Меню
Количка

Bonna AMBER луксозен порцелан

Скосена порцеланова купичка AMBER, 8 см, BONNAДиаметър: 8 см;Вместимост: 60 мл.;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на температур..
15.30 лв.
Без ДДС:15.30 лв.
Скосена порцеланова купа AMBER, 22 см, BONNAДиаметър: 22 см;Вместимост: 750 мл.;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на температура до 200 градус..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Скосена порцеланова купа AMBER, 18 см, BONNAДиаметър: 18 см;Вместимост: 400 мл.;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на температура до 200 градус..
26.30 лв.
Без ДДС:26.30 лв.
Правоъгълно порцеланово плато AMBER, 34 х 16 см, BONNAРазмери: 34 см / 16 см;Изработено от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчивo на надраскване;Подходящo за използване в микровълнова печка;Подходящo за използване във фурна на температура до 200..
45.30 лв.
Без ДДС:45.30 лв.
Порцеланова чиния за паста AMBER, 28 см, BONNAДиаметър: 28 см;Вместимост: 400 мл.;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на температура до 200 град..
29.40 лв.
Без ДДС:29.40 лв.
Порцеланова чиния AMBER, 30 см, BONNAДиаметър: 30 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на температура до 200 градуса;Подходяща за почистване в..
21.80 лв.
Без ДДС:21.80 лв.
Порцеланова чиния AMBER, 27 см, BONNAДиаметър: 27 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на температура до 200 градуса;Подходяща за почистване в..
16.40 лв.
Без ДДС:16.40 лв.
Порцеланова купичка Жокер AMBER, 12 см, BONNAДиаметър: 12 см;Вместимост: 350 мл.;Изработена от висококачествен порцелан;Подсилени ръбове;Ръчно нанесена цветна декорация;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фур..
12.30 лв.
Без ДДС:12.30 лв.
Порцеланова купичка AMBER, 8,5 х 8 см, BONNAРазмери: 8,5 см / 8 см;Изработена от висококачествен порцелан;Подсилени ръбове;Ръчно нанесена цветна декорация;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на температура до 200 градуса;П..
15.30 лв.
Без ДДС:15.30 лв.
Порцеланова купичка AMBER, 14 см, BONNAДиаметър: 14 см;Вместимост: 450 мл.;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на темпе..
16.50 лв.
Без ДДС:16.50 лв.
Дълбока порцеланова чиния AMBER, 27 см, BONNAДиаметър: 27 см;Вместимост: 400 мл.;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за използване във фурна на температура до 200 граду..
25.60 лв.
Без ДДС:25.60 лв.
Показване на 1 до 11 от 11 (1 страници)

Порцелановите чинии и плата от серията AMBER са от колекция 2019 на турския бранд BONNA. С онлайн магазин pochehli.com вече можете да ги имате у дома си.

Както подсказва и името, изборът на цвят е вдъхновен от кехлибара и неговите меки тонове и окраски с преобладаващо жълто. Декорацията е поставена ръчно, като и тук от Bonna не изневеряват на установените добри практики по отношение на качеството на крайния продукт - перфектна изработка, високо качество на вложените материали, постоянен контрол при производствения процес, безупречен гланц. Чиниите, купите, платата и чашите в серията могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Предназначени са за професионалисти и за употреба в заведения от висок клас, затова и са така изработени, че да служат дълго и сигурно при продължителна и честа употреба.

Продуктите са опаковани в транспортни опаковки по 6 или 12 броя. В pochehli.com можете да поръчвате продуктите на брой, като ние ще се погрижим те да бъдат опаковани по най-сигурния начин, така че да пристигнат при вас цели и в пълния си блясък. Всички пратки пътуват с опция преглед, така че да можете сами да се уверите в целостта и качеството на поръчаните продукти.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.