Меню
Количка

BONNA LAPYA WOOD, луксозен порцелан

Правоъгълно порцеланово плато LAPYA WOOD, 36 см, BONNA Размери: 36 см дължина; Изработено от висококачествен порцелан; Подходящо за използване в микровълнова печка; Подходящо за почистване в съдомиялна машина..
39.50 лв.
Без ДДС:39.50 лв.
Порцеланова чиния LAPYA WOOD, 33 см, BONNA Размери: 33 см в диаметър; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
28.90 лв.
Без ДДС:28.90 лв.
Порцеланова чиния LAPYA WOOD, 29 см, BONNA Размери: 29 см в диаметър; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
22.90 лв.
Без ДДС:22.90 лв.
Порцеланова чиния LAPYA WOOD, 19 см, BONNA Размери: 19 см в диаметър; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
11.90 лв.
Без ДДС:11.90 лв.
Порцеланова купичка LAPYA WOOD, 8 х 8,5 см, BONNA Размери: 8 см х 8,5 см; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
9.20 лв.
Без ДДС:9.20 лв.
Порцеланова купа LAPYA WOOD, 18 см, BONNA Размери: 18 см в диаметър; Вместимост: 470 мл.; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
19.80 лв.
Без ДДС:19.80 лв.
Дълбока порцеланова чиния LAPYA WOOD, 26 см, BONNA Размери: 26 см в диаметър; Вместимост: 790 мл.; Изработена от висококачествен порцелан; Подходяща за използване в микровълнова печка; Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
25.40 лв.
Без ДДС:25.40 лв.
Показване на 1 до 7 от 7 (1 страници)

LAPYA WOOD е серия порцеланови чинии, купи, плата и съдове за сервиране от колекция 2019 на Bonna Турция. Чиниите се отличават с асиметрична форма и характерна шарка в бяло и бежово.

Всички продукти в серията са изработени от висококачествен порцелан. Перфектният гланц на всяка една чиния, купа или плато Bonna LAPYA е гаранция за дълготрайния й живот. Този фин покривен слой предпазва продуктите от надраскване с прибори и ги прави изключително устойчиви при многократно измиване в миялни машини.

Продуктите в серията се комбинират чудесно с тънкостенните чаши Bohemia Columba.

Порцелан Bonna LAPYA е предназначен за професионална употреба и е в транспортни опаковки.

С нашия онлайн магазин pochehli.com вече можете да имате чиниите, купите и платата и у дома.

Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.