Меню
Количка

СЪДОВЕ ЗА ТОПЛО СЕРВИРАНЕ

Съд за топло сервиране от серията PERLE MORELLO, правоъгъленСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи.Материал: изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло;Обем: вместимост 3 литра;Детайли: дръжки в перлено сиво, гланцирани, със специфичен отблясък;Прои..
119.90 лв.
Без ДДС:119.90 лв.
Съд за топло сервиране от серията PERLE MORELLO, оваленСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 3 литра дръжки в перлено сиво, гланцирани, със специфичен отблясък    ..
114.90 лв.
Без ДДС:114.90 лв.
Съд за топло сервиране от серията PERLE MORELLO, кръгълСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 2 л дръжки в перлено сиво, гланцирани, със специфичен отблясък може да се използва и като супник..
94.00 лв.
Без ДДС:94.00 лв.
Двоен съд за топло сервиране от серията PERLE MORELLOСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 2 * 1,5 л дръжки в перлено сиво, гланцирани, със специфичен отблясък    ..
135.00 лв.
Без ДДС:135.00 лв.
Правоъгълен съд за топло сервиране „Тино“, 3 литраСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи Размери: 47 см / 26 см / 20 см; Изработен от метал и огнеупорно стъкло; Вместимост: 3 литра         Спецификации и характеристикиПродуктСъд за топло сервиран..
120.00 лв.
Без ДДС:120.00 лв.
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, правоъгъленСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 3 литра     &nbs..
164.00 лв.
Без ДДС:164.00 лв.
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, кръгълСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 2,5 л       ..
148.00 лв.
Без ДДС:148.00 лв.
Съд за топло сервиране с подгряващи свещи правоъгълен 3 Литра PracticalСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещиИзработен от: висококачествено огнеупорно стъкло и неръждаема стомана 18/10 В цената са включени 2 броя свещи за подгряване. Спецификации и характеристикиПродуктСъд ..
129.90 лв.
Без ДДС:129.90 лв.
Изработен от стъкло и висококачествена стомана. Декорирани с кафява кожа...
158.00 лв.
Без ДДС:158.00 лв.
Съд за топло сервиране с подгряващи свещи кръгъл серия NappaСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещиИзработен от стъкло и висококачествена стомана. Декорирани с кафява кожа. Спецификации и характеристикиПродуктСъд за топло сервиранеМатериалОгнеупорно стъкло и висококачествена ст..
142.00 лв.
Без ДДС:142.00 лв.
Съд за топло сервиране  правоъгълен Grigio 2.5 литраСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи.Съдът е изработен от огнеупорно стъкло и висококачествена стомана.Предназначен е за топло сервиране, директно на масата за хранене.Подгряващите свещи служат за по-дълго поддържане на топ..
157.00 лв.
Без ДДС:157.00 лв.
Показване на 1 до 11 от 11 (1 страници)

Съд за топло сервиране с подгряващи чаени свещи,предназначен за поддържане на храната топла по-дълго.Използват се дълго време,лесни за съхранение и почистване. Дават възможност бързо и удобно да покажете най-популярното си ястие в нова светлина и да блеснете в очите на гостите си. Предлагаме различни модели на достъпна цена за всяка домакиня и всеки ресторант.

  • Съд за топло сервиране с подгряващи чаени свещи с термоустойчиво закалено стъкло е задължителен елемент от всяка блок маса или частна кухня.
  • Оригинално решение  за домашно приготвената  храна. Купете сега съд за топло сервиране от Pochehli.com и го превърнете в най-полезната ви домашна придобивка;
  • За професионални нужди е просто задължителен избор;

Нека всяка хапка бъде сочна и невероятно вкусна, сякаш току-що сте я приготвили, дори когато от времето на приготовление са изминали часове или дори ден. Това е предимството на тези съдове за сервиране.

Едно от правилата на здравословното хранене е, че прекалено студените и горещите храни са вредни за храносмилането. Оптималната температура за приемане на храната е умерената, но в никакъв случай гореща. По този начин храната се усвоява най-пълноценно и самият стомах не страда при приемането й.

Съдовете за топло сервиране са подходящи за всякакви случаи - за ресторант или хотел, могат да се използват за сватба, банкет, рожден ден, парти и да запазя приготвената храна свежа и вкусна. Изработени са от висококачествени материали, устойчиви са на корозия и имат искряща, огледална повърхност. Конструкцията е от неръждаема стомана, а тавичката е от закалено стъкло. Уникален дизайн и оптимално разпределение на топлината до всяка част на съда.

Сервирайте винаги топли:

  •  Месо ;
  •  Риба;
  •  Вкусни хапки;
  •  Или просто яйца за закуска.

С негова помощ храната се затопля без да прегаря.

Не е нужно да бъркате постоянно и внимавате да не допуснете изгаряне.

Те са сред най-често избираните подаръци за сватба, рожден ден, юбилей или друг празник.

Поръчайте сега съд за топло сервиране от нашия онлайн магазин Pochehli.com

При нас ще намерите богат избор на ниски цени. Всички продукти пътуват към вас с опция Прегледай преди да платиш. Така можете да се уверите в целостта и високото качество на избрания от вас продукт.А ако искате да получите експертна консултация относно съд за топло сервиране,посетете  магазинът ни в София

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.