Меню
Количка

Bonna DUSK луксозен порцелан

Дълбока порцеланова чиния DUSK, 27 см, BONNA Диаметър: 27 см;Вместимост: 400 мл.;Висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за почистване в съдомиялна машина;Подходяща за използване в микровълнова печка..
28.90 лв.
Без ДДС:28.90 лв.
Дълбока порцеланова чиния DUSK, 30 см, BONNAДиаметър: 30 см;Вместимост: 550 мл.;Висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за почистване в съдомиялна машина;Подходяща за използване в микровълнова печка..
36.00 лв.
Без ДДС:36.00 лв.
Овална порцеланова чиния DUSK, 19 х 11 см, BONNA Турция
Ново
Овална порцеланова чиния DUSK, 19 х 11 см, BONNAРазмери: 19 см / 11 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
19.90 лв.
Без ДДС:19.90 лв.
Порцеланова купичка DUSK, 14 см, Bonna  Диаметър: 14 см; Вместимост: 450 мл.; Изработена от висококачествен порцелан; Ръчно нанесена цветна декорация; Подсилени ръбове; Устойчива на надрасквания от прибори;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в с..
21.60 лв.
Без ДДС:21.60 лв.
Порцеланова чиния DUSK, 17 см, BONNAДиаметър: 17 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
9.20 лв.
Без ДДС:9.20 лв.
Порцеланова чиния DUSK, 21 см, BONNAДиаметър: 21 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
11.90 лв.
Без ДДС:11.90 лв.
Порцеланова чиния DUSK, 25 см, BONNAДиаметър: 25 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
14.90 лв.
Без ДДС:14.90 лв.
Порцеланова чиния DUSK, 27 см, BONNAДиаметър: 27 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
15.80 лв.
Без ДДС:15.80 лв.
Порцеланова чиния DUSK, 30 см, BONNAДиаметър: 30 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
21.80 лв.
Без ДДС:21.80 лв.
Порцеланова чиния за паста DUSK, 28 см, BONNAДиаметър: 28 см;Вместимост: 400 мл.;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна..
29.90 лв.
Без ДДС:29.90 лв.
Порцеланова чиния за пица DUSK, 32 см, BONNAДиаметър: 32 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
31.20 лв.
Без ДДС:31.20 лв.
Порцеланова шола DUSK с дръжки, 20 см, BONNA Турция
Ново
Порцеланова шола DUSK с дръжки, 20 см, BONNAДиаметър: 20 см;Изработена от висококачествен порцелан;Ръчно нанесена цветна декорация;Подсилени ръбове;Устойчива на термичен шок и надраскване;Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
31.00 лв.
Без ДДС:31.00 лв.
Показване на 1 до 12 от 21 (2 страници)

Чинии, купи, плата - в най-новата серия луксозен порцелан Dusk на Bonna Турция, колекция 2018 г., ще намерите широка гама от продукти, изработени от висококачествен порцелан. Ръчно декорирани в дълбоко синьо, продуктите в серията са покрити със специална глазура, която ги предпазва от надрасквания от прибори и им осигурява дълъг живот. Освен красиви, съдовете в серията са и много функционални - могат да се поставят една в друга, без риск от надраскване и така пестят място в кухнята, могат да се използват в микровълнова фурна, могат за се почистват в миялна машина.

Продуктите от серията са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.