Меню
Количка

Bonna AMBER луксозен порцелан

Дълбока чиния Bonna Amber Gourmet 27 смизработена от висококачествен порцелан; диаметър 27 см; вместимост 450 мл; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фу..
25.60 лв.
Без ДДС:25.60 лв.
Квадратна купичка Bonna Amberизработена от висококачествен порцелан; размер 8 * 8,5 см; подходяща за сервиране на сосове и дипове; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна..
15.30 лв.
Без ДДС:15.30 лв.
Купичка Bonna Amber 14 смизработена от висококачествен порцелан; диаметър 14 см; вместимост 450 мл; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна...
16.50 лв.
Без ДДС:16.50 лв.
Купичка Bonna Amber жокеризработена от висококачествен порцелан; диаметър 12 см; вместимост 350 мл; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна..
12.30 лв.
Без ДДС:12.30 лв.
Порцеланова чиния Bonna Amber 27 смизработена от висококачествен порцелан; диаметър 27 см; подходяща за сервиране на основно ястие; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използва..
16.40 лв.
Без ДДС:16.40 лв.
Порцеланова чиния Bonna Amber 21 смизработена от висококачествен порцелан; диаметър 21 см; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна...
12.30 лв.
Без ДДС:12.30 лв.
Плато за сервиране Bonna Amber изработенао от висококачествен порцелан; размер 34 * 16 см; подходящо за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна..
45.30 лв.
Без ДДС:45.30 лв.
Скосена купа Bonna Amber 22 смизработена от висококачествен порцелан; диаметър 22 см; вместимост 850 мл; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна...
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Скосена купа Bonna Amber 18 смизработена от висококачествен порцелан; диаметър 18 см; вместимост 450 мл; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна...
26.30 лв.
Без ДДС:26.30 лв.
Скосена купа Bonna Amber 8 смизработена от висококачествен порцелан; подходяща за сосове и дипове; диаметър 8 см; вместимост 60 мл; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използв..
15.30 лв.
Без ДДС:15.30 лв.
Порцеланова чиния Bonna Amber 30 смизработена от висококачествен порцелан; диаметър 30 см; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна...
21.80 лв.
Без ДДС:21.80 лв.
Чиния за паста Bonna Amber 28 смизработена от висококачествен порцелан; диаметър 28 см; вместимост 400 мл; ръчно нанесена декорация; подсилени ръбове; устойчива на термичен шок; устойчива на надрасквания от прибори; подходяща за миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна...
29.40 лв.
Без ДДС:29.40 лв.
Показване на 1 до 12 от 12 (1 страници)

Порцелановите чинии и плата от серията AMBER са от колекция 2019 на турския бранд BONNA. С онлайн магазин pochehli.com вече можете да ги имате у дома си.

Както подсказва и името, изборът на цвят е вдъхновен от кехлибара и неговите меки тонове и окраски с преобладаващо жълто. Декорацията е поставена ръчно, като и тук от Bonna не изневеряват на установените добри практики по отношение на качеството на крайния продукт - перфектна изработка, високо качество на вложените материали, постоянен контрол при производствения процес, безупречен гланц. Чиниите, купите, платата и чашите в серията могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Предназначени са за професионалисти и за употреба в заведения от висок клас, затова и са така изработени, че да служат дълго и сигурно при продължителна и честа употреба.

Продуктите са опаковани в транспортни опаковки по 6 или 12 броя. В pochehli.com можете да поръчвате продуктите на брой, като ние ще се погрижим те да бъдат опаковани по най-сигурния начин, така че да пристигнат при вас цели и в пълния си блясък. Всички пратки пътуват с опция преглед, така че да можете сами да се уверите в целостта и качеството на поръчаните продукти.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.