване, сервиране на мляко , капучино, лате. Идеал..
8.95 лв.
Без ДДС:8.95 лв.
Иноксова кана за мляко, вода, чай 400мл.Материал:Неръждаема стомана;Цвят:Inox;Размер:Вместимост: 400мл.Детайли:Канa за мляко, вода, чай,  изработена от висококачествена неръждаема стомана.Подходяща за подгряване, сервиране на мляко, капучино, лате, чай, вода.Идеална за използване в дома и завед..
14.95 лв.
Без ДДС:14.95 лв.
Иноксова кана за мляко, вода, чай 600мл.Материал:Неръждаема стомана;Цвят:Inox;Размер:Вместимост: 600мл.Детайли:Канa за мляко, вода, чай,  изработена от висококачествена неръждаема стомана.Подходяща за подгряване, сервиране на мляко, капучино, лате, чай, вода.Идеална за използване в дома и завед..
18.95 лв.
Без ДДС:18.95 лв.
Иноксова кана за мляко, вода, чай 1000мл.Материал:Неръждаема стомана;Цвят:Inox;Размер:Вместимост: 1000мл.Детайли:Канa за мляко, вода, чай,  изработена от висококачествена неръждаема стомана.Подходяща за подгряване, сервиране на мляко, капучино, лате, чай, вода.Идеална за използване в дома и зав..
22.95 лв.
Без ДДС:22.95 лв.
Метална каничка за мляко в черно, 350Материал:Метал;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 350мл.Серия:Milk Pot;Детайли:Каничка за мляко изработена от неръждаема стомана.Подходяща за подгряване на мляко, капучино, лате.Идеална за използване в дома и заведението.Лесна за използване.Каталожен номер:981847Дата ..
22.50 лв.
Без ДДС:22.50 лв.
Метална каничка за мляко в черно. Материал:Метал;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 600мл.Серия:Milk Pot;Детайли:Каничка за мляко изработена от неръждаема стомана.Подходяща за подгряване на мляко, капучино, лате.Идеална за използване в дома и заведението.Лесна за използване.Каталожен номер:981846Дат..
25.95 лв.
Без ДДС:25.95 лв.
Каничка за мляко 90 мл. Материал:Порцелан;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 90 мл.Серия:Black Vision;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за използване в дома и заведението.Безопасна за съдомиялна машина.Лесна..
8.95 лв.
Без ДДС:8.95 лв.
Каничка за мляко 150 мл. Материал:Порцелан;Цвят:Черен;Размер:Вместимост: 150 мл.Серия:Black Vision;Детайли:Каничка за мляко изработена от висококачествен, здрав порцелан.Глазура устойчива на надрадсквания от прибори.Подходяща за използване в дома и заведението.Безопасна за съдомиялна машина.Лес..
9.95 лв.
Без ДДС:9.95 лв.
Огнеупорна,йенска кана за чай , стъклена дръжка,различни цветове.Материал:Термоустойчиво стъкло;Произход:Termisil; Полша;Серия:Maja;Цвят:Прозрачен;Вместимост:1.5литра;Детайли:Термоустойчива стъклена кана за чай със стъклена дръжка.Различни цветове на капака.Устойчива на висока температура.Подходяща ..
19.95 лв.
Без ДДС:19.95 лв.
Стъклена кана за вода, безалкохолни напитки, коктейли и айрян.Материал:Стъкло;Неръждаема стомана;Вместимост:2 литра.Стъклена кана за вода с метален капак с малки отвори, служещи за цедка.Подходяща за съдомиялна машина.Каталожен номер:78031648Дата на първоначална наличност:05.10.2023г...
24.00 лв.
Без ДДС:24.00 лв.
Кана за вода Nadir Jarra Americano 750 мл. БразилияМатериал:Стъкло;Произход:Nadir Бразилия;Серия:Jarra Americano;Цвят:Прозрачен;Вместимост:750 мл.Стъклена кана за вода. Подходяща за вино,безалкохолни напитки и сокове.Подходяща за съдомиялна машина.Каталожен номер:12287Дата на първа наличност: 22.07...
14.45 лв.
Без ДДС:14.45 лв.
Показване на 1 до 24 от 60 (3 страници)