Меню
Количка

Серия Regent PERLE TITANIUM

Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, правоъгъленСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 3 литра     &nbs..
164.00 лв.
Без ДДС:164.00 лв.
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, кръгълСъд за сервиране на топла храна с подгряващи чаени свещи изработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 2,5 л       ..
148.00 лв.
Без ДДС:148.00 лв.
Стъклена сосиера с лъжица за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
62.00 лв.
Без ДДС:62.00 лв.
Купа за салата с прибори за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
156.00 лв.
Без ДДС:156.00 лв.
Прибори за сервиране на торта от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
54.00 лв.
Без ДДС:54.00 лв.
Прибори за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
57.00 лв.
Без ДДС:57.00 лв.
Бурканчета за подправки от серията Perle Titanium на Regent Inox изработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък  ..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Показване на 1 до 7 от 7 (1 страници)

Съдове за топло сервиране, прибори, оливерници и други аксесоари за сервиране, изработени от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло. Серия PERLE TITANIUM се отличава със своите дръжки - в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.