Меню
Количка

СЕРВИЗИ ЗА ЧАЙ И КАФЕ

Порцеланов сервиз за кафе PINK SQUARE, 12 чaсти за 6 душиСервизът включва:6 чаши за кафе с вместимост 90 мл.;6 квадратни подложни чинийки;Материал:Изработен от порцелан;Цвят:Розов, Златист;Детайли:Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподходящ за почистване в съдомиялна машина Специфи..
63.90 лв.
Без ДДС:63.90 лв.
Порцеланов сервиз за кафе GREY SQUARE, 12 чaсти за 6 душиСервизът включва:6 чаши за кафе с вместимост 90 мл.;6 квадратни подложни чинийки;Материал:Изработен от порцелан;Цвят:Сив, Златист;Детайли:Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподходящ за почистване в съдомиялна машина Специфика..
63.90 лв.
Без ДДС:63.90 лв.
Сервиз за кафе, чай, капучино Deep BLUE порцелан, 12 части Материал:Порцелан;Цвят:Тъмно син;Златист;Произход:Китай;                      Порцеланов комплект за топли напитки 12 части за 6 човека и включва:чаши за кафе с вместимост 200 ..
95.90 лв.
Без ДДС:95.90 лв.
Сервиз за кафе, чай, капучино Deep Black порцелан, 12 части Материал:Порцелан;Цвят:Черен;Златист;Произход:Китай;                      Порцеланов комплект за топли напитки 12 части за 6 човека и включва:чаши за кафе с вместимост 200 мл ..
95.90 лв.
Без ДДС:95.90 лв.
Сервиз за кафе, чай, капучино Блестящо бяло, порцелан, 12 части Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Златист;Произход:Китай;                      Порцеланов комплект за топли напитки 12 части за 6 човека и включва:чаши за кафе с вместимост 200 м..
95.90 лв.
Без ДДС:95.90 лв.
Сервиз за кафе, чай, капучино Модерно сиво, порцелан, 12 части Материал:Порцелан;Цвят:Светло сив;Бял;Златист;Произход:Китай;                      Порцеланов комплект за топли напитки 12 части за 6 човека и включва:чаши за кафе с вмести..
95.90 лв.
Без ДДС:95.90 лв.
Сервиз за кафе, чай, капучино Модерно зелено, порцелан, 12 части Материал:Порцелан;Цвят:Тъмно зеленЗлатист;Произход:Китай;                      Порцеланов комплект за топли напитки 12 части за 6 човека и включва:чаши за кафе с вместимо..
95.90 лв.
Без ДДС:95.90 лв.
Порцеланов сервиз за чай и капучино SAHARA, 12 части за 6 души Сервизът включва: 6 чаши за чай или капучино с вместимост 220 мл.; 6 подложни чинийки; Изработен от висококачествен порцелан; Устойчив на надраскване; Подходящ за използване в микровълнова печка; Подходящ за почистване в съдомиялна..
99.90 лв.
Без ДДС:99.90 лв.
Порцеланов сервиз за кафе SAHARA, 12 части за 6 души Сервизът включва: 6 чаши за чай или капучино с вместимост 90 мл.; 6 подложни чинийки; Изработен от висококачествен порцелан; Устойчив на надраскване; Подходящ за използване в микровълнова печка; Подходящ за почистване в съдомиялна машина..
78.00 лв.
Без ДДС:78.00 лв.
Комплект стъклени чаши MOCCA LATTE MACHIATO с чинийки, 270 мл., за двама, VITRUM Комплектът включва: 2 чаши с вместимост 270 мл.; 2 подложни чинийки; Изработени от висококачествено стъкло без съдържание на метали; Подходящи за използване в микровълнова печка; Подходящи за почистване в съдомиял..
27.40 лв.
Без ДДС:27.40 лв.
Комплект стъклени чаши MOCCA ESPRESSO с чинийки, 90 мл., за 6 души, VITRUM Комплектът включва: 6 чаши с вместимост 90 мл.; 6 подложни чинийки; Изработени от висококачествено стъкло без съдържание на метали; Подходящи за използване в микровълнова печка; Подходящи за почистване в съдомиялна маши..
32.80 лв.
Без ДДС:32.80 лв.
Сервиз за кафе и чай 12 части Luminarc черен цвятМатериал:Аркопал;Цвят:Черно;Произход:Luminarc ФранцияКомплектът включва: 3 чаши за кафе и чай  220 мл 3 чинийкиКрасив комплект за кафе и чай Луминарк аркопал. Формата е кръгла с квадратни чиниики. Елегантният сервиз за кафе и чай колекция..
42.50 лв.
Без ДДС:42.50 лв.
Порцеланов сервиз за чай или капучино YELLOW MAGIC, 12 чаши за 6 души Сервизът включва: - 6 чаши с вместимост 220 мл.; - 6 подложни чинийки; Изработен от порцелан; Не е подходящ за използване в микровълнова печка; Не е подходящ за почистване в съдомиялна машина; Почиствайте на ръка с топла во..
74.90 лв.
Без ДДС:74.90 лв.
Порцеланов сервиз за чай или капучино GREEN MAGIC, 12 части за 6 души Сервизът включва: - 6 чаши с вместимост 220 мл.; - 6 подложни чинийки; Изработен от порцелан; Не е подходящ за използване в микровълнова печка; Не е подходящ за почистване в съдомиялна машина; Почиствайте на ръка с топла во..
74.90 лв.
Без ДДС:74.90 лв.
Порцеланов сервиз за кафе YELLOW MAGIC, 12 чаши за 6 души Сервизът включва: 6 чаши с вместимост 90 мл.; 6 подложни чинийки;Материал: Изработен от порцелан;Цвят:Бял;Детайли:Не е подходящ за използване в микровълнова печка; Не е подходящ за почистване в съдомиялна машина; Почиствайте на ръка с т..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Порцеланов сервиз за кафе GREEN MAGIC, 12 чаши за 6 душиМатериал:Порцелан; Сервизът включва:  6 чаши с вместимост 90 мл.;  6 подложни чинийки;Детайли:Не е подходящ за използване в микровълнова печка; Не е подходящ за почистване в съдомиялна машина; Почиствайте на ръка с топла вода, ме..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Порцеланов сервиз за капучино или чай PINK BAROQUE, 12 части за 6 души, MORELLO Сервизът включва:  6 чаши с вместимост 220 мл.;  6 подложни чинийки; Изработени от: порцелан;Детайли: Златист кант; Неподходящи за използване в микровълнова печка; Неподходящи за почистване в съдомиялна..
79.90 лв.
Без ДДС:79.90 лв.
Порцеланов сервиз за кафе BLACK SQUARE, 12 чaсти за 6 души, MORELLOСервизът включва:6 чаши за кафе с вместимост 90 мл.;6 квадратни подложни чинийки;Материал:Изработен от порцелан;Цвят:Черен;Детайли:Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподходящ за почистване в съдомиялна машина Специф..
63.90 лв.
Без ДДС:63.90 лв.
Порцеланов сервиз за кафе WHITE SQUARE, 12 чaсти за 6 души, MORELLOСервизът включва:6 чаши за кафе с вместимост 90 мл.;6 квадратни подложни чинийки;Материал:Изработен от порцелан;Цвят:Бял;Детайли:Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподходящ за почистване в съдомиялна машинаКрасив порцела..
63.90 лв.
Без ДДС:63.90 лв.
Порцеланов сервиз за чай и капучино  GOLDEN FLOWER, 12 чaсти за 6 души, MORELLOСервизът включва:6 чаши за чай или капучино с вместимост 200 мл.;6 подложни чинийки;Изработен от порцелан;Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподходящ за почистване в съдомиялна машина..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Порцеланов сервиз за чай и капучино  SILVER FLOWER, 12 чaсти за 6 души, MORELLOСервизът за кафе и чай включва:6 чаши за чай или капучино с вместимост 200 мл.;6 подложни чинийки;Материал:Изработен от порцелан;Производител:Morello КитайДетайли:Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподхо..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Порцеланов сервиз за чай и капучино GOLDEN BAROQUE, 12 чaсти за 6 души, MORELLOСервизът за кафе и чай включва:6 чаши за чай или капучино с вместимост 200 мл.;6 подложни чинийки;Изработен от порцелан;Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподходящ за почистване в съдомиялна машина..
89.90 лв.
Без ДДС:89.90 лв.
Порцеланов сервиз за чай и капучино GOLDEN MARBLE, 12 чaсти за 6 души, MORELLOСервизът включва:6 чаши за чай или капучино с вместимост 200 мл.;6 подложни чинийки;Изработен от порцелан;Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподходящ за почистване в съдомиялна машина;  Спецификации ..
58.00 лв.
Без ДДС:58.00 лв.
Порцеланов сервиз за чай и капучино SILVER MARBLE, 12 чaсти за 6 души, MORELLoСервизът включва:- 6 чаши за чай или капучино с вместимост 200 мл.;- 6 подложни чинийки;Неподходящ за използване в микровълнова печка;Неподходящ за почистване в съдомиялна машина;            &..
58.00 лв.
Без ДДС:58.00 лв.
Показване на 1 до 24 от 123 (6 страници)

Чаши за кафе и чай. Сервизи от 4 или 12 части, изработени от порцелан, аркопал и стъкло.

       Красивите сервизи за кафе и чай могат да бъдат с най-разнообразни десени А за да добавите визуален интерес, те  да бъдат с цветна текстура. С различни флорални шарки , на точки , с рисунки и печати , гравюри, както  и традиционните бели или в комбинация от черно-бели чаши за кафе и чай. 

      Порцелановите чаши за кафе и чай са основен продукт в повечето домакинства и офиси. Пиенето на кафе е хубав сутрешен ритуал за всеки любител. Чашите за кафе  говорят много за всеки от нас, когато  сервираме  кафе , чай , капучино или топъл шоколад,    чашата , ще разкаже много за нас. За да впечатлите гостите си вкъщи или колегите си в офиса, покажете вкус , стил и естетика с чашата си за кафе и чай. Те могат да бъдат от индивидуални , персонални чаши за кафе , до страхотни комплекти за 6 човека.

 Ние от онлайн магазин Pochehli.com продаваме качествени , красиви и луксозни сервизи за чай и кафе на ниска цена с евтина доставка до София , Пловдив , Варна ,Бургас и цялата страна.Каталогът ни е изключително богат.Предлагаме чаши за кафе изработени от порцелан , фин порцелан,костен порцелан, закалено стъкло , опал , аркопал , стъклокерамика , керамика и стъкло.

     Изящни сервизи за кафе с модерен дизайн с разнообразна гама от цветове- бели , черно-бели , лилави , оранжеви , сини ,на макове, на цветя и различни  класики ,флорални изображения , ретро мотиви Версаче , рисунки Целувката и т.н. ,опаковани в красиви собствени кутии .

     Маркови сервизи за кафе и чай Luminarc Франция, турски висококачествен порцелан Kutahya, италианските и испански Luigi Bormioli , Bormioli Rocco , Duralex , с  модерен дизайн , придават гордост на всеки собственик. А внимателно подбраната чаша , прави зашеметяващ подарък за всеки.

       Разполагаме с безброй чаши за кафе от най-малките кафени чашки за еспресо , до големи луксозни единично , опаковани в собствена много красива кутия , до сервизи за 6 човека,предназначени за ежедневна употреба или официални случаи. 

     Разгледайте и нашата селекция от сервизи за хранене , които успешно могат да се комбинират с сервизите за чай и кафе , и да придадат завършен , изящен вид на вашата трапезария.И изпробвайте нашите кафеварки , които правят най-ароматното кафе.

Какъв сервиз за чай и кафе беше най-харесван и купуван през 2021г. от нашият сайт?

1.На първо място турският порцеланов сервиз за чай и кафе Kutahya.

2.Френският производител на закалено стъкло,аркопал Luminarc.

3. Висококачествените луксозни порцеланови  сервизи в 12 части с разнообразен декор и модел на топ цена. 

Бъдете с нас и през 2022г.

 

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.