Меню
Количка

Съдове за сервиране DURALEX BEAU RIVAGE

Комплект чинии за основно ястие Duralex BEAU RIVAGE CREOLE 6 бр. порционни чинии; диаметър 23,5 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; тъмно кафяв цвят; част от серия съдове за сервиране Beau Rivage на френск..
24.50 лв.
Без ДДС:24.50 лв.
Комплект чинии Duralex BEAU RIVAGE CREOLE 6 бр. чинии, подходящи за десерт или салата; диаметър 19 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; тъмно кафяв цвят; част от серия съдове за сервиране Beau Rivage Creole..
22.20 лв.
Без ДДС:22.20 лв.
Сервиз за кафе Duralex BEAU RIVAGE CREOLE чаши за кафе 6 бр. и 6 чинийки; вместимост на чашите 180 мл; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; тъмно кафяв цвят; част от серия съдове за сервиране Beau Riva..
38.00 лв.
Без ДДС:38.00 лв.
Чаши за вода и безалкохолно Duralex BEAU RIVAGE CREOLE чаши за вода с вместимост 250 мл - 6 бр.; изработени от закалено стъкло Дуралекс; тъмно кафяв цвят; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; част от серия съдове за сервиране Beau Rivage Creole на фре..
8.00 лв.
Без ДДС:8.00 лв.
Сервиз за хранене Duralex BEAU RIVAGE CREOLE 44 части чинии за основно 6 броя., диаметър 23,50 см; чинии супени 6 броя., диаметър 21,5 см; десертни чинии 6 броя., диаметър 19 см; чаши за чай и капучино 6 броя., 220 мл; чинийки към чашите за кафе 6 броя.; чаши за вода и безалкохолно 6..
149.90 лв.
Без ДДС:149.90 лв.
Десертни купички Duralex BEAU RIVAGE CREOLE 6 бр. купички, подходящи за десерти, кремове, ядки, разядки; диаметър 12 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; тъмно кафяв цвят; част от серия съдове за сервиране ..
16.90 лв.
Без ДДС:16.90 лв.
Купа за салата Duralex BEAU RIVAGE CREOLE диаметър 22,5 см; изработена от закалено стъкло Дуралекс; може да се мие в миялна машина; може да се използна в микровълнова фурна; тъмно кафяв цвят; част от серия съдове за сервиране Beau Rivage Creole на френската марка Duralex..
10.50 лв.
Без ДДС:10.50 лв.
Комплект супени чинии Duralex BEAU RIVAGE CREOLE 6 бр. дълбоки чинии, подходящи за супа, таратор, яхния или салата; диаметър 21,5 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; тъмно кафяв цвят; част от серия съдове ..
23.90 лв.
Без ДДС:23.90 лв.
Показване на 1 до 8 от 8 (1 страници)

Съдове за сервиране Beau Rivage Creole на френската марка DURALEX са познати и утвърдени на българския пазар. Те са изработени от закалено по специална технология стъкло. Това ги прави много издържливи при дългогодишна употреба, устойчиви на температурни амплитуди и удари.

Процесът на закалката прави продуктите Duralex толкова здрави. Стъклото се нагрява до 700°C и шоково се охлажда с циркулиращ студен въздух. Това третиране води до контролиран стрес върху стъклото и подобрява повечето от физическите му качества като устойчивост, издържливост, механичен стрес или термичен шок. Чиниите, чашите, сервизите за хранене, изработени от стъклото Duralex, са 2,5 пъти по-силни от аналогични материали и издържат на термичен шок от 130°C. Това прави възможно слагането им от фризера директно в микровълновата фурна.

В серията ще намерите:

 - сервиз за хранене Дуралекс Beau Rivage от 18, 20, 31 и 44 части;

 - чаши за кафе;

 - чинии за основно, десерт или супа;

 - купи за салата;

 - плата за сервиране;

 - десертни купички;

 - чаши за вода и безалкохолно.

Съдовете Beau Rivage Creole са направени от тъмно кафяво стъкло и имат специфичен релеф, наподобяващ разпиляна от вятъра пола. Могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Подходящи са за ежедневна употреба.

Те са сред най-често избираните подаръци за сватба, рожден ден, юбилей или друг празник.

Поръчайте сега сервиз за хранене Duralex Beau Rivage от нашия онлайн магазин Pochehli.com

При нас ще намерите богат избор на ниски цени. Всички продукти пътуват към вас с опция Прегледай преди да платиш. Така можете да се уверите в целостта и високото качество на избрания от вас продукт.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.