Меню
Количка

СЕРВИЗИ ЗА ХРАНЕНЕ

Сервиз за хранене Terra Kayla, 24 части, порцелан
Ново
Порцеланов сервиз за хранене с асиметрична форма на чиниите, модел Terra, серия KAYLA 24 части Турция Материал:Порцелан;Цвят:Бял;кафяв;Бежов;Сив.Произход:Турция;                      Модерен сервиз за хранене от порцелан Terra, пр..
269.90 лв.
Без ДДС:269.90 лв.
Сервиз за хранене Atlas Kayla, 24 части, порцелан
Ново
Порцеланов сервиз за хранене с асиметрична форма на чиниите, модел Atlas, серия KAYLA 24 части Турция Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Син;Черен.Произход:Турция;                      Красивият сервиз за хранене от порцелан Atlas, произведен ..
269.90 лв.
Без ДДС:269.90 лв.
Сервиз за хранене Bella Fiore, порцелан 18 части, Morello
Ново
Красив комплект порцеланови чинии за хранене,18 елемента, MorelloЛуксозен сервиз за хранене с елегантен дизайн, кръгла форма на чиниите и съблазняващ апетита декор с флорални мотиви в бежаво-кавяво. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Бежов;Кафяв;Произход:Morello;Серия:Bella Fiore;      &..
129.95 лв.
Без ДДС:129.95 лв.
Порцеланов комплект чинии за хранене,18 елемента, Tognana ИталияЛуксозен сервиз за хранене с елегантен дизайн, кръгла форма на чиниите и съблазняващ апетита декор с флорални мотиви в бежаво-кавяво. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Бежов;Кафяв;Произход:Tognana ;Италия;Серия:Madison Poesia;   ..
169.00 лв.
Без ДДС:169.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене Florence 18 части, Tognana ИталияЛуксозен комплект за хранене с романтичена форма на чиниите и съблазняващ апетита декор с узрели нарове и смокини. Дълбоките чинии са украсени с нежен фриз в зелено. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Оранжев;Зелен;Произход:Tognana ;Италия;С..
184.50 лв.
Без ДДС:184.50 лв.
Порцеланов сервиз за хранене Melogran 18 части, Tognana ИталияКрасив комплект цветни чинии за хранене, украсен с узрели червени нарове. Бели чинии с апетитен декор и деликатен червен кант по ръба. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Червен;Зелен.Произход:Tognana ;Италия;    Серия:Melogran;&nbs..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Порцеланов сервиз за хранене Sunrise Black 24 части ТурцияЛуксозен сервиз за хранене, украсен с красиви орнаменти и поръбен с черен кант по чиниите. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Златист;Черен.Произход:Турция;                Серия:Sunrise Black;   ..
297.00 лв.
Без ДДС:297.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене Sunrise Ornaments 24 части ТурцияЛуксозен сервиз за хранене, украсен с красиви фини орнаменти и поръбен със златист фриз по чиниите. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Златист.Произход:Турция;                      ..
297.00 лв.
Без ДДС:297.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене Sunrise Lux 24 части ТурцияКрасив сервиз за хранене поръбен с красив златист фриз по чиниите. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Златист.Произход:Турция;                      Красивият сервиз за хранене от порцелан..
297.00 лв.
Без ДДС:297.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене с интересна форма на чиниите, модел Golden Rim, серия Sunrise 24 части ТурцияКрасив сервиз за хранене в бял цвят, поръбен със златист кант по чиниите. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Златист.Произход:Турция;                  &..
294.00 лв.
Без ДДС:294.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене с интересна форма на чиниите, модел Silver Rim, серия Sunrise 24 части ТурцияКрасив сервиз за хранене в бял цвят, поръбен със сребрист кант по чиниите. Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Сребрист.Произход:Турция;                 ..
294.00 лв.
Без ДДС:294.00 лв.
Порцеланов сервиз за хранене с асиметрична форма на чиниите, модел Palermo, серия KAYLA 24 части ТурцияАсиметричен сервиз за хранене с разчупени форми и приглушени цветове, които оставят усещането за старинна италианска мозайка. Пастелни цветове, перфектен финиш гланц. Лесен и бърз начин да отс..
269.90 лв.
Без ДДС:269.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан с асиметрична форма на чиниите, модел AARON, серия KAYLA 24 части ТурцияМодерен сервиз за хранене с асиметрични чинии с разчупени форми. Пастелни нюанси на екрю и бежово, комбинирани с кафяво, артистично и асиметрично разположени по чиниите и купите. AARON е сервиз за х..
269.90 лв.
Без ДДС:269.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Toledo Shira, 24 части Ipek,ТурцияМодерен комплект за хранене от порцелан 24 части. Впечатлете гостите и семейството си с тези нестандартни по форма и дизайн чинии. Уникалният му вид ще отличи всяко ястие, сервирано в него.  Материал:Порцелан;Цвят:Екрю, Сив, Б..
293.90 лв.
Без ДДС:293.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Toledo Halas, 24 части Ipek,ТурцияМодерен комплект за хранене от порцелан 24 части. Впечатлете гостите и семейството си с тези нестандартни по форма и дизайн чинии. Уникалният му вид ще отличи всяко ястие, сервирано в него.  Материал:Порцелан;Цвят:Бял, Черен, ..
293.90 лв.
Без ДДС:293.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Toledo Aztek, 24 части Ipek,ТурцияКомплект за хранене от порцелан 24 части в етно стил. Впечатлете гостите и семейството си с тези нестандартни по форма и дизайн чинии. Уникалният му вид ще отличи всяко ястие, сервирано в него.  Материал:Порцелан;Цвят:Бежов,&n..
293.90 лв.
Без ДДС:293.90 лв.
 Сервиз за хранене Arcopal Zelie, 19 части, Luminarc ФранцияМатериал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Серия:Zelie black;Цвят:Черен;Детайли:Комплект чинии,сервиз за хранене от 19 части,аркопал.Включва:6 броя десертна чиния 18 см.6 броя дълбока чиния  20 см.6 броя основна чиния&nbs..
53.50 лв.
Без ДДС:53.50 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Imperial Red, 18 части Цветен порцеланов сервиз за хранене, с флорален десен и основна чиния в тъмно червен цвят, подходящ за ежедневна употреба, както и за празничното аранжиране на масата.  Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Червен;Тъмно червен;Цветен;Флорален;..
169.90 лв.
Без ДДС:169.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Color Fusion 18 части Етно сервиз за хранене с красиви свежи цветове жълто, резеда, червено, синьо, подходящ за ежедневна употреба.  Материал:Порцелан;Цвят:Жълт;Зелен;Червен;Син;Черен;Цветен.Произход:Китай;              ..
95.90 лв.
Без ДДС:95.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан Royal Gold 18 части Луксозен празничен бял порцеланов сервиз за хранене с интересна форма на чиниите, нежен релеф и красива златиста декорация. Страхотен комплект, с който ще блеснете пред гостите или когато аранжирате празничната трапеза у дома по различни семейни..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан FANTASY GOLD 19 частиПразничен бял порцеланов сервиз за хранене с красива златиста декорация по борда на чиниите. Страхотен комплект, с който ще блеснете пред гостите или когато аранжирате празничната трапеза у дома по различни семейни поводи.  Материал:Порцел..
149.90 лв.
Без ДДС:149.90 лв.
Красив сервиз за хранене от порцелан CLASSIC GOLD 24 частиЕлегантен сервиз за хранене от бял порцелан с релефен борд на чиниите, поръбени със златист кант.  Материал:Порцелан;Цвят:Бял;Златен.Произход:Турция;                      С..
245.00 лв.
Без ДДС:245.00 лв.
Сервиз за хранене от порцелан CLASSIC GOLD 26 части ТурцияМодерен бял порцеланов сервиз за хранене с релефен борд на чиниите, поръбени със златист кант. Страхотен комплект, който можете да използвате и в ежедневието си, и когато аранжирате празничната маса по различни семейни поводи.  Мате..
299.90 лв.
Без ДДС:299.90 лв.
Сервиз за хранене от порцелан CLASSIC SILVER 26 части ТурцияЛуксозен порцеланов сервиз за хранене с релефен борд на чиниите, поръбени със сребрист кант. Страхотен комплект, който можете да използвате в ежедневието си, в аранжировката на  празничната маса по различни семейни поводи.  М..
299.90 лв.
Без ДДС:299.90 лв.
Показване на 1 до 24 от 159 (7 страници)

Изберете вашия сервиз за хранене от онлайн магазин pochehli.com. При нас ще намерите най-широка гама сервизи за хранене на най-добри цени. Купете порцеланов сервиз за хранене за 6 човека, които варират от 18 до 44 части. Комплекти за хранене изработени от порцелан, аркопал, закалено стъкло и керамика. 

Повечето сервизи за хранене се поддържат на склад и могат да бъдат при вас в рамките на 1 до 3 дни.    

1. Как да изберете сервиз за хранене? Вземете предвид няколко фактора. На първо място е броят хора във вашето домакинство.

2. Кога ще използвате чиниите? При по-специални случаи е добре да имате изискан и красив сервиз за хранене от бял порцелан с деликатна декорация. Такъв комплект се комбинира добре с кристални чаши, красиви прибори за хранене, посребрени свещници. Ако търсите сервиз за хранене за ежедневието, практичен избор е комплектът, изработен от закалено стъкло. Такива са сервизите на френската марка Luminarc, сервизи за хранене Дуралекс, както и италианските Bormioli Rocco. Те спокойно могат да се мият в миялна машина ежедневно, както и да се използват в микровълнова фурна.

3. От какъв материал са изработени чиниите? Най-практичният вариант за ежедневна употреба е сервиз за хранене, изработен от аркопал и закалено стъкло. Тези материали са непорести, не задържат никакви микроорганизми по повърхността си. Това ги прави 100% хигиенични и подходящи за здравословен начин на живот. Много хора обаче предпочитат порцеланови сервизи или такива изработени от фина керамика. Ако порцеланът е вашият предпочитан материал за чинии и чаши, обърнете специално внимание на глазурата – тя трябва идеално да покрива повърхността на чинията. Качествено поставената глазура значително удължава живота на сервиза за хранене, предпазва го от износване и от издраскване от приборите за хранене.

4. Сервиз за хранене за сватбен подарък? Това е един от най-практичните и желани подаръци за младоженци. Преди да го купите обаче, посъветвайте се с тях и разберете повече за предпочитанията им относно цветове, форми и материал на чиниите.

5. Подарък за годишнина от сватба? Ако сте поканени на такова тържество и особено ако то е по повод 20-годишнина от сватбата, то знайте, че порцеланов сервиз за хранене е перфектният подарък, най-малкото защото 20 години брак са „Порцеланова сватба“. При нас ще намерите качествени порцеланови сервизи с различни по стил и декор орнаменти, способни да задоволят и най-взискателите.

6. Какви са модерните тенденции в цветовете на чиниите, техните форми и размери? Както при дрехите така и при сервизите за хранене има модни тенденции. В pochehli.com се стремим винаги да бъдем в крак с модата и да предлагаме на нашите клиенти най-новото на най-добри цени. 

Изберете коректния онлайн магазин pochehli.com.Ние грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция прегледай преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

В категорията ще намерите:

  • Сервизи за хранене от порцелан, дуралекс, аркопал, закалено стъкло, керамика
  •  Европейски производители на топ ниво като Luminarc, Bormioli Rocco, Duralex, Sabichi
  •  Комплекти за хранене от 12 части за 4 човека, 18 и 19 части за 6 човека, комбинирани сервизи за хранене и кафе, комплекти от 44 части.

Следете и и за своевременни разпродажби и ликвидации на колекции чинии,плата и сервизи за хранене на сайта ни Pochehli.com

Все още търсите красиви чинии за хранене?

Независимо дали,ще сервирате предястие,основно ястие или десерт,за перфектно представяне на вашата кулинарна рецепта,всяко ястие трябва да бъде презентирано от красива чиния. Насладете се на вкусната храна с приятели или семейството,с широката гама от красиви комплекти за хранене от Pochehli.com.Разгледайте богатия асортимент от най-различни  чинии,всяка разнообразна по отношение на цветовете,формата си: кръгла,квадратна.Изработени от порцелан,аркопал,закалено стъкло и керамика.Толкова различни материали.Направете сега онлайн поръчката си на най-добри цени или посетете магазинът ни в София.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.