Меню
Количка

Чаши BOHEMIA Viola

Гравирани чаши за шампанско или бяло вино Bohemia VIOLA PLATINUM вместимост 190 мл; 6 броя чаши за шампанско в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра и стилен платинен кант; дизайнер Petr Řehák; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с м..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Гравирани чаши комплект за червено вино Bohemia VIOLA PLATINUM ЧехияГолеми чаши за червено вино Viola Platinum 570 милилитра. Изработени от висококачествено кристално стъкло,без олово(безоловен кристал).Прецизно оформените,тънкостенни чаши с гладки ръбове и платинен кант,позволява да се изпита на..
74.50 лв.
Без ДДС:74.50 лв.
Гравирани чаши за уиски Bohemia VIOLA PLATINUM вместимост 300 мл; 6 броя чаши за уиски в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра и стилен платинен кант; дизайнер Petr Řehák; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с мека гъб..
67.90 лв.
Без ДДС:67.90 лв.
Гравирани чаши за уиски Bohemia VIOLAМатериал:Кристалит;Произход:CRYSTALEX BOHEMIA, Чехия;Детайли:вместимост 300 мл; 6 броя чаши за уиски в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с мека гъба и неабраз..
61.50 лв.
Без ДДС:61.50 лв.
Гравирани чаши за ракия Bohemia VIOLA PLATINUM вместимост 60 мл; 6 броя чаши за ракия в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра и стилен платинен кант; дизайнер Petr Řehák; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с мека гъба и неабразивен ..
66.50 лв.
Без ДДС:66.50 лв.
Гравирани чаши за ракия Bohemia VIOLA вместимост 60 мл; 6 броя чаши за ракия в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с мека гъба и неабразивен препарат, за да не нарушите деликатната гравюра; чаши..
54.00 лв.
Без ДДС:54.00 лв.
Гравирани чаши за вода Bohemia VIOLA PLATINUM вместимост 350 мл; 6 броя чаши за вода в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра и стилен платинен кант; дизайнер Petr Řehák; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с мека гъба ..
69.50 лв.
Без ДДС:69.50 лв.
Гравиран комплект чаши за вино Bohemia VIOLA PLATINUM ЧехияМатериал:Кристално стъкло;Производител:Crystalex Bohemia;Детайли: вместимост 350 мл; 6 броя чаши за вино в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра и стилен платинен кант; дизайнер Pet..
73.50 лв.
Без ДДС:73.50 лв.
Гравирани чаши за шампанско,бяло вино Bohemia VIOLA 190Материал:Кристално стъкло;Производител:Crystalex Bohemia;Детайли: вместимост 190 мл; 6 броя чаши за шампанско в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте н..
59.90 лв.
Без ДДС:59.90 лв.
Гравирани чаши за червено вино Bohemia VIOLAМатериал:Кристално стъкло;Производител:Crystalex Bohemia;Детайли: вместимост 570 мл; 6 броя чаши за червено вино в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с..
59.50 лв.
Без ДДС:59.50 лв.
Гравирани чаши за вода и безалкохолно Bohemia VIOLA вместимост 350 мл; 6 броя чаши за вода в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с мека гъба и неабразивен препарат, за да не нарушите деликатната г..
64.50 лв.
Без ДДС:64.50 лв.
Гравирани чаши за вино Bohemia VIOLAМатериал:Кристално стъкло;Производител:Crystalex Bohemia;Детайли: вместимост 350 мл; 6 броя чаши за вино в опаковка; изработени от кристалит и декорирани с красива нежна гравюра; не се препоръчва миене в миялна машина; мийте на ръка с мека гъба и неа..
57.50 лв.
Без ДДС:57.50 лв.
Чаши за шампанско Viola BohemiaМатериал:Кристално стъкло;Производител:Crystalex Bohemia Чехия;Детайли:изработени от кристалекс; 6 чаши с вместимост 190 мл   Кристални чаши за шампанско Бохемия  Viola 190мл. Подходящи и за бяло вино.Разгледайте и останалите ни комплекти чаши Бохемия ..
46.90 лв.
Без ДДС:46.90 лв.
Комплект чаши за червено вино Viola BohemiaМатериал:Кристално стъкло;Производител:Crystalex Bohemia;Детайли: чашите за изработени от кристалекс с отлични показатели за чистота и прозрачност на стъклото и звънкост при наздравица 6 чаши с вместимост 570 мл, тънкостенни с високо столче Раз..
51.90 лв.
Без ДДС:51.90 лв.
Комплект чаши за червено вино Viola Bohemia 450 млМатериал:Кристално стъкло;Производител: Crystalex Bohemia;Детайли:чашите за изработени от кристалекс с отлични показатели за чистота и прозрачност на стъклото и звънкост при наздравица 6 чаши за вино с вместимост 450 мл, тънкостенни с високо с..
51.00 лв.
Без ДДС:51.00 лв.
Комплект чаши за вино(розе) Viola Bohemia 350 мл.Материал:Кристално стъкло;Производител: Crystalex Bohemia ЧехияДетайли:6 чаши за розе с вместимост 350 мл, тънкостенни с високо столче чашите за изработени от кристалекс с отлични показатели за чистота и прозрачност на стъклото и звънкост при ..
51.00 лв.
Без ДДС:51.00 лв.
Чаши за ракия на столче Viola BohemiaМатериал:Кристално стъкло;Производител: Crystalex Bohemia Чехия;Детайли:6 чаши за ракия и аперитив с вместимост 60 мл, тънкостенни с високо столче чашите за изработени от кристалекс с отлични показатели за чистота и прозрачност на стъклото и звънкост при н..
44.50 лв.
Без ДДС:44.50 лв.
Комплект чаши за вода на столче Viola Bohemia 550 мл.Материал:Кристално стъкло;Производител:Crystalex Bohemia;Детайли:чашите за изработени от кристалекс с отлични показатели за чистота и прозрачност на стъклото и звънкост при наздравица 6 чаши за вода с вместимост 550 мл, тънкостенни с високо стол..
54.90 лв.
Без ДДС:54.90 лв.
Комплект чаши за бяло вино Viola Bohemia 250 млМатериал:Кристално стъкло;Производител:Crystalex Bohemia;Детайли: 6 чаши за бяло вино с вместимост 250 мл, тънкостенни с високо столче чашите за изработени от кристалекс с отлични показатели за чистота и прозрачност на стъклото и звънкост при на..
41.00 лв.
Без ДДС:41.00 лв.
Показване на 1 до 19 от 19 (1 страници)

Чаши за вино, шампанско, ракия на столче от серия Bohemia Viola са изработени от кристалит и са част от портфолиото на чешкия производител Crystalex Bohemia. Отличават се с високо столче и издължена чашка, което им придава елегантен, слим силует. Подходящи са за аранжиране на празничната маса, както и за ежедневна употреба. Материалът се характеризира с висока степен на чистота и прозрачност, чудесна звънкост. В серията има и чаши за вода на столче тип гоблет, която я прави добър избор и за HoReCa сектора.