Меню
Количка

Сервизи за хранене Luminarc

Сервиз за хранене Arcopal Zelie black, 19 части
Горещо
 Сервиз за хранене Arcopal Zelie, 19 части, Luminarc ФранцияМатериал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Серия:Zelie black;Цвят:Черен;Детайли:Комплект чинии,сервиз за хранене от 19 части,аркопал.Включва:6 броя десертна чиния 18 см.6 броя дълбока чиния  20 см.6 броя основна чиния&nbs..
54.90 лв.
Без ДДС:54.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Pamprille в бял цвятЕлегантен бял сервиз за хранене, изработен от аркопал с красиви кръгли релефни чинии. Комплектът е подходящ за ежедневна употреба. Материал:Аркопал;Цвят:Бял;Произход:Luminarc Франция;                  &n..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене аркопал Ammonite 18 части Luminarc Елегантен комплект за хранене Луминарк  Ammonite аркопал.Впечатлява с форма,финес и класа . Вдъхновени от амонитите, дизайнерите на френската марка Luminarc умело използват формата на спираловидна черупка и я пренасят на масата ви. Съ..
65.00 лв.
Без ДДС:65.00 лв.
Елегантен сервиз за хранене Луминарк аркопал 18 части.Модерни чинии за хранене от аркопал. Проектирани в интересен преливащ цвят в черно и сиво,наподобяват камък.Безопасни за миялна машина и микровълнова фурна.Материал:Аркопал;Цвят:Черен;Сив;Производител;Luminarc;Комплектът чинии за хранене от аркоп..
123.90 лв.
Без ДДС:123.90 лв.
Сервиз за хранене  Arcopal, 18 части ,Zelie Luminarc ФранцияСервиз за хранене в бяло аркопал Луминарк Zelie, закалено стъкло за 6 души. Материал:Аркопал;Цвят:Бял;Произход:Luminarc Франция;Детайли: Основна чиния: 6 броя;Дълбока супена чиния: 6 броя;Десертна чиния: 6 броя; ..
49.50 лв.
Без ДДС:49.50 лв.
Комбиниран сервиз за хранене от аркопал, Diwali Luminarc 19 части Красивите чинии за хранене Luminarc,както и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина, както и да се използват в микровълнова фурна. Елегантния комплект  Luminarc 19 части аркопал се предлага в красива фаб..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Комбиниран сервиз за хранене Diwali Luminarc 19 частиЧиниите за хранене,както и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина, както и да се използват в микровълнова фурна. Цвят:светъл тюркоаз;син;Материал: изработен от аркопал;Произход:Luminarc Франция; Комплектът за хранене Lum..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Сервиз за хранене Harena Luminarc, 18 частиМатериал:Аркопал;Цвят:Бял;Производител:Luminarc Франция;Серия:Harena;Комплектът бели чинии включва: 6 броя. чинии за основно с диаметър 25 см. 6 броя. дълбоки  чинии    с диаметър 23 см. 6 броя. десертни чинии    с диаметъ..
55.00 лв.
Без ДДС:55.00 лв.
Луксозен сервиз за хранене Luminarc Diwali Granit от 18 части за 6 човека.Красив комплект за хранене , Луминарк Франция.Изработен от висококачествен материал ,аркопал.Закалено стъкло.5-6 пъти по-устойчиво от обикновенното.Материал:Аркопал;Цвят:Сив;Производител:Luminarc ; Франция.Серия:Diwali;Мо..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене , Luminarc, Diwali, Turquoise ,18 елемента за 6 човека. Елегантния комплект за хранене Luminarc аркопал 18 части,изработен от висококачествен материал, закалено стъкло (аркопал).Идеален за аранжиране на зимна или морска маса.  Сетът от аркопал , Luminarc включва: ..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Bordeaux в бяло и цвят бордо 18 части аркопалКрасив комплект за хранене Луминарк Франция,изработен от висококачествен материал,закалено стъкло(аркопал).5-6 пъти по-устойчив на механични удари и надрасквания в сравнение с обикновеното стъкло.Подходящ за съдомиялна машина и ..
106.00 лв.
Без ДДС:106.00 лв.
Сервиз за хранене от аркопал ,Tahina, 18 елемента , Luminarc Франция Красивия сервиз за хранене Luminarc Tahina е изработен от закалено стъкло,включва 18 части за 6 човека. Чиниите са решение в свежи тонове и нюанси на жълтото, които са допълнени от стилизирани палмови клонки в синьо и тропи..
110.50 лв.
Без ДДС:110.50 лв.
Комплект чинии за хранене от аркопал, Луминарк ФранцияМатериал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Серия:Diwali Marble ;Цвят:Сив;Сервиз за хранене Diwali Marble  19 части от Luminarc включва: чиния за основно хранене, диаметър 25 см., 6 броя; дълбока чиния, диаметъ..
89.90 лв.
Без ДДС:89.90 лв.
Комплект за хранене Luminarc 18 части аркопал ФранцияLuminarc Diwali Light Blue & Turquoise сервиз за хранене от 18 части за 6 човека.Материал:Аркопал;Цвят:Бял, тюркоаз;Произход:Luminarc Франция; Изработен от закалено стъкло (аркопал). Може да се мие в миялна и да се използва в микровълнова фурн..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc ,тюркоаз ,18 елементаМатериал:Аркопал;Закалено стъкломЦвят:Жълт;Тюркоаз;Произход:Luminarc Франция;Серия:Propriano; Комплект сервиз за хранене Propriano  тюркоаз включва 18 части за 6 души: чинии за основно хранене, 6 броя( с диаметър 25 см;) дълбоки ч..
92.00 лв.
Без ДДС:92.00 лв.
Елегантен сервиз за хранене Luminarc Diwali 19 части аркопалМатериал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Чиниите за хранене Луминарк, и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Комплектът 19 части се предлага в красива фабрична ..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Сервиз за хранене, аркопал, Carine Turquoise, Luminarc, Франция, 19 елементаМатериал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Цвят:Бял;Тюркоаз;Комплектът чинии за хранене от аркопал 19 ч. включва: 6 броя чинии десертни в тюркоаз 6 броя.чинии основно в тюркоаз 6 броя чинии дълбоки в бяло ..
81.90 лв.
Без ДДС:81.90 лв.
Квадратни чинии за хранене от аркопал, Carine Turquoise, Luminarc ФранцияКрасивият аркопален сервиз е от колекция 2019г. на френската марка. Той комбинира класическия стил на серията Карин, позната и предпочитана от хиляди семейства, с нов и нестандартен цвят. Светлият тюркоаз е много подходящ за ар..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Луксозен сервиз за хранене Luminarc Carine Light Blue 18 частиКвадратени чинии за хранене Луминарк Франция аркопал.Изработен от висококачествен материал,закалено стъкло.Подходящ за съдомиялна машина и микровълнова фурна.Страхотен подарък.Материал:Аркопал;Цвят:Синьо;Производител;Luminarc;Колекция 201..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Domitille Arcopal 18 части Изработен от бял аркопал и е декориран с деликатни линии в червено. Подходящ е за ежедневна употреба. Може да се мие в миялна машина, както и да се използва в микровълнова фурна. 18 части за 6 човека. Елегантния комплект за хранене Lumina..
74.90 лв.
Без ДДС:74.90 лв.
Комплект за хранене Domitille ArcopalИзработен от бял аркопал и е декориан с деликатни линии в черно. Подходящ е за ежедневна употреба. Може да се мие в миялна машина, както и да се използва в микровълнова фурна. 18 части за 6 човека. Комплектът включва: десертни чинии 18 см - 6 бр. ..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Luminarc Diwali Turquoise сервиз за хранене от 19 части за 6 човека.Материал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Серия:Diwali тюркоаз;Цвят:Тюркоаз;Детайли:Комплект чинии,сервиз за хранене от 19 части,аркопал.Включва:6 броя десертна чиния 18 см.6 броя дълбока чиния  20 см.6 броя основна ч..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Сервиз за хранене от аркопал ,Diwali Luminarc в синьо, 19 части за 6 човека.Материал:Аркопал;Цвят:Син; Комплектът за хранене включва: 6 чинии за основно хранене 25 см. 6 дълбоки чинии 20 см. 6 чинии за десерт / салата 19 см. 1 купа 21 см.Красив сервиз за хранене от аркопал Luminarc 19..
78.90 лв.
Без ДДС:78.90 лв.
Бели чинии за хранене, аркопал, Arcopal Zelie, 19 елемента,Luminarc ФранцияМатериал:Закалено стъкло;Произход:Luminarc; Франция;Серия:Zelie;Цвят:Бял;Детайли:Комплект чинии,сервиз за хранене от 19 части,аркопал.Включва:6 броя десертна чиния 18 см.6 броя дълбока чиния  20 см.6 броя основна чиния&n..
53.50 лв.
Без ДДС:53.50 лв.
Показване на 1 до 24 от 29 (2 страници)

Сервизите за хранене Luminarc Франция се отличават с високо качество и висока устойчивост против удари и надраскване. Изработени са от аркопал и закалено подсилено стъкло. Сервизите за хранене Luminarc могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Устойчиви са при температурни амплитуди и са много хигиенични, тъй като стъклото е непорест материал и не задържа микроорганизми.

По време на производствения процес голяма част от продуктите Луминарк, в това число сервизи, чинии, купи, чаши, преминават специалена термична обработка, чиято цел е постигане на по-добри показатели по отношение на устойчивостта при удар и при излагане на различни температури. Това ги прави до три пъти по-устойчиви в сравнение с други със същите показатели относно дебелина и плътност на материала.

Продуктите, произведени по тази технология, издържат на високи температурни амплитуди – до 135°C. Това означава, че можете да ги извадите от хладилника и директно да ги поставите в микровълновата фурна. Разбира се, това трябва да е указано на опаковката.

Всички сервизи за хранене, чинии и чаши Luminarc преминават през лабораторен контрол, където се тестват за устойчивост при ежедневно ползване, за измиване в съдомиялни машини, за степен на чупливост и за хигиеничност.

Контролът обаче се осъществява не само при крайния продукт. Той се упражнява на всеки етап от процеса на производство. Така, ако се установи някакъв проблем, специалистите могат да се намесят навреме и да го отстранят от съответната партида.

2018 г. е специална за Luminarc,годината, в която марката чества своя 70-ти рожден ден. 70 години, в които Luminarc е изобретател, новатор, експериментатор и диктатор на добрия вкус. 70 години,предостатъчно за Luminarc да се превърне в марка, известна в целия свят, еквивалент на френския стил, достъпен за всеки.

Ние в pochehli.com предлагаме най-широк асортимент Luminarc:

  • чинии;
  • купи за супа;
  • купи за салата;
  • чаши за вино;
  • чаши за кафе ;
  • тави за готвене;
  • тенджери.

Ще опаковаме поръчаните от вас стоки по най-здравия начин. Въпреки това, те пътуват с опция Прегледай преди да платиш, така че при получаване на продуктите си, да се уверите в тяхната цялост и качество.