Меню
Количка

CRISTAL D'ARQUES® Paris, Франция

Cristal d’Arques Paris е "френската следа" при продуктите за сервиране. Сърцевината на марката е микс от креативност, традиция, качество, перфекционизъм и френска елегантност. Всеки ден малко лукс и красота – това е философията на Cristal d’Arques Paris. Такава е тя преди повече от 40 години, когато марката се ражда. Такава е философията й и днес, обновена от новите тенденции и новите технологии и представена от последното изобретение на компанията – материалът Diamax®. Cristal d'Arques® Paris е марка на групата Arc International, началото на която е поставено в далечната 1825 г. Други популярни марки на групата са Luminarc, Arcoroc®, Chef & Sommelier и Pyrex®.

Комплект чаши за вода и безалкохолни напиткиМатериал: Кристално стъкло;Произход:Cristal D'arques; Франция;Серия:Swirly;Размер:Вместимост: 360 мл.Височина на чашата: 10.2 см.Цвят:Прозрачен;Детайли: 4 броя в опаковка; Чаши за вода и безалкохолни напитки от висок клас. Изключително прозрачно..
23.95 лв.
Без ДДС:23.95 лв.
Комплект стилни чаши за шампанско , пенливи вина,Франция.Материал:Кристално стъкло;Произход:Cristal D'arques , Франция;Серия:Swirly;Цвят:ПрозраченВместимост:240 мл.Детайли:4 броя в опаковка; Чаши за шампанско от висок клас. Изключително прозрачно и устойчиво стъкло.Ще запази своя блясък и чистота въ..
32.90 лв.
Без ДДС:32.90 лв.
Комплект чаши за бяло вино, 4 брояМатериал:Кристално стъкло;Произход:Cristal D'arques;  Франция;Серия:Swirly;Вместимост:350 мл.Цвят:Прозрачен;Детайли: 4 броя в опаковка; Чаши за вино от висок клас. Изключително прозрачно и много устойчиво стъкло.Ще запази своя блясък и чистота във времето..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Комплект чаши за червено вино, 4 брояМатериал:Кристално стъкло;Произход:Cristal D'arques; Франция;Серия:Swirly;Вместимост:470 мл.Цвят:Прозрачен;Детайли: 4 броя в опаковка; Чаши за вино от висок клас. Изключително прозрачно и много устойчиво стъкло.Ще запази своя блясък и чистота във времето.Мн..
32.99 лв.
Без ДДС:32.99 лв.
Показване на 1 до 4 от 4 (1 страници)