Меню
Количка

FENICE Vidivi стъклени съдове за сервиране

Плато с 4 разделения FENICE, 25 х 25 см, VIDIVI Размери: 25 см / 25 см / 3,4 см височина; Изработено от висококачествено темперирано натриево-калциево стъкло с изключителен блясък; Подходящо за почистване в съдомиялна машина; Подходящо за използване в микровълнова печка..
19.90 лв.
Без ДДС:19.90 лв.
Овално стъклено плато FENICE, 50 х 16 см, VIDIVI Размери: 50 см / 16 см; Изработено от висококачествено темперирано натриево-калциево стъкло с изключителен блясък; Подходящо за почистване в съдомиялна машина; Подходящо за използване в микровълнова печка..
23.80 лв.
Без ДДС:23.80 лв.
Овално стъклено плато FENICE, 41 х 11,5 см, VIDIVI Размери: 41 см / 11,5 см; Изработено от висококачествено темперирано натриево-калциево стъкло с изключителен блясък; Подходящо за почистване в съдомиялна машина; Подходящо за използване в микровълнова печка..
19.20 лв.
Без ДДС:19.20 лв.
Овално стъклено плато FENICE, 3 броя, 30 х 9,5 см, VIDIVI Размери: 30 см / 9,5 см; Изработено от висококачествено темперирано натриево-калциево стъкло с изключителен блясък; Подходящо за почистване в съдомиялна машина; Подходящо за използване в микровълнова печка..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Показване на 1 до 4 от 4 (1 страници)

FENICE е серия стъклени изделия за сервиране на италианския производител VIDIVI. В серията ще откриете различни нестандартни плата за сервиране на ордьоври. Продуктите са изработени от чисто, прозрачно, висококачествено стъкло. Подходящи са и за декорация на дома и офиса.

Подходящи за ежедневна употреба, но и като акцент на празнично декорираната маса. Могат да се мият в миялна машина.

Всички чупливи пратки пътуват към вас със застраховка и с опция "Прегледай преди да платиш", за да се уверите в целостта и добрия вид на поръчаните от вас продукти.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.