Меню
Количка

СЕРВИЗИ ЗА ХРАНЕНЕ

Сервиз за хранене от порцелан Toledo Stone, 24 части Ipek,ТурцияКрасив сервиз за хранене от порцелан 24 части. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Светло Сив;Произход: Ipek Турция;Луксозен сервиз за хранене с нестандартни чинии с борд.Комплектът за хранене  е подходящ за ежедневна употреб..
259.00 лв.
Без ДДС:259.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Universe Blue Toledo, 24 части Ipek,ТурцияКрасив сервиз за хранене от порцелан 24 части в бял и син цвят, наподобяващ езеро.Материал:Порцелан;Цвят:Бял;СинПроизход: Ipek Турция;Луксозен сервиз за хранене с нестандартни чинии с борд.Комплектът за хранене  е..
259.00 лв.
Без ДДС:259.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Toledo Modern, 24 части Ipek,ТурцияКрасив сервиз за хранене от порцелан 24 части. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Бежов;Кафяв;Сив;ЧеренПроизход: Ipek Турция;Луксозен сервиз за хранене с нестандартни чинии с борд.Комплектът за хранене  е подходящ за ежедне..
259.00 лв.
Без ДДС:259.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Toledo Labyrinth, 24 части Ipek,ТурцияМодерен сервиз за хранене от порцелан 24 части в бяло бежово и кафяво. Интересен загадъчен рисунък, наподобяващ лабиринт. Впечатлете гостите и семейството си с тези нестандартни чинии за хранене. Уникалният вид на този сервиз щ..
259.00 лв.
Без ДДС:259.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Toledo Drops, 24 части Ipek,ТурцияМодерен сервиз за хранене от порцелан 24 части. Впечатлете гостите и семейството си с тези нестандартни чинии за хранене. Уникалният му вид ще отличи всяко ястие, сервирано в него.Изразете своя изтънчен стил. Организирайте официалн..
259.00 лв.
Без ДДС:259.00 лв.
Сервиз за хранене Define Burgundy, 24 части за 6 души, ТурцияКомплект чинии за хранене в цвят бургунди и пръскано бяло. Разгледайте и останалите ни сервизи за хранене от нашия онлайн магазин Pochehli.com ,които много успешно се комбинират със сервизите ни за чай и кафе. Комплектът за хране..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Сервиз за хранене Define black, 24 части за 6 души, ТурцияКомплект чинии за хранене в пръскано бяло и тъмно маслено зелено. Разгледайте и останалите ни сервизи за хранене от нашия онлайн магазин Pochehli.com ,които много успешно се комбинират със сервизите ни за чай и кафе. Комплектът за х..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Сервиз за хранене Define Green, 24 части за 6 души, ТурцияКомплект чинии за хранене в пръскано бяло и тъмно маслено зелено. Разгледайте и останалите ни сервизи за хранене от нашия онлайн магазин Pochehli.com ,които много успешно се комбинират със сервизите ни за чай и кафе. Комплектът за х..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
 Сервиз за хранене Mystic Bordeaux, 27 части за 6 души, ТурцияСервиз за хранене Mystic Bordeaux от 27 части е вълнуваща комбинация от бяло и винено червено със златист кант за разкош.Комплект чинии за хранене от 27 части, опакован в картонена луксозна кутия. Сервизът не е подходящ за микровълно..
199.90 лв.
Без ДДС:199.90 лв.
 Порцеланов сервиз за хранене AMAZON, 29 части за 6 души, ТурцияСервиз за хранене Arizona от 29 части е прекрасна комбинация от класическо бяло и маслено, декорирано с клонки и цветя и красив зратист кант.  Луксозният порцеланов комплект чинии за хранене от 29 части е опакован в карто..
259.90 лв.
Без ДДС:259.90 лв.
 Порцеланов сервиз за хранене AMAZON, 29 части ТурцияСервиз за хранене в свеж модерен стил, изработен от порцелан. Включва 29 елемента и е предназначен за шест души.  Луксозният порцеланов комплект чинии за хранене от 29 части е опакован в картонена луксозна кутия. Многофункционален с..
259.90 лв.
Без ДДС:259.90 лв.
Порцеланов сервиз за хранене БАМБУК 19 части Материал: Порцелан; Цвят: бял, зелен; Детайли: красиви класически чинии за хранене от бял порцелан, украсени със зелени бамбукови клонки; 19 части за 6 души; чиния за основно 6 броя, 27,5 см; чиния за супа..
134.00 лв.
Без ДДС:134.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Olivya 24 части ,Kosova ТурцияЕлегантен порцеланов  сервиз за хранене в лилаво 24 части.Комплект за хранене, който няма да остави равнодушни ценителите на красивата аранжировка на масата. Всичко в него е красиво и атрактивно. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Син:Про..
139.00 лв.
Без ДДС:139.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене МАКОВЕ 19 части Материал: Порцелан; Цвят: бял, червен, зелен; Детайли: красиви класически чинии за хранене от бял порцелан, украсени с клонки с разцъфнали макове; 19 части за 6 души; чиния за основно 6 броя, 27,5 см; чиния ..
134.00 лв.
Без ДДС:134.00 лв.
Сервиз за хранене DIWALI MARBLE 18 части от Luminarc чинии за основно диаметър 25 см, 6 броя; дълбоки чинии диаметър 20 см, 6 броя; десертни чинии диаметър 19 см, 6 броя; изработен от аркопал; подходящ за ежедневна употреба; подходящ за миялна машина; подходящ за микровъл..
74.50 лв.
Без ДДС:74.50 лв.
Порцеланов сервиз за хранене Mood Kutahya Porselen Турция 24 части Материал: Порцелан; Цвят: синьо, сиво, пръскан; Произход: Kutahya Porselen Турция; Детайли: красиви модерни чинии за хранене с борд; 24 части за 6 души; чиния за о..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Порцеланов сервиз за хранене Mood Kutahya Porselen Турция 24 части Материал: Порцелан; Цвят: Светло зелен, пръскан; Произход: Kutahya Porselen Турция; Детайли: красиви модерни чинии за хранене с борд; 24 части за 6 души; чиния за ..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Val Royal 24 части Ipek,ТурцияЛуксозен сервиз за хранене от бял фин порцелан 24 части.Впечатлете гостите и семейството си с тези елегантни чинии за хранене. Висококачествената му изработка,ще отличи всяко ястие сервирано в него.Изразете своя изтънчен стил.Организир..
172.00 лв.
Без ДДС:172.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Belle Rouse, 24 части Ipek,ТурцияКрасив сервиз за хранене от фин порцелан 24 части.Впечатлете гостите и семейството си с тези елегантни чинии за хранене. Висококачествената му изработка,ще отличи всяко ястие сервирано в него.Изразете своя изтънчен стил.Организирайт..
139.00 лв.
Без ДДС:139.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Brooklyn, 24 части Ipek,ТурцияЕлегантен сервиз за хранене от фин порцелан 24 части.Впечатлете гостите и семейството си с тези елегантни чинии за хранене. Висококачествената му изработка,ще отличи всяко ястие сервирано в него.Изразете своя изтънчен стил.Организирайт..
170.00 лв.
Без ДДС:170.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Lovely 24 части ,Kosova ТурцияЕлегантен порцеланов  сервиз за хранене в лилаво 24 части.Комплект за хранене, който няма да остави равнодушни ценителите на красивата аранжировка на масата. Всичко в него е красиво и атрактивно. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Лилав;П..
139.00 лв.
Без ДДС:139.00 лв.
Сервиз за хранене от фин порцелан 24 части Турция колекция Golden Tour, Ipek Луксозен сервиз за хранене с нежни и фини орнаменти в екрю и златисто, изработен от фин порцелан. Няма да остави равнодушни ценителите на естетичната аранжировка на масата. Красив и елегантен. Материал:Порцелан..
172.00 лв.
Без ДДС:172.00 лв.
Сервиз за хранене от фин порцелан 24 части Турция серия GLORY Lux, Ipek Луксозен сервиз за хранене с нежни и фини орнаменти в екрю и златисто, изработен от фин порцелан. Няма да остави равнодушни ценителите на естетичната аранжировка на масата. Красив и елегантен. Материал:Порцелан;Цвят..
172.00 лв.
Без ДДС:172.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Saterra Lux 24 части ,Kosova ТурцияЕлегантен порцеланов  сервиз за хранене 24 части,в пастелни кафяви цветове.Комплект за хранене, който няма да остави равнодушни ценителите на красивата аранжировка на масата. Всичко в него е красиво и атрактивно. Материал:Пор..
139.00 лв.
Без ДДС:139.00 лв.
Показване на 1 до 24 от 169 (8 страници)

Изберете вашия сервиз за хранене от онлайн магазин pochehli.com. При нас ще намерите най-широка гама сервизи за хранене на най-добри цени. Можете да изберете порцеланов сервиз за хранене за 6 човека, които варират от 18 до 44 части. Предлагаме комплекти за хранене изработени от порцелан, аркопал, закалено стъкло и керамика. 

Повечето сервизи за хранене се поддържат на склад и могат да бъдат при вас в рамките на 1 до 3 дни.    

1. Как да изберете сервиз за хранене? Вземете предвид няколко фактора. На първо място е броят хора във вашето домакинство.

2. Кога ще използвате чиниите? При по-специални случаи е добре да имате изискан и красив сервиз за хранене от бял порцелан с деликатна декорация. Такъв комплект се комбинира добре с кристални чаши, красиви прибори за хранене, посребрени свещници. Ако търсите сервиз за хранене за ежедневието, практичен избор е комплектът, изработен от закалено стъкло. Такива са сервизите на френската марка Luminarc, сервизи за хранене Дуралекс, както и италианските Bormioli Rocco. Те спокойно могат да се мият в миялна машина ежедневно, както и да се използват в микровълнова фурна.

3. От какъв материал са изработени чиниите? Най-практичният вариант за ежедневна употреба е сервиз за хранене, изработен от аркопал и закалено стъкло. Тези материали са непорести, не задържат никакви микроорганизми по повърхността си. Това ги прави 100% хигиенични и подходящи за здравословен начин на живот. Много хора обаче предпочитат порцеланови сервизи или такива изработени от фина керамика. Ако порцеланът е вашият предпочитан материал за чинии и чаши, обърнете специално внимание на глазурата – тя трябва идеално да покрива повърхността на чинията. Качествено поставената глазура значително удължава живота на сервиза за хранене, предпазва го от износване и от издраскване от приборите за хранене.

4. Сервиз за хранене за сватбен подарък? Това е един от най-практичните и желани подаръци за младоженци. Преди да го купите обаче, посъветвайте се с тях и разберете повече за предпочитанията им относно цветове, форми и материал на чиниите.

5. Подарък за годишнина от сватба? Ако сте поканени на такова тържество и особено ако то е по повод 20-годишнина от сватбата, то знайте, че порцеланов сервиз за хранене е перфектният подарък, най-малкото защото 20 години брак са „Порцеланова сватба“. При нас ще намерите качествени порцеланови сервизи с различни по стил и декор орнаменти, способни да задоволят и най-взискателите.

6. Какви са модерните тенденции в цветовете на чиниите, техните форми и размери? Както при дрехите така и при сервизите за хранене има модни тенденции. В pochehli.com се стремим винаги да бъдем в крак с модата и да предлагаме на нашите клиенти най-новото на най-добри цени. 

Изберете коректния онлайн магазин pochehli.com.Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

В категорията ще намерите:

  • Сервизи за хранене от порцелан, дуралекс, аркопал, закалено стъкло, керамика
  •  Европейски производители на топ ниво като Luminarc, Bormioli Rocco, Duralex, Sabichi
  •  Комплекти за хранене от 12 части за 4 човека, 18 и 19 части за 6 човека, комбинирани сервизи за хранене и кафе, комплекти от 44 части.

Следете и и за своевременни разпродажби и ликвидации на колекции чинии,плата и сервизи за хранене на сайта ни Pochehli.com

Все още търсите красиви чинии за хранене?

Независимо дали,ще сервирате предястие,основно ястие или десерт,за перфектно представяне на вашата кулинарна рецепта,всяко ястие трябва да бъде презентирано от красива чиния. Насладете се на вкусната храна с приятели или семейството,с широката гама от красиви комплекти за хранене от Pochehli.com.Разгледайте богатия асортимент от най-различни  чинии,всяка разнообразна по отношение на цветовете,формата си: кръгла,квадратна.Изработени от порцелан,аркопал,закалено стъкло и керамика.Толкова различни материали.Направете сега онлайн поръчката си на най-добри цени или посетете магазинът ни в София.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.