Меню
Количка

Чаши BOHEMIA TORI

Чаши за шампанско Bohemia Tori Titanium вместимост 210 мл 6 чаши за шампанско в красива и стилна подаръчна кутия лазерно изрязан ръб високо, елегантно столче, стилна, изчистена форма на чашката, леко прибрана горе за по-доброто съхраняване на напитките изработени от кристалитХарактерис..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Чаши за червено вино Bohemia Tori Titanium вместимост 600 мл 6 чаши за червено вино в красива и стилна подаръчна кутия лазерно изрязан ръб високо, елегантно столче, стилна, изчистена форма на чашката, леко прибрана горе за по-доброто съхраняване на напитките изработени от кристалит..
42.00 лв.
Без ДДС:42.00 лв.
Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Чашите в серия Tori Titanium на Bohemia Royal са изработени от висококачествен кристалит. Характеризират се с висока прозрачност на стъклото, блясък и отличен звън при наздравици, лазерно изрязан ръб. Изработени са в Чехия и са част от портфолиото на BOHEMIA Royal. Серията съдържа чаши за бяло вино, розе, червено вино и шампанско. Столчето е фино и високо, формата е по-широка в долната част и затворена при ръба за по-доброто запазване на ароматите на напитките и повече удоволствие при отпиване.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.