Меню
Количка

Серия Regent PERLE TITANIUM

Марка: REGENT INOX
Бурканчета за подправки от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
54.90 лв.
Без ДДС:54.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Захарница Perle Titanium на Regent Inox изработена от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
32.90 лв.
Без ДДС:32.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Кутия за масло и нож за мазане от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Оливерник от серията Perle Titanium на Regent Inox изработен от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
56.90 лв.
Без ДДС:56.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Прибори за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
48.00 лв.
Без ДДС:48.00 лв.
Марка: REGENT INOX
Прибори за сервиране на торта от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
43.50 лв.
Без ДДС:43.50 лв.
Марка: REGENT INOX
Купа за салата с прибори за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
127.90 лв.
Без ДДС:127.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Стъклена сосиера с лъжица за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Съд за топло сервиране Regent Perle Titanium, двоен Съд за топло сервиране Regent Perle Titanium, двоен
Не е в наличност
Марка: REGENT INOX
Двоен съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък два съда с вместимост 1,5 л всеки  ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Марка: REGENT INOX
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, елипса изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 3 л  ..
129.90 лв.
Без ДДС:129.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, кръгъл изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 2,5 л  ..
119.00 лв.
Без ДДС:119.00 лв.
Марка: REGENT INOX
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, правоъгълен изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 3 л  ..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Показване на 1 до 12 от 12 (1 страници)

Съдове за топло сервиране, прибори, оливерници и други аксесоари за сервиране, изработени от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло. Серия PERLE TITANIUM се отличава със своите дръжки - в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.