Меню
Количка

Bonna COSMOS Black луксозен порцелан

Порцеланова чиния за паста COSMOS BLACK, 28 см, BONNA Диаметър: 28 см; Вместимост: 400 мл.; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
24.90 лв.
Без ДДС:24.90 лв.
Порцеланова гурме чиния COSMOS BLACK, 27 см, BONNA Диаметър: 27 см; Вместимост: 400 мл.; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
22.80 лв.
Без ДДС:22.80 лв.
Овална порцеланова чиния COSMOS BLACK, 15 х 8,5 см, BONNA Размери: 15 см / 8,5 см; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
15.60 лв.
Без ДДС:15.60 лв.
Правоъгълно порцеланово плато COSMOS BLACK, 36 см, BONNA Размер: 36 см;Изработено от висококачествен порцелан;Подходящо за почистване в съдомиялна машина;Подходящо за използване в микровълнова печка..
38.20 лв.
Без ДДС:38.20 лв.
Порцеланова чиния COSMOS BLACK, 27 см, BONNA Диаметър: 27 см;Изработена от висококачествен порцелан;Подходяща за почистване в съдомиялна машина;Подходяща за използване в микровълнова печка..
13.90 лв.
Без ДДС:13.90 лв.
Порцеланова купичка COSMOS BLACK, 18 см, BONNA Диаметър: 18 см;Изработена от висококачествен порцелан;Подходяща за почистване в съдомиялна машина;Подходяща за използване в микровълнова печка..
19.50 лв.
Без ДДС:19.50 лв.
Порцеланов сервиз за кафе COSMOS BLACK, 12 части, за 6 души, BONNAКомплектът включва:- 6 чинийки с диаметър 12 см;- 6 чашки с вместимост 80 мл.;Изработен от висококачествен порцелан;Подходящ за почистване в съдомиялна машина;Подходящ за използване в микровълнова печка..
72.00 лв.
Без ДДС:72.00 лв.
Порцеланова чиния COSMOS BLACK, 33 см, Bonna Размер: 33 см; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина Cosmos Black Envisio е най-новото допълнение към семейството на Bonna. Серията съчетава последните те..
28.50 лв.
Без ДДС:28.50 лв.
Порцеланова чиния COSMOS BLACK, 29 см, Bonna Размер: 29 см; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина Cosmos Black Envisio е най-новото допълнение към семейството на Bonna. Серията съчетава последните те..
22.90 лв.
Без ДДС:22.90 лв.
Порцеланова чиния COSMOS BLACK, 24 см, Bonna Размер: 24 см; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина Cosmos Black Envisio е най-новото допълнение към семейството на Bonna. Серията съчетава последните те..
15.50 лв.
Без ДДС:15.50 лв.
Порцеланова чиния COSMOS BLACK, 19 см, Bonna Размер: 19 см; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина Cosmos Black Envisio е най-новото допълнение към семейството на Bonna. Серията съчетава последните те..
11.90 лв.
Без ДДС:11.90 лв.
Порцеланова купичка COSMOS BLACK, 10 см, Bonna Размер: 10 см; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина Cosmos Black Envisio е най-новото допълнение към семейството на Bonna. Серията съчетава последните ..
9.20 лв.
Без ДДС:9.20 лв.
Дълбока порцеланова чиния COSMOS BLACK, 26 см, Bonna Диаметър: 26 см; Вместимост: 400 мл.; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина Cosmos Black Envisio е най-новото допълнение към семействот..
26.20 лв.
Без ДДС:26.20 лв.
Показване на 1 до 13 от 13 (1 страници)

Порцелановите чинии и купи от новата колекция на Bonna COSMOS black са продължение на усилията на поплуярната професионална марка в посока разнообразяване на декори и форми и иновативен подход. Чиниите са асиметрични, бели отвън и носещи усещане за дълбокия всемирен космос отвътре. Комбинация от черно, бяло, различни тонове на сиво, перфектен финиш - безупречна глазура, която предпазва от надрасквания. Резултатът - имате нощното звездно небе на масата си. Тъмните цветове на порцелановите чинии и купи от серията BONNA COSMOS дават възможност храната, сервирана в тях, да изпъква с цветовете и декорацията си.

Всички продукти в серията са изработени от висококачествения порцелан на Bonna, с финиш празрачна глазура, която удължава живота им. Могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Bonna Cosmos е серия, предназначена за професионална употреба, затова чиниите и купите са опаковани в транспортни опаковки по 6 или 12 броя. В pochehli.com можете да поръчвате продуктите на брой, като ние ще се погрижим те да бъдат опаковани по най-сигурния начин, така че да пристигнат при вас цели и в пълния си блясък. Всички пратки пътуват с опция преглед, така че да можете сами да се уверите в целостта и качеството на поръчаните продукти.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.