Меню
Количка

СЕРВИЗИ ЗА ХРАНЕНЕ LUMINARC

Комплектът съдържа: 6 бр. чинии десертни 19 см 6 бр. чинии основно 26 см 6 бр. чинии дълбоки 21 см 1 бр. купа за салата 27 см..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Сервиз за хранене Alpaga от Luminarc Франция Изработен от аркопал. Снежно бяла основа в комбинация с десен светло дърво. Нестандартен, но комбинативен, част от колекцията Nordic Alpaga на Luminarc, вдъхновена от северните европейски страни, стила и начина им на живот. Комплектът съдържа: 6 бр. ..
94.90 лв.
Без ДДС:94.90 лв.
Сервиз за хранене AMMONITE Luminarc, 19 части. Решен изцяло в бяло, сервиз за хранене Ammonite ще ви впечатли с форми. Вдъхновени от амонитите, дизайнерите на френската марка Luminarc умело използват формата на спираловидна черупка и я пренасят на масата ви. Съдовете са релефни от външната страна и..
55.00 лв.
Без ДДС:55.00 лв.
Сервиз за хранене Adriel от Arcopal Фпанция - част от семейството Arc Internacional - заводите, производител на марки като Luminarc, Eclat, Chef&Sommelier. Сервизът е изработен от снежно бял аркопал и е украсен с нежен фриз в синьо и черно. Съдържа 18 части за 6 човека и идва с ПОДАРЪК 6 чаши за вин..
54.00 лв.
Без ДДС:54.00 лв.
Сервиз за хранене ATHENAIS blue - бял опал и декорация в синьо, сиво и черно, наподобяваща вълни.  18 части за 6 човека; чинии за основно 25 см - 6 бр.; дълбоки чинии 20 см - 6 бр; десертни чинии 18 см - 6 бр.; изработени от опал; подходящи за микровълнова фурна; сервиз за хранене, подходящ..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Сервиз за хранене, изработен от аркопал в снежно бял цвят. Подходящ за ежедневна употреба. Може да се мие в миялна машина и да се използва в микровълнова фурна. Комплектът съдържа: 6 броя основни чинии с диаметър 25 см 6 броя дълбоки чинии с диаметър 22 см 6 броя десертни чинии с диаметър 19 с..
44.00 лв.
Без ДДС:44.00 лв.
Сервиз за хранене Carine Light Blue е от колекция 2019 на френската марка Luminarc. Той комбинира класическия стил на серията Карин, позната и предпочитана от хиляди семейства, с бебешко светло синьо - приятен и успокояващ цвят. Сервизът е подходящ за аранжиране на лятната маса, независимо дали сте ..
48.00 лв.
Без ДДС:48.00 лв.
Carine Light Blue и Carine Turquoise са новите летни предложения на френската марка Luminarc. За френските дизайнери лайт мотивът на лято 2019 е масата, аранжирана с морски привкус. Цветовете на новите чинии са наситени, но не твърде ярки и натрапчиви и предразполагат към релакс и отпускане. Независ..
48.00 лв.
Без ДДС:48.00 лв.
Сервиз за хранене Carine Turquoise Luminarc 18 части Сервиз за хранене Carine Turquoise Luminarc 18 части
Не е в наличност
Сервиз за хранене Carine Turquoise е от колекция 2019 на френската марка Luminarc. Той комбинира класическия стил на серията Карин, позната и предпочитана от хиляди семейства, с нов и нестандартен цвят. Светлият тюркоаз е много подходящ за аранжиране на лятната маса, независимо дали сте на брега на ..
48.00 лв.
Без ДДС:48.00 лв.
Luminarc Diwali Granit сервиз за хранене от 19 части за 6 човека. Изработен от закалено стъкло. Може да се мие в миялна и да се използва в микромълнова фурна. Подходящ за ежедневна употреба. Приятен ненатрапчив млечносив цвят. Комплектът съдържа: 6 чинии за основно хранене 25 см 6 дълбоки чин..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Сервиз за хранене Diwali Luminarc в синьо. 19 части за 6 човека. Изработен от закалено стъкло. Може да се мие в миялна и да се използва в микромълнова фурна. Подходящ за ежедневна употреба, както и за аранжиране на зимна или морска маса. Комплектът съдържа: 6 чинии за основно хранене 25 см 6 дъ..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Сервиз за хранене Diwali Luminarc тюркоаз, 19 части
Не е в наличност
Luminarc Diwali Turquoise сервиз за хранене от 19 части за 6 човека. Изработен от закалено стъкло. Може да се мие в миялна и да се използва в микромълнова фурна. Подходящ за ежедневна употреба, както и за аранжиране на зимна или морска маса. Отлично съотношение качество цена. Приятен ненатрапчив цвя..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Показване на 1 до 12 от 50 (5 страници)

Сервизите за хранене Luminarc Франция се отличават с високо качество и висока устойчивост против удари и надраскване. Изработени са от аркопал и закалено подсилено стъкло. Сервизите за хранене Luminarc могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Устойчиви са при температурни амплитуди и са много хигиенични, тъй като стъклото е непорест материал и не задържа микроорганизми.

По време на производствения процес голяма част от продуктите Луминарк, в това число сервизи, чинии, купи, чаши, преминават специалена термична обработка, чиято цел е постигане на по-добри показатели по отношение на устойчивостта при удар и при излагане на различни температури. Това ги прави до три пъти по-устойчиви в сравнение с други със същите показатели относно дебелина и плътност на материала.

Продуктите, произведени по тази технология, издържат на високи температурни амплитуди – до 135°C. Това означава, че можете да ги извадите от хладилника и директно да ги поставите в микровълновата фурна. Разбира се, това трябва да е указано на опаковката.

Всички сервизи за хранене, чинии и чаши Luminarc преминават през лабораторен контрол, където се тестват за устойчивост при ежедневно ползване, за измиване в съдомиялни машини, за степен на чупливост и за хигиеничност.

Контролът обаче се осъществява не само при крайния продукт. Той се упражнява на всеки етап от процеса на производство. Така, ако се установи някакъв проблем, специалистите могат да се намесят навреме и да го отстранят от съответната партида.

2018 г. е специална за Luminarc – годината, в която марката чества своя 70-ти рожден ден. 70 години, в които Luminarc е изобретател, новатор, експериментатор и диктатор на добрия вкус. 70 години – предостатъчно за Luminarc да се превърне в марка, известна в целия свят, еквивалент на френския стил, достъпен за всеки.

Ние в pochehli.com предлагаме най-широк асортимент Luminarc

 - сервизи за хранене;

 - чинии;

 - купи за супа;

 - купи за салата;

 - чаши за вино;

 - чаши за кафе ;

 - тави за готвене;

 - тенджери.

Ние ще опаковаме поръчаните от вас стоки по най-здравия начин. Въпреки това, те пътуват с опция Прегледай преди да платиш, така че при получаване на продуктите си, да се уверите в тяхната цялост и качество.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.