Меню
Количка

АНГЛИЙСКИ ПОРЦЕЛАН CHURCHILL

В тази категория няма продукти.

Сервизи за хранене, порцеланови чинии и купи, чаши за кафе и чай, мъгове с марката CHURCHILL са със световно признание и безупречна репутация.

Началото е поставено през далечната 1795 г. в малкото градче Сток-он-Трент, намиращо се в сърцето на Англия. Разбира се, през годините в следствие на нарастващата популярност на марката, производственият й капацитет се увеличава значително и са построени нови фабрики. Прословутата британска лоялност към традицията обаче повелява: всички продукти Churchill се произвеждат в Англия.

Тайната на популярността на продуктите CHURCHILL е в безупречните форми и най-високото качество. Изберете модерния дизайн, за да придадете специален чар на вашата маса и дом.
 

Качеството е всичко за английският порцелан Churchill.
Редовното въвеждане на иновации, разработването на нови производствени технологии не е причина, компанията да се откаже от строгия контрол за качество. Ето защо изделията на Чърчил имат безупречна репутация и са предпочитани от луксозни и реномирани големи хотели, кафенета и ресторанти в Обединеното кралство, както и в целия свят.
 

Всички професионални продукти са подходящи за микровълнова фурна и миялна машина. Те са с  висока топлоустойчивост и издържат на 5000 цикъла на съдомиялна машина
Един от компонентите на успеха на компанията е инициативата за създаване на съвместни серии колекции с известни дизайнери и компании. Например Чърчил разработва колекции с известния готвач и телевизионен водещ Джейми Оливър, Дисни, както и известния британски дизайнер Катрин Кидстън.   
Под марката Churchill ще намерите чинии, сервизи за хранене, съдове и прибори за хранене, кухненски прибори и аксесоари, произведени във Великобритания, съгласно европейските стандарти за качество и надеждност.

Предлагането на вълнуващи и оригинални декори е ключът към успеха на Чърчил. Марката има редица разпознаваеми декори, като най-известният от тях е Blue Willow. Синята върба /Блу Уилоу/ се превърща в една от най-популярните, известни и харесвани колекции на Чърчил в света, украсявайки масите на всеки - от британските аристократи до американските домакини. Емблематичен дизайн със свеж красив син цвят и гладка текстура.

Чиниите, чашите, сервизите за хранене английски порцелан Churchill се отличават с изключително високо и устойчиво качество, прецизна изработка, перфектен гланц, който спомага за по-дългият им живот. Продуктите могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Купете английски порцелан Churchill най-изгодни цени в онлайн магазин pochehli.com, почувствайте и изживейте аристократичният британски дух. Ние ще опаковаме поръчаните от вас стоки по най-здравия начин. Въпреки това, те пътуват с опция Прегледай преди да платиш, така че при получаване на продуктите си, да се уверите в тяхната цялост и качество.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.