Меню
Количка

СЕРВИЗИ ЗА ХРАНЕНЕ

Сервиз за хранене Африка, 24 части Kosova
Ново
Сервиз за хранене от порцелан Африка 24 части, Kosova ТурцияМодерен порцеланов сервиз за хранене 24 части с интересна комбинация декор на зебри и пантери. Оранжево, черно, бяло, пясъчно се комбинират неочаквано добре. Комплект за хранене за смели хора без предразсъдъци и с вкус към цветното за неста..
154.90 лв.
Без ДДС:154.90 лв.
Сервиз за хранене Pink Marble 24 части Kosova
Ново
Сервиз за хранене от порцелан Pink Marble 24 части, Kosova ТурцияЕлегантен порцеланов сервиз за хранене 24 части, в пастелно розово, бяло, светло сиво и черно с мраморен декор. Комплект за хранене, който няма да остави равнодушни ценителите на красивата аранжировка на масата. Всичко в него е красиво..
154.90 лв.
Без ДДС:154.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Pamprille в бял цвятЕлегантен бял сервиз за хранене, изработен от аркопал с красиви кръгли релефни чинии. Комплектът е подходящ за ежедневна употреба. Материал:Аркопал;Цвят:Бял;Произход:Luminarc Франция;                  &n..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Green Flowers 24 части, Kosova ТурцияЕлегантен порцеланов сервиз за хранене на маслено зелени цветя. Комплект,който няма да остави равнодушни ценителите на красивата аранжировка на масата. Всичко в него е изключително направено  и атрактивно. Материал:Порцелан..
145.00 лв. 154.00 лв.
Без ДДС:145.00 лв.
Сервиз за хранене аркопал AMMONITE 18 части Luminarc Елегантен комплект за хранене Луминарк  Ammonite аркопал.Впечатлява с форма,финес и класа . Вдъхновени от амонитите, дизайнерите на френската марка Luminarc умело използват формата на спираловидна черупка и я пренасят на масата ви. Съ..
65.00 лв.
Без ДДС:65.00 лв.
Елегантен сервиз за хранене Луминарк аркопал 18 части.Модерни чинии за хранене от аркопал. Проектирани в интересен преливащ цвят в черно и сиво,наподобяват камък.Безопасни за миялна машина и микровълнова фурна.Материал:Аркопал;Цвят:Черен;Сив;Производител;Luminarc;Комплектът чинии за хранене от аркоп..
113.99 лв.
Без ДДС:113.99 лв.
Сервиз за хранене EXTRA WHITE ang GOLD, порцелан, 18 части Порцеланов комплект за хранене 18 части за 6 човека, изработен от екстра бял порцелан, декориран с плътен златен кант по чиниите. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Златист;Произход:Китай;              &n..
189.90 лв.
Без ДДС:189.90 лв.
Сервиз за хранене Бяло и бордо, порцелан, 18 части Комплект за хранене от 18 части за 6 човека, изработен от порцелан в бял цвят и цвят бордо. Модерни чинии с борд, покрити с безупречен финиш гланц.  Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Бордо;Произход:Китай;          &n..
189.90 лв.
Без ДДС:189.90 лв.
Сервиз за хранене Модерно сиво, порцелан, 18 части Комплект за хранене от 18 части за 6 човека, изработен от порцелан в бял и светло сив цвят. Модерни чинии с борд, покрити с безупречен финиш гланц.  Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Светло сив;Произход:Китай;        &nbs..
189.90 лв.
Без ДДС:189.90 лв.
Сервиз за хранене Модерно зелено, порцелан, 18 части Комплект за хранене от 18 части за 6 човека, изработен от порцелан в бял и тъмно зелен цвят. Модерни чинии с борд, покрити с безупречен финиш гланц.  Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Тъмно зелен;Произход:Китай;        ..
189.90 лв.
Без ДДС:189.90 лв.
Сервиз за хранене SILVER LINE, порцелан, 31 части Комплект за хранене от 31 части за 6 човека, изработен от бял порцелан, с орнаменти във формата на ромб по борда на чинията и сребрист кант за разкош. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Сребрист;Произход:Китай;          &nb..
199.90 лв.
Без ДДС:199.90 лв.
Сервиз за хранене GOLD RIBBON, порцелан, 31 части Комплект за хранене от 31 части за 6 човека, изработен от бял порцелан, нежни орнаменти в перлено сиво и златист фриз.  Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Перлено сив;Златист;Произход:Китай;              &nbs..
229.90 лв.
Без ДДС:229.90 лв.
Сервиз за хранене MODERN SILVER, порцелан, 31 части Луксозен порцеланов комплект за хранене от 31 части за 6 човека, изработен от бял порцелан, украсен със сребристи ивици.  Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Сребрист;;Произход:Китай;                &nb..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Сервиз за хранене Gold Strips, порцелан, 31 части Луксозен порцеланов сервиз за хранене  31 части за 6 човека. Интересна и модерна комбинация от класическото черно и бяло със златисти линии за разкош. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Черен;Златист;Произход:Китай;        ..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Сервиз за хранене Secret Garden, порцелан, 31 части Луксозен порцеланов сервиз за хранене от 31 части за 6 човека, декориран с разцъфнали рози на бял фон, чиния за основно хранене в нежен розов цвят. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Розов;Златист;ЦветенПроизход:Китай;        ..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Сервиз за хранене Blue Leaf, порцелан, 31 части Луксозен порцеланов сервиз за хранене от 31 части за 6 човека, декориран със стилизирани сини листенца на бял фон, чиния за основно хранене в нежен светло син цвят. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Син;ЦветенПроизход:Китай;      &nbs..
179.90 лв.
Без ДДС:179.90 лв.
Сервиз за хранене ЖЕРАВИ, порцелан, 24 части ТурцияКомплект порцеланов сервиз за хранене от 24 части за 6 човека, декориран с различни нюанси на син цвят, стилизирани клонки и жерави. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Син;Бежов;Цветен       Произход:Турция;      &nbs..
154.00 лв.
Без ДДС:154.00 лв.
Сервиз за хранене КОЛИБРИ, порцелан, 24 части ТурцияКомплект за хранене от 24 части за 6 човека, декориран с цветни клонки и пъстри колибри. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Жълт;Син;Оранжев;Розов;Цветен       Произход:Турция;               ..
154.00 лв.
Без ДДС:154.00 лв.
Сервиз за хранене ЛИМОНИ, порцелан, 24 части ТурцияКомплект за хранене от 24 части за 6 човека, декориран със свежи жълти лимони, лимонови разцъфнали клонки и тъмно син борд на чиниите за контраст. Всичко в него е красиво и атрактивно. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Жълт;Тъмно син    &nbs..
145.00 лв. 154.00 лв.
Без ДДС:145.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене Mood Kutahya Porselen Турция 24 части Материал: Порцелан; Цвят: Кафяв; Произход: Kutahya Porselen Турция; Детайли: красиви модерни чинии за хранене с борд; 24 части за 6 души; чиния за основно 6 броя, ..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан PEONY 24 части, Kosova ТурцияКрасив порцеланов сервиз за хранене с разцъфнали божури. Комплект за хранене за 6 души. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Розов;Черен;Сив;ЗеленПроизход:Kosova Турция;                     &..
154.00 лв.
Без ДДС:154.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене PROVANCE, 18 части за 6 душиМатериал:Порцелан;Цвят:Бял, Кафяв; Производител:Турция;Луксозен порцеланов сервиз,18 части .Красив декор.Сервизът включва: 6 основни чинии с диаметър 26,5 см; 6 дълбоки чинии с диаметър 22 см; 6 десертни чинии с диаметър 19,5 см; Изработе..
149.90 лв.
Без ДДС:149.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Toledo Stone, 24 части Ipek,ТурцияКрасив сервиз за хранене от порцелан 24 части. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Светло Сив;Произход: Ipek Турция;Луксозен сервиз за хранене с нестандартни чинии с борд.Комплектът за хранене  е подходящ за ежедневна употреб..
259.00 лв.
Без ДДС:259.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Universe Blue Toledo, 24 части Ipek,ТурцияКрасив сервиз за хранене от порцелан 24 части в бял и син цвят, наподобяващ езеро.Материал:Порцелан;Цвят:Бял;СинПроизход: Ipek Турция;Луксозен сервиз за хранене с нестандартни чинии с борд.Комплектът за хранене  е..
259.00 лв.
Без ДДС:259.00 лв.
Показване на 1 до 24 от 173 (8 страници)

Изберете вашия сервиз за хранене от онлайн магазин pochehli.com. При нас ще намерите най-широка гама сервизи за хранене на най-добри цени. Можете да изберете порцеланов сервиз за хранене за 6 човека, които варират от 18 до 44 части. Предлагаме комплекти за хранене изработени от порцелан, аркопал, закалено стъкло и керамика. 

Повечето сервизи за хранене се поддържат на склад и могат да бъдат при вас в рамките на 1 до 3 дни.    

1. Как да изберете сервиз за хранене? Вземете предвид няколко фактора. На първо място е броят хора във вашето домакинство.

2. Кога ще използвате чиниите? При по-специални случаи е добре да имате изискан и красив сервиз за хранене от бял порцелан с деликатна декорация. Такъв комплект се комбинира добре с кристални чаши, красиви прибори за хранене, посребрени свещници. Ако търсите сервиз за хранене за ежедневието, практичен избор е комплектът, изработен от закалено стъкло. Такива са сервизите на френската марка Luminarc, сервизи за хранене Дуралекс, както и италианските Bormioli Rocco. Те спокойно могат да се мият в миялна машина ежедневно, както и да се използват в микровълнова фурна.

3. От какъв материал са изработени чиниите? Най-практичният вариант за ежедневна употреба е сервиз за хранене, изработен от аркопал и закалено стъкло. Тези материали са непорести, не задържат никакви микроорганизми по повърхността си. Това ги прави 100% хигиенични и подходящи за здравословен начин на живот. Много хора обаче предпочитат порцеланови сервизи или такива изработени от фина керамика. Ако порцеланът е вашият предпочитан материал за чинии и чаши, обърнете специално внимание на глазурата – тя трябва идеално да покрива повърхността на чинията. Качествено поставената глазура значително удължава живота на сервиза за хранене, предпазва го от износване и от издраскване от приборите за хранене.

4. Сервиз за хранене за сватбен подарък? Това е един от най-практичните и желани подаръци за младоженци. Преди да го купите обаче, посъветвайте се с тях и разберете повече за предпочитанията им относно цветове, форми и материал на чиниите.

5. Подарък за годишнина от сватба? Ако сте поканени на такова тържество и особено ако то е по повод 20-годишнина от сватбата, то знайте, че порцеланов сервиз за хранене е перфектният подарък, най-малкото защото 20 години брак са „Порцеланова сватба“. При нас ще намерите качествени порцеланови сервизи с различни по стил и декор орнаменти, способни да задоволят и най-взискателите.

6. Какви са модерните тенденции в цветовете на чиниите, техните форми и размери? Както при дрехите така и при сервизите за хранене има модни тенденции. В pochehli.com се стремим винаги да бъдем в крак с модата и да предлагаме на нашите клиенти най-новото на най-добри цени. 

Изберете коректния онлайн магазин pochehli.com.Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

В категорията ще намерите:

  • Сервизи за хранене от порцелан, дуралекс, аркопал, закалено стъкло, керамика
  •  Европейски производители на топ ниво като Luminarc, Bormioli Rocco, Duralex, Sabichi
  •  Комплекти за хранене от 12 части за 4 човека, 18 и 19 части за 6 човека, комбинирани сервизи за хранене и кафе, комплекти от 44 части.

Следете и и за своевременни разпродажби и ликвидации на колекции чинии,плата и сервизи за хранене на сайта ни Pochehli.com

Все още търсите красиви чинии за хранене?

Независимо дали,ще сервирате предястие,основно ястие или десерт,за перфектно представяне на вашата кулинарна рецепта,всяко ястие трябва да бъде презентирано от красива чиния. Насладете се на вкусната храна с приятели или семейството,с широката гама от красиви комплекти за хранене от Pochehli.com.Разгледайте богатия асортимент от най-различни  чинии,всяка разнообразна по отношение на цветовете,формата си: кръгла,квадратна.Изработени от порцелан,аркопал,закалено стъкло и керамика.Толкова различни материали.Направете сега онлайн поръчката си на най-добри цени или посетете магазинът ни в София.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.