Меню
Количка

Серия GRIGIO

Съд за топло сервиране  правоъгълен Grigio 2.5 литраСъдът е изработен от огнеупорно стъкло и висококачествена стомана.Предназначен е за топло сервиране, директно на масата за хранене.Подгряващите свещи служат за по-дълго поддържане на топлината на ястието.   Спецификации и характерист..
157.00 лв.
Без ДДС:157.00 лв.
Съдът е изработен от огнеупорно стъкло и висококачествена стомана.Предназначен е за топло сервиране, директно на масата за хранене.Подгряващите свещи служат за по-дългото поддържане на топлината на ястието...
135.00 лв.
Без ДДС:135.00 лв.
Съд за топло сервиране с подгряващи свещи, елипса, серия GRIGIO Съдът е изработен от огнеупорно стъкло и висококачествена стомана.Предназначен е за топло сервиране, директно на масата за хранене.Подгряващите свещи служат за по-дългото поддържане на топлината на ястието.      &..
151.00 лв.
Без ДДС:151.00 лв.
Съд за топло сервиране двоен с подгряващи свещи Grigio Материал:Огнеупорно стъкло;стоманаПроизход:МалайзияИзработен от огнеупорно стъкло и висококачествена стомана.Предназначен  за топло сервиране, директно на масата за хранене.Подгряващите свещи служат за по-дългото поддържане на топл..
179.00 лв.
Без ДДС:179.00 лв.
Показване на 1 до 10 от 10 (1 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.