Меню
Количка

СЪДОВЕ ЗА ТОПЛО СЕРВИРАНЕ

Марка: REGENT INOX
Съдът е изработен от огнеупорно стъкло и висококачествена стомана.Предназначен е за топло сервиране, директно на масата за хранене.Подгряващите свещи служат за по-дългото поддържане на топлината на ястието...
179.00 лв.
Без ДДС:179.00 лв.
Двоен съд за топло сервиране с подгряващи свещи, серия NAPPA
Не е в наличност
Марка: REGENT INOX
Изработен от стъкло и висококачествена стомана. Декорирани с кафява кожа...
122.00 лв.
Без ДДС:122.00 лв.
Двоен съд за топло сервиране „Тино“, 2 х 1,5 л Размери: 50 см / 30 см / 20 см; Изработено от метал и огнеупорно стъкло; Вместимост: 2 х 1,5 литра..
129.00 лв.
Без ДДС:129.00 лв.
Овален съд за топло сервиране „Тино“, 3 литра Размери: 44 см / 28 см / 20 см; Изработен от метал и огнеупорно стъкло; Вместимост: 3 литра ..
115.00 лв.
Без ДДС:115.00 лв.
Правоъгълен съд за топло сервиране „Тино“, 3 литра Размери: 47 см / 26 см / 20 см; Изработен от метал и огнеупорно стъкло; Вместимост: 3 литра ..
120.00 лв.
Без ДДС:120.00 лв.
Двоен съд за топло сервиране от серията PERLE MORELLO изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 2 * 1,5 л дръжки в перлено сиво, гланцирани, със специфичен отблясък..
129.90 лв.
Без ДДС:129.90 лв.
Съд за топло сервиране от серията PERLE MORELLO, кръгъл изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 2 л дръжки в перлено сиво, гланцирани, със специфичен отблясък може да се използва и като супник...
84.90 лв.
Без ДДС:84.90 лв.
Съд за топло сервиране от серията PERLE MORELLO, овален изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 3 л дръжки в перлено сиво, гланцирани, със специфичен отблясък..
114.90 лв.
Без ДДС:114.90 лв.
Съд за топло сервиране от серията PERLE MORELLO, правоъгълен изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 3 л дръжки в перлено сиво, гланцирани, със специфичен отблясък..
119.90 лв.
Без ДДС:119.90 лв.
Съд за топло сервиране от серията PRACTICAL MORELLO, двоен изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 2 * 1,5 л..
94.90 лв.
Без ДДС:94.90 лв.
Съд за топло сервиране от серията PRACTICAL MORELLO, кръгъл изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 2 л..
69.00 лв.
Без ДДС:69.00 лв.
Съд за топло сервиране Practical Morello овален, 3 л
Не е в наличност
Съд за топло сервиране от серията PRACTICAL MORELLO, овален изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 3 л..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Показване на 1 до 12 от 24 (2 страници)

Съдовете за сервиране с подгряващи чаени свещи са предназначени за поддържане на храната топла по-дълго. Могат да се използват много дълго време и са лесни за съхранение и почистване. Те ви дават възможност бързо и удобно да покажете най-популярното си ястие в нова светлина и да блеснете в очите на гостите си. Предлагаме различни модели на достъпна цена за всяка домакиня.

- Оригинално решение  за домашно приготвената  храна. Купете сега съд за топло сервиране от Pochehli.com и го превърнете в най-полезната ви домашна придобивка;

- За професионални нужди - просто задължителен избор;

Нека всяка хапка бъде сочна и невероятно вкусна, сякаш току-що сте я приготвили, дори когато от времето на приготовление са изминали часове или дори ден. Това е предимството на тези съдове за сервиране.

Едно от правилата на здравословното хранене е, че прекалено студените и горещите храни са вредни за храносмилането. Оптималната температура за приемане на храната е умерената, но в никакъв случай гореща. По този начин храната се усвоява най-пълноценно и самият стомах не страда при приемането й.

Съдовете за топло сервиране са подходящи за всякакви случаи - за ресторант или хотел, могат да се използват за сватба, банкет, рожден ден, парти и да запазя приготвената храна свежа и вкусна. Изработени са от висококачествени материали, устойчиви са на корозия и имат искряща, огледална повърхност. Конструкцията е от неръждаема стомана, а тавичката е от боросиликатно стъкло. Уникален дизайн и оптимално разпределение на топлината до всяка част на съда.

Сервирайте винаги топли:

- Месо ;

- Риба;

- Вкусни хапки;

- Или просто яйца за закуска.

С негова помощ храната се затопля без да прегаря.

Не е нужно да бъркате постоянно и внимавате да не допуснете изгаряне.

Те са сред най-често избираните подаръци за сватба, рожден ден, юбилей или друг празник.

Поръчайте сега съд за топло сервиране от нашия онлайн магазин Pochehli.com

При нас ще намерите богат избор на ниски цени. Всички продукти пътуват към вас с опция Прегледай преди да платиш. Така можете да се уверите в целостта и високото качество на избрания от вас продукт.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.