Меню
Количка

Bonna TIERRA луксозен порцелан

Чиния за пица TIERRA, 32 см, BONNA Диаметър: 32 см; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове за по-висока устойчивост; Подходяща за почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнова печка..
36.00 лв.
Без ДДС:36.00 лв.
Чиния за паста TIERRA, 28 см, BONNA Диаметър: 28 см; Вместимост: 400 мл.; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове за по-висока устойчивост; Подходяща за почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнова печка..
29.90 лв.
Без ДДС:29.90 лв.
Чиния TIERRA, 30 см, BONNA Диаметър: 30 см; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове за по-висока устойчивост; Подходяща за почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнова печка..
26.00 лв.
Без ДДС:26.00 лв.
Чиния TIERRA, 27 см, BONNA Диаметър: 27 см; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове за по-висока устойчивост; Подходяща за почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнова печка...
18.50 лв.
Без ДДС:18.50 лв.
Чиния TIERRA, 21 см, BONNA Диаметър: 21 см; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове за по-висока устойчивост; Подходяща за почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнова печка..
14.90 лв.
Без ДДС:14.90 лв.
Чиния TIERRA, 17 см, BONNA Диаметър: 17 см; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове за по-висока устойчивост; Подходяща за почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнова печка...
10.90 лв.
Без ДДС:10.90 лв.
Скосена порцеланова купичка за сосове TIERRA, 8 см, BONNA Диаметър: 8 см; Вместимост: 60 мл.; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове за по-висока устойчивост; Подходяща за почистване в съдомиялна машина; Подходяща за използване в микровълнова печка..
8.90 лв.
Без ДДС:8.90 лв.
Овално порцеланово плато TIERRA, 31 х 24 см, BONNA Размери: 31 см / 24 см; Изработено от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове; Подходящо за почистване в съдомиялна машина; Подходящо за използване в микровълнова печка..
36.00 лв.
Без ДДС:36.00 лв.
Дълбока гурме чиния TIERRA, 30 см, BONNA Диаметър: 30 см; Вместимост: 550 мл.; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове; Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
34.00 лв.
Без ДДС:34.00 лв.
Дълбока гурме чиния TIERRA, 27 см, BONNA Диаметър: 27 см; Вместимост: 400 мл.; Изработена от висококачествен порцелан с гланцов слой и подсилени ръбове;  Подходяща за използване в микровълнова печка;Подходяща за почистване в съдомиялна машина..
31.50 лв.
Без ДДС:31.50 лв.
Показване на 1 до 10 от 10 (1 страници)

Порцеланови чинии и купи Tierra от колекция 2018 на реномирания турски производител Bonna. Красивата игра на цветове в серията и безупречния гланц, създават усещането за стил и изисканост и дават много възможности за подобряване на презентацията на поднасяните ястия.

Продуктите в серията са със закалени ръбове, което прави възможно използването им с години. Чиниите могат да се използват за директно приготвяне на храната във фурна при температура до 200 градуса C. Висококачествените съставки на глазурата й придават устойчивост при използване в съдомиялни машини и надраскване от кухненски прибори.

Всички продукти в серията могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна.

Чиниите и купите Tierra Bonna са предназначени за професионална употреба и са в транспортни опаковки. С pochehli.com вече можете да ги имате и у дома.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.