Меню
Количка

Съдове за сервиране DURALEX VERMEIL

Комплект чинии за основно ястие Дуралекс Vermeil 6 бр. порционни чинии; диаметър 23,5 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране Duralex Vermail на френскат..
24.50 лв.
Без ДДС:24.50 лв.
Чинии дълбоки ДУРАЛЕКС VERMEIL 6 бр. 19.5 см
Горещо
Дълбоки чинии Дуралекс Vermeil 6 бр. супени чинии; диаметър 19,5 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране Duralex Vermail на френската марка Duralex...
24.50 лв.
Без ДДС:24.50 лв.
Сервиз за кафе Duralex VERMEIL чаши за кафе 6 бр. и 6 чинийки; вместимост на чашите 180 мл; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране Duralex Vermeil ..
36.00 лв.
Без ДДС:36.00 лв.
Чаши за вода и безалкохолно Дуралекс Vermeil 6 бр. вместимост 280 мл изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране Duralex Vermail на френската марка Duralex...
23.50 лв.
Без ДДС:23.50 лв.
Чаши Дуралекс Vermeil 6 бр. вместимост 210 мл изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране Duralex Vermail на френската марка Duralex...
17.50 лв.
Без ДДС:17.50 лв.
Сервиз за хранене Duralex VERMEIL 44 части чинии за основно 6 бр., диаметър 23,50 см; чинии супени 6 бр., диаметър 21 см; десертни чинии 6 бр., диаметър 19 см; чаши кафе 6 бр., 160 мл; чинийки към чашите за кафе 6 бр.; чаши за вода и безалкохолно 6 бр, 210 мл купички за десерт или ..
149.90 лв.
Без ДДС:149.90 лв.
Овално плато за сервиране Дуралекс Vermeil 36 см изработено от закалено стъкло Дуралекс; може да се мие в миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране Duralex Vermail на френската марка Duralex...
10.50 лв.
Без ДДС:10.50 лв.
Купички за ядки или приготвяне на крем карамел Duralex VERMEIL 6 бр. купички; диаметър 10,5 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използват в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране дуралекс VER..
15.50 лв.
Без ДДС:15.50 лв.
Купички за супа Duralex VERMEIL 6 бр. купички, подходящи за супа; диаметър 13,6 см; вместимост 500 мл изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използват в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране дуралекс VERMA..
29.50 лв.
Без ДДС:29.50 лв.
Купички за Duralex VERMEIL 6 бр. купички, подходящи за супа, салата; диаметър 17 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използват в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране дуралекс VERMAIL..
36.60 лв.
Без ДДС:36.60 лв.
Купички Duralex VERMEIL комплект 6 бр. купички, подходящи за супа; диаметър 13,6 см; вместимост 510 мл изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използват в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране дур..
25.50 лв.
Без ДДС:25.50 лв.
Купа за салата иби плодове Дуралекс Vermeil 23 см изработена от закалено стъкло Дуралекс; диаметър 23 см може да се мие в миялна машина; може да се използва в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране Duralex Vermail на френската марка Duralex...
10.00 лв.
Без ДДС:10.00 лв.
Комплект десертни чинии Дуралекс Vermeil 6 бр. порционни чинии; диаметър 19 см; изработени от закалено стъкло Дуралекс; могат да се мият в миялна машина; могат да се използнат в микровълнова фурна; кехлибареножълт цвят; част от серия съдове за сервиране Duralex Vermail на френската марка Du..
21.50 лв.
Без ДДС:21.50 лв.
Показване на 1 до 13 от 13 (1 страници)

Съдове за сервиране Дуралекс VERMEIL са познати и утвърдени на българския пазар, защото са практични, удобни и красиви. Те са изработени от закалено по специална технология стъкло, което ги прави много издържливи при дългогодишна употреба, устойчиви на температурни амплитуди и удари. Решени са в цвят на жълто-оранжев кехлибар и се комбинират много добре с различни аксесоари за сервиране.

В серията ще намерите:

 - сервиз за хранене Дуралекс Vermail от 44 части;

 - чаши за кафе;

 - чинии за основно, десерт или супа;

 - купи за салата;

 - плата за сервиране;

 - десертни купички;

 - чаши за вода и безалкохолно.

Продуктите Дуралекс VERMEIL са направени от кехлибареножълто стъкло, изцяло гладки са, без релеф и допълнителни орнаменти. Могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Подходящи са за ежедневна употреба.

Комбинираният сервиз от 44 части е сред най-често избираните подаръци за сватба, рожден ден, юбилей или друг празник.

Поръчайте сега сервиз за хранене Duralex Vermeil от нашия онлайн магазин Pochehli.com

При нас ще намерите богат избор на ниски цени. Всички продукти пътуват към вас с опция Прегледай преди да платиш. Така можете да се уверите в целостта и високото качество на избрания от вас продукт.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.