Меню
Количка

Чаши NACHTMANN Vivendi

Коктейлни чаши Nachtmann Vivendiтънкостенни и елегантни изработени от кристално стъкло 4 чаши с вместимост 195 мл за празнична трапеза или подарък за близките подходящи за сервиране на Маргарита, Манхатън, Дайкири и други коктейли могат да се мият в миялна машинаВсички просукти Nachtmann..
49.00 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Комплект от 4 чаши за бургундско вино Nachtmann Vivendiтънкостенни и елегантни изработени от кристално стъкло 4 чаши с вместимост 897 мл за празнична трапеза или подарък за близките могат да се мият в миялна машинаВсички просукти Nachtmann Vivendi вижте тук ..
64.00 лв.
Без ДДС:64.00 лв.
Чаши за грапа, ракия, аперитив Nachtmann Vivendiтънкостенни и елегантни изработени от кристално стъкло 4 чаши с вместимост 109 мл могат да се мият в миялна машинаВсички просукти Nachtmann Vivendi вижте тук ..
49.00 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Комплект от 4 чаши за бордо Nachtmann Vivendiтънкостенни и елегантни изработени от кристално стъкло 4 чаши с вместимост 763 мл за празнична трапеза или подарък за близките могат да се мият в миялна машинаВсички просукти Nachtmann Vivendi вижте тук ..
64.00 лв.
Без ДДС:64.00 лв.
Чаши вода и безалкохолно Nachtmann Vivendiизработени от кристално стъкло 4 чашики с вместимост 413 мл могат да се мият в миялна машина височина на чашата 16 смВсички просукти Nachtmann Vivendi вижте тук ..
46.00 лв.
Без ДДС:46.00 лв.
Комплект от 4 чаши за шот Nachtmann Vivendiизработени от кристално стъкло 4 чашики с вместимост 55 мл могат да се мият в миялна машинаВсички просукти Nachtmann Vivendi вижте тук ..
39.00 лв.
Без ДДС:39.00 лв.
Показване на 1 до 6 от 6 (1 страници)

Чашите Vivendi на немската марка Nachtmann са проектирани в Германия с помощта на сомелиери и ресторантьори, така че при отпиване да се оптимизирт сензорните впечатления - развиване на винения аромат, баланс, хармоничен и траен послевкус. Чашите са изработени от висококачествено платиново стъкло, което позволява миенето им в миялна машина, без това да се отразява на степента на прозрачност и без да се издраскват.

Чашите са опаковани в красиви кутии, които съдържат по четири чаши за различни видове вино и са подходящи за подарък. 

Всички чупливи продукти изпращаме със застраховка и опция "Преглед", за да се уверите при приеване на пратката, че е в добър вид.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.