Меню
Количка

СЕРВИЗИ ЗА ХРАНЕНЕ LUMINARC

Сервиз за хранене DIWALI MARBLE 18 части от Luminarc чинии за основно диаметър 25 см, 6 броя; дълбоки чинии диаметър 20 см, 6 броя; десертни чинии диаметър 19 см, 6 броя; изработен от аркопал; подходящ за ежедневна употреба; подходящ за миялна машина; подходящ за микровъл..
74.50 лв.
Без ДДС:74.50 лв.
Комбиниран сервиз за хранене Diwali Luminarc 19 части Красивите чинии за хранене Luminarc,както и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина, както и да се използват в микровълнова фурна. Елегантния комплект  Luminarc 19 части аркопал се предлага в красива фабрична кутия ..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Комбиниран сервиз за хранене Diwali Luminarc 19 частиЧиниите за хранене,както и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина, както и да се използват в микровълнова фурна. Цвят:светъл тюркоаз;син;Материал: изработен от аркопал;Произход:Luminarc Франция; Комплектът за хранене Lum..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Луксозен сервиз за хранене Luminarc Diwali Granit от 18 части за 6 човека.Луксозен сервиз за хранене Луминарк Франция.Изработен от висококачествен материал,аркопал.Закалено стъкло.5-6 пъти по-устойчиво от обикновенното стъкло.Подходящ за съдомиялна машина и микровълнова фурна.Направете страхоте..
62.50 лв.
Без ДДС:62.50 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Diwali Turquoise от 18 части за 6 човека. Елегантния комплект за хранене Luminarc аркопал 18 части,изработен от висококачествен материал закалено стъкло (аркопал). Може да се мие в миялна и да се използва в микровълнова фурна. Подходящ за ежедневна употреба, какт..
62.50 лв.
Без ДДС:62.50 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Fleur de Bach е от новата колекция на популярната френска марка. Изработен е от закалено стъкло. Материал:АркопалЦвят:Цветен;С цветя;Детайли:чинии за основно хранене 6 броядълбоки чинии 6 броядесертни чинии 6 броякупа за салата 1 брояподходящ за миялна машина и за мик..
119.90 лв.
Без ДДС:119.90 лв.
Сервиз за хранене LUMINARC ASTRE Bordeaux в бяло и цвят бордо 18 части аркопалКрасив комплект за хранене Луминарк Франция,изработен от висококачествен материал,закалено стъкло(аркопал).5-6 пъти по-устойчив на механични удари и надрасквания в сравнение с обикновеното стъкло.Подходящ за съдомиялна маш..
96.00 лв.
Без ДДС:96.00 лв.
Сервиз за хранене TAHINA 18 части от Luminarc Франция Красивия сервиз за хранене Luminarc Tahina е изработен от закалено стъкло,включва 18 части за 6 човека. Чиниите са решение в свежи тонове и нюанси на жълтото, които са допълнени от стилизирани палмови клонки в синьо и тропически..
94.90 лв.
Без ДДС:94.90 лв.
Сервиз за хранене LUMINUS 18 части от Luminarc чинии за основно диаметър 28 см, 6 броя; дълбоки чинии диаметър 23 см, 6 броя; десертни чинии диаметър 22 см, 6 броя; подходящ за ежедневна употреба; подходящ за миялна машина; подходящ за микровълнова фурна...
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc CALICOT 18части решен в млечносив цвят и красиви орнаменти по ръба на чиниитеЕлегантен комплект за хранене Luminarc 18 части колекция Calicot granit.Материал:Аркопал;Цвят:Сив;Детайли:чинии за основно диаметър 28 см, 6 броя; дълбоки чинии диаметър 23 см, 6 броя;..
105.90 лв.
Без ДДС:105.90 лв.
Сервиз хранене LUMINARC Arpegio turquoise, 18 части Франция аркопалЕлегантен сервиз за хранене Луминарк от 18 части за 6 души.Висококачествена изработка.Закалено стъкло.5-6 пъти по устойчиво на удари и надрасквания от обикновеното стъкло.Подходящ за съдомиялна машина и микровълнова фурна.Страхотен з..
99.90 лв.
Без ДДС:99.90 лв.
Сервиз за хранене Luminarc 18 части аркопал ФранцияLuminarc Diwali Light Blue & Turquoise сервиз за хранене от 18 части за 6 човека.Материал:Аркопал;Цвят:Бял, тюркоаз;Произход:Luminarc Франция; Изработен от закалено стъкло (аркопал). Може да се мие в миялна и да се използва в микровълнова фурна...
62.50 лв.
Без ДДС:62.50 лв.
Сервиз за хранене Luminarc ZADIG, 18 части аркопал ФранцияКрасив комплект за хранене Луминарк 18 части закалено стъкло-аркопал.Висококачествен продукт на френския производител Luminarc. комплектът включва: 6 чинии за основно хранене с диаметър 28 см, 6 десертни чинии с диаметър 22 см и 6 ..
99.90 лв.
Без ДДС:99.90 лв.
Сервиз за хранене IPOMEA blush на Luminarc, 18 части Аркопал ФранцияЛуксозен сервиз за хранене Luminarc аркопал 18 части Франция.Изработени от закалено стъкло във френските заводи ARC Innternational.Висококачествени чинии за хранене с елегантен флорален десен от аркопал.Устойчив на удари и надрасква..
99.90 лв.
Без ДДС:99.90 лв.
Сервиз за хранене ATHENAIS blue - бял опал и декорация в синьо, сиво и черно, наподобяваща вълни. Материал:Аркопал;Цвят:Син;Производител:Luminarc Франция;Детайли: 18 части за 6 човека; чинии за основно 25 см 6 броя.; дълбоки чинии 20 см 6 броя; десертни чинии 18 см 6 броя.;&nbs..
69.00 лв.
Без ДДС:69.00 лв.
Сервиз за хранене AMMONITE Luminarc, 19 части. Решен изцяло в бяло, сервиз за хранене Ammonite ще ви впечатли с форми. Вдъхновени от амонитите, дизайнерите на френската марка Luminarc умело използват формата на спираловидна черупка и я пренасят на масата ви. Съдовете са релефни от външната страна и..
55.00 лв.
Без ДДС:55.00 лв.
Елегантен сервиз за хранене Luminarc Diwal 19 части аркопалПоследен брой с нарушена опаковкаЦвят:в бяло и черно, изработен от аркопал.Материал:Аркопал;Произведено от:Luminarc;Чиниите за хранене Луминарк,както и купата могат безпроблемно да се мият в миялна машина и да се използват в микров..
64.00 лв. 69.90 лв.
Без ДДС:64.00 лв.
Луксозен сервиз за хранене Luminarc Diwali Light Blue & White  18 части за 6 човека.Материал:Изработен от закалено стъкло.Цвят:Син;Произход:Luminarc Франция;Детайли: Може да се мие в миялнаДа се използва в микровълнова фурна Подходящ за ежедневна употреба, както и за аранжиране на зимна или..
62.50 лв.
Без ДДС:62.50 лв.
Сервиз за хранене Carine Turquoise от колекция лято 2019 на френската марка Luminarc.  Комплектът съдържа: 6 бр. чинии десертни в тюркоаз 6 бр. чинии основно в тюркоаз 6 бр. чинии дълбоки в бяло 1 бр. купа за салата в бяло                &n..
62.00 лв.
Без ДДС:62.00 лв.
 Луксозни сервизи за хранене Luminarc Diwali Light Blue и Diwali TurquoiseТе са сред новите летни предложения на френската марка Luminarc. Както и при цветния Luminarc Carine,цветовете са морски, наситени, но не твърде ярки и натрапчиви. Аранжираната с тях маса предразполат към отпускане на сет..
56.00 лв.
Без ДДС:56.00 лв.
Сервиз за хранене Carine Turquoise е от колекция 2019 на френската марка Luminarc. Той комбинира класическия стил на серията Карин, позната и предпочитана от хиляди семейства, с нов и нестандартен цвят. Светлият тюркоаз е много подходящ за аранжиране на лятната маса, независимо дали сте на брега на ..
64.00 лв.
Без ДДС:64.00 лв.
Carine Light Blue и Carine Turquoise са новите летни предложения на френската марка Luminarc. За френските дизайнери лайт мотивът на лято 2019 е масата,аранжирана с морски привкус. Цветовете на новите чинии са наситени, но не твърде ярки и натрапчиви и предразполагат към релакс и отпускане. Независи..
69.00 лв.
Без ДДС:69.00 лв.
Луксозен сервиз за хранене Luminarc Carine Light Blue 18 частиКвадратен комплект за хранене Луминарк Франция аркопал.Изработен от висококачествен материал,закалено стъкло.Подходящ за съдомиялна машина и микровълнова фурна.Страхотен подарък.Материал:Аркопал;Цвят:Синьо;Производител;Luminarc;Колекция 2..
69.00 лв.
Без ДДС:69.00 лв.
Сервиз за хранене Luminarc Domitille Arcopal 18 части Изработен от бял аркопал и е декориран с деликатни линии в червено. Подходящ е за ежедневна употреба. Може да се мие в миялна машина, както и да се използва в микровълнова фурна. 18 части за 6 човека. Елегантния комплект за хранене Lumina..
59.90 лв.
Без ДДС:59.90 лв.
Показване на 1 до 24 от 38 (2 страници)

Сервизите за хранене Luminarc Франция се отличават с високо качество и висока устойчивост против удари и надраскване. Изработени са от аркопал и закалено подсилено стъкло. Сервизите за хранене Luminarc могат да се мият в миялна машина и да се използват в микровълнова фурна. Устойчиви са при температурни амплитуди и са много хигиенични, тъй като стъклото е непорест материал и не задържа микроорганизми.

По време на производствения процес голяма част от продуктите Луминарк, в това число сервизи, чинии, купи, чаши, преминават специалена термична обработка, чиято цел е постигане на по-добри показатели по отношение на устойчивостта при удар и при излагане на различни температури. Това ги прави до три пъти по-устойчиви в сравнение с други със същите показатели относно дебелина и плътност на материала.

Продуктите, произведени по тази технология, издържат на високи температурни амплитуди – до 135°C. Това означава, че можете да ги извадите от хладилника и директно да ги поставите в микровълновата фурна. Разбира се, това трябва да е указано на опаковката.

Всички сервизи за хранене, чинии и чаши Luminarc преминават през лабораторен контрол, където се тестват за устойчивост при ежедневно ползване, за измиване в съдомиялни машини, за степен на чупливост и за хигиеничност.

Контролът обаче се осъществява не само при крайния продукт. Той се упражнява на всеки етап от процеса на производство. Така, ако се установи някакъв проблем, специалистите могат да се намесят навреме и да го отстранят от съответната партида.

2018 г. е специална за Luminarc,годината, в която марката чества своя 70-ти рожден ден. 70 години, в които Luminarc е изобретател, новатор, експериментатор и диктатор на добрия вкус. 70 години,предостатъчно за Luminarc да се превърне в марка, известна в целия свят, еквивалент на френския стил, достъпен за всеки.

Ние в pochehli.com предлагаме най-широк асортимент Luminarc:

  • чинии;
  • купи за супа;
  • купи за салата;
  • чаши за вино;
  • чаши за кафе ;
  • тави за готвене;
  • тенджери.

Ще опаковаме поръчаните от вас стоки по най-здравия начин. Въпреки това, те пътуват с опция Прегледай преди да платиш, така че при получаване на продуктите си, да се уверите в тяхната цялост и качество.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.