Меню
Количка

СЕРВИЗИ ЗА ХРАНЕНЕ LUMINARC

 Сервиз за хранене Arcopal Zelie, 19 части, Luminarc ФранцияМатериал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Серия:Zelie black;Цвят:Черен;Детайли:Комплект чинии,сервиз за хранене от 19 части,аркопал.Включва:6 броя десертна чиния 18 см.6 броя дълбока чиния  20 см.6 броя основна чиния&nbs..
53.50 лв.
Без ДДС:53.50 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Pamprille в бял цвятЕлегантен бял сервиз за хранене, изработен от аркопал с красиви кръгли релефни чинии. Комплектът е подходящ за ежедневна употреба. Материал:Аркопал;Цвят:Бял;Произход:Luminarc Франция;                  &n..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене аркопал AMMONITE 18 части Luminarc Елегантен комплект за хранене Луминарк  Ammonite аркопал.Впечатлява с форма,финес и класа . Вдъхновени от амонитите, дизайнерите на френската марка Luminarc умело използват формата на спираловидна черупка и я пренасят на масата ви. Съ..
65.00 лв.
Без ДДС:65.00 лв.
Елегантен сервиз за хранене Луминарк аркопал 18 части.Модерни чинии за хранене от аркопал. Проектирани в интересен преливащ цвят в черно и сиво,наподобяват камък.Безопасни за миялна машина и микровълнова фурна.Материал:Аркопал;Цвят:Черен;Сив;Производител;Luminarc;Комплектът чинии за хранене от аркоп..
123.90 лв.
Без ДДС:123.90 лв.
Комбиниран сервиз за хранене Diwali Luminarc 19 части Красивите чинии за хранене Luminarc,както и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина, както и да се използват в микровълнова фурна. Елегантния комплект  Luminarc 19 части аркопал се предлага в красива фабрична кутия ..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Комбиниран сервиз за хранене Diwali Luminarc 19 частиЧиниите за хранене,както и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина, както и да се използват в микровълнова фурна. Цвят:светъл тюркоаз;син;Материал: изработен от аркопал;Произход:Luminarc Франция; Комплектът за хранене Lum..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Сервиз за хранене Harena Luminarc, 18 частиМатериал:Аркопал;Цвят:Бял;Производител:Luminarc Франция;Комплектът бели чинии включва: 6 броя. чинии за основно с диаметър 25 см 6 броя. дълбоки  чинии    с диаметър 23 см 6 броя. десертни чинии    с диаметър 19 см Серви..
55.00 лв.
Без ДДС:55.00 лв.
Луксозен сервиз за хранене Luminarc Diwali Granit от 18 части за 6 човека.Луксозен сервиз за хранене Луминарк Франция.Изработен от висококачествен материал,аркопал.Закалено стъкло.5-6 пъти по-устойчиво от обикновенното стъкло.Подходящ за съдомиялна машина и микровълнова фурна.Направете страхоте..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Diwali Turquoise от 18 части за 6 човека. Елегантния комплект за хранене Luminarc аркопал 18 части,изработен от висококачествен материал закалено стъкло (аркопал). Може да се мие в миялна и да се използва в микровълнова фурна. Подходящ за ежедневна употреба, какт..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене TAHINA 18 части от Luminarc Франция Красивия сервиз за хранене Luminarc Tahina е изработен от закалено стъкло,включва 18 части за 6 човека. Чиниите са решение в свежи тонове и нюанси на жълтото, които са допълнени от стилизирани палмови клонки в синьо и тропически..
110.50 лв.
Без ДДС:110.50 лв.
Сервиз за хранене DIWALI MARBLE 19 части от Luminarc чинии за основно диаметър 25 см, 6 броя; дълбоки чинии диаметър 20 см, 6 броя; десертни чинии диаметър 19 см, 6 броя; купа за за салата 21 см; изработен от аркопал; подходящ за ежедневна употреба; подходящ за миялн..
99.90 лв.
Без ДДС:99.90 лв.
Сервиз хранене LUMINARC Arpegio turquoise, 18 части Франция аркопалЕлегантен сервиз за хранене Луминарк от 18 части за 6 души.Висококачествена изработка.Закалено стъкло.5-6 пъти по устойчиво на удари и надрасквания от обикновеното стъкло.Подходящ за съдомиялна машина и микровълнова фурна.Страхотен з..
124.90 лв.
Без ДДС:124.90 лв.
Комплект за хранене Luminarc 18 части аркопал ФранцияLuminarc Diwali Light Blue & Turquoise сервиз за хранене от 18 части за 6 човека.Материал:Аркопал;Цвят:Бял, тюркоаз;Произход:Luminarc Франция; Изработен от закалено стъкло (аркопал). Може да се мие в миялна и да се използва в микровълнова фурн..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене ATHENAIS blue - бял опал и декорация в синьо, сиво и черно, наподобяваща вълни. Материал:Аркопал;Цвят:Син;Производител:Luminarc Франция;Детайли: 18 части за 6 човека; чинии за основно 25 см 6 броя.; дълбоки чинии 20 см 6 броя; десертни чинии 18 см 6 броя.;&nbs..
69.00 лв.
Без ДДС:69.00 лв.
Елегантен сервиз за хранене Luminarc Diwal 19 части аркопалПоследен брой с нарушена опаковкаЦвят:в бяло и черно, изработен от аркопал.Материал:Аркопал;Произведено от:Luminarc;Чиниите за хранене Луминарк,както и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина и да се използват в микров..
64.00 лв. 78.90 лв.
Без ДДС:64.00 лв.
Сервиз за хранене, аркопал, Carine Turquoise, Luminarc, Франция, 19 елементаМатериал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Цвят:Бял;Тюркоаз;Комплектът чинии за хранене от аркопал 19 ч. включва: 6 броя чинии десертни в тюркоаз 6 броя.чинии основно в тюркоаз 6 броя чинии дълбоки в бяло ..
81.90 лв.
Без ДДС:81.90 лв.
Квадратни чинии за хранене от аркопал, Carine Turquoise, Luminarc ФранцияКрасивият аркопален сервиз е от колекция 2019г. на френската марка. Той комбинира класическия стил на серията Карин, позната и предпочитана от хиляди семейства, с нов и нестандартен цвят. Светлият тюркоаз е много подходящ за ар..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Луксозен сервиз за хранене Luminarc Carine Light Blue 18 частиКвадратен комплект за хранене Луминарк Франция аркопал.Изработен от висококачествен материал,закалено стъкло.Подходящ за съдомиялна машина и микровълнова фурна.Страхотен подарък.Материал:Аркопал;Цвят:Синьо;Производител;Luminarc;Колекция 2..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Domitille Arcopal 18 части Изработен от бял аркопал и е декориран с деликатни линии в червено. Подходящ е за ежедневна употреба. Може да се мие в миялна машина, както и да се използва в микровълнова фурна. 18 части за 6 човека. Елегантния комплект за хранене Lumina..
74.90 лв.
Без ДДС:74.90 лв.
Комплект за хранене Domitille ArcopalИзработен от бял аркопал и е декориан с деликатни линии в черно. Подходящ е за ежедневна употреба. Може да се мие в миялна машина, както и да се използва в микровълнова фурна. 18 части за 6 човека. Комплектът включва: десертни чинии 18 см - 6 бр. ..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Luminarc Diwali Turquoise сервиз за хранене от 19 части за 6 човека.Материал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Серия:Diwali тюркоаз;Цвят:Тюркоаз;Детайли:Комплект чинии,сервиз за хранене от 19 части,аркопал.Включва:6 броя десертна чиния 18 см.6 броя дълбока чиния  20 см.6 броя основна ч..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Сервиз за хранене Diwali Luminarc в синьо 19 части за 6 човека.Луксозен сервиз за хранене Луминарк Франция.Изработен от закалено стъкло. Може да се мие в миялна и да се използва в микровълнова фурна. Подходящ за ежедневна употреба, както и за аранжиране на зимна или морска маса.Материал:Аркопал;Цвят..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Sweet Impression 19 части ФранцияКрасивия комплект чинии за хранене Луминарк носи пролетно,цветно настроение на ежедневната ви маса. Меките цветове на чиниите допринасят за спокойна атмосфера на масата и за положително и ведро настроение. Елегантния сервизът  Lumin..
134.50 лв.
Без ДДС:134.50 лв.
Сервиз за хранене в черно и бяло Harena от Luminarc. Комплектът съдържа: 6 чинии за основно 25 см, черни 6 дълбоки чинии 23 см, бели 6 чинии за десерт или салата 19 см, черни Допълнете сервиза с купа за салата Harena White и с комплект купички в бяло...
52.50 лв.
Без ДДС:52.50 лв.
Показване на 1 до 24 от 30 (2 страници)

Сервизите за хранене Luminarc Франция се отличават с високо качество и висока устойчивост против удари и надраскване. Изработени са от аркопал и закалено подсилено стъкло. Сервизите за хранене Luminarc могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Устойчиви са при температурни амплитуди и са много хигиенични, тъй като стъклото е непорест материал и не задържа микроорганизми.

По време на производствения процес голяма част от продуктите Луминарк, в това число сервизи, чинии, купи, чаши, преминават специалена термична обработка, чиято цел е постигане на по-добри показатели по отношение на устойчивостта при удар и при излагане на различни температури. Това ги прави до три пъти по-устойчиви в сравнение с други със същите показатели относно дебелина и плътност на материала.

Продуктите, произведени по тази технология, издържат на високи температурни амплитуди – до 135°C. Това означава, че можете да ги извадите от хладилника и директно да ги поставите в микровълновата фурна. Разбира се, това трябва да е указано на опаковката.

Всички сервизи за хранене, чинии и чаши Luminarc преминават през лабораторен контрол, където се тестват за устойчивост при ежедневно ползване, за измиване в съдомиялни машини, за степен на чупливост и за хигиеничност.

Контролът обаче се осъществява не само при крайния продукт. Той се упражнява на всеки етап от процеса на производство. Така, ако се установи някакъв проблем, специалистите могат да се намесят навреме и да го отстранят от съответната партида.

2018 г. е специална за Luminarc,годината, в която марката чества своя 70-ти рожден ден. 70 години, в които Luminarc е изобретател, новатор, експериментатор и диктатор на добрия вкус. 70 години,предостатъчно за Luminarc да се превърне в марка, известна в целия свят, еквивалент на френския стил, достъпен за всеки.

Ние в pochehli.com предлагаме най-широк асортимент Luminarc:

  • чинии;
  • купи за супа;
  • купи за салата;
  • чаши за вино;
  • чаши за кафе ;
  • тави за готвене;
  • тенджери.

Ще опаковаме поръчаните от вас стоки по най-здравия начин. Въпреки това, те пътуват с опция Прегледай преди да платиш, така че при получаване на продуктите си, да се уверите в тяхната цялост и качество.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.