Меню
Количка

ПОДАРЪЦИ СУВЕНИРИ

Класическа табла за игра, Тигър
Ново
Игра на табла ТигърМатериал:Дърво;Произход:Китай;Класическа настолна игра на табла с пулове и зарчета.Красиво изображение на тигър.Подходяща за подарък .Каталожен номер : 80032498Дата на първоначална наличност: 30.11.2023г...
79.95 лв.
Без ДДС:79.95 лв.
Луксозен органайзер, комплект за бюро, 24x36x16см.Материал:Дърво;Метал;Пластмаса;Размер:24x36x16см.Интересен луксозен комплект за бюро. Мини глобус, кубче с лепещи листа, красива писалка върху лакирана дървена основа.Страхотна идея за стилен бизнес подарък.Каталожен номер: 80026740Дата на първоначал..
109.00 лв.
Без ДДС:109.00 лв.
Сувенир,статуетка, орел, 38 см.Материал:Полирезин;Размер:22.5x20.5x38 см.Интересен луксозен сувенир.Белоглав орел, кацнал на клон. Олицетворение на сила , свобода.Страхотна идея за подарък.Каталожен номер: 81018352Дата на първоначална наличност: 20.10.2023г...
87.00 лв.
Без ДДС:87.00 лв.
Декорация за стена, декоративни оръжияМатериал:Полирезин;Метал;Дърво;Произход:Китай;Размери: 35x26x6 см.Декоративни оръжия, мечове на дървена поставка с възможност за монтиране на стена, подходящи за подарък.Каталожен номер:81031692Дата на първоначална наличност: 16.10.2023г...
79.00 лв.
Без ДДС:79.00 лв.
Комплект игра шах и таблаМатериал:Дърво;Размери:4х29х15 см.Класически комплект игра на шах и табла с фигури и пулове.Каталожен номер: 80031809Дата на първоначална наличност: 22.09.2023г...
29.90 лв.
Без ДДС:29.90 лв.
Сувенирен пясъчен часовник , 27 см.Материал:Неръждаема стомана;Стъкло;Произход:Китай;Размери:14х14х27см.Серия:Time;Оригинален пясъчен часовник, подходящ за подарък.Каталожен номер : 80031561Дата на първоначална наличност: 21.09.2023г...
105.95 лв.
Без ДДС:105.95 лв.
Показване на 1 до 6 от 6 (1 страници)

Как да изберем подходящ подарък?

Подаръкът - това е нашето послание и отношение към близък човек или партньор, израз на почит и уважение. Когато подарявате, вие правите някого щастлив. Подходете внимателно към избора на подходящ подарък, обмислете детайлите. Бъдете оригинални.

Кои са двете най-важни неща за избора на подарък?

На първо място е проучването. Проучете интересите на получателя, намерете отговор на въпросите какво има и от какво се нуждае. Не можете да го попитате директно, защото така няма да има изненада. Затова най-добре включете неговите близки в проучването и попитайте тях. Друга хитрина е внимателно да слушате човека, на когото ще подарявате, а също и да го наблюдавате. Подсъзнателно всички хора говорят за своите желания. Някои споделят за желанието да си купят нов парфюм, други - за счупени слушалки, друг мечтае за интересни книги. Майките често говорят за необходимостта от нови тенджери и съдове в кухнята, бащите - от нови въдици и такъми. Улолвите ли тези моменти, запишете ги. Те ще са вашата отправна точка.

На второ място е бюджетът, с който разполагате. Не винаги големината и стойността на подаръка са важни. Истинският подарък се дава от сърце. Не е важна неговата цена или големина. Важна е неговата емоционална стойност, която ще се помни дълго. Подарявайте с любов. Така и вие самите ще изпитате удовлетворение от това, че сте зарадвали любим човек.

Подарък за мъж

Той има толкова хобита и интереси и това прави изборът толкова труден. Нашата малка тайна - вземете му нещо, което той наистина много иска и вижте как ще светнат очите му. Независимо дали купувате подарък за вашия съпруг, брат, баща или приятел, сигурни сме, че искате да го изненадате с нещо уникално. Затова разгледайте специалната ни колекция от оригинални подаръци за мъже с идеи за всеки повод. В нашия онлайн магазин pochehli.com ще намерите най-богата гама от интересни подаръци. Купете от най-сантименталния до най-луксозния подарък за любимия мъж.

Подарък за жена

Сестри, съпруги, приятелки, майки, дъщери - тези жени играят толкова важна роля в живота ни. В онлайн магазин pochehli.com ви предлагаме богат избор от подаръци, които ще накарат вашата дама да се усмихне. Разгледайте нашите уникални подаръци, за да намерите точното нещо за нея - подарък, който ще бъде ценен дълги години.

Не забравяйте, че при избора на подарък за жена, трябва да се подхожда по-внимателно. За да покажете вашето отношение, подаръкът трябва да бъде опакован грижливо и красиво. Още по-хубаво е, когато е придружен с малка поздравителна картичка. Това, разбира се важи и когато поднасяте подарък за:

- годишнина от сватба;

- юбилей;

- рожден ден или имен ден;

- кръщене на бебе;

- бизнес подарък.

Ние ви предлагаме невероятно богат избор на идеи за подарък с и без повод, в знак на обич и признателност.

Как да поднесете подаръка? Стил, правила и етикет при поднасяне на подаръка. Грешки, които често допускаме.

Придържането към етикета е от особена важност, особено що се касае до професионалните отношения. Следването на определени правила говори за стил на живот, култура и развита ценностна система. Това е един от възможните начини да направите добро впечатление, да затвърдите вече изградени отношения и да създадете и развиете успешно нови контакти. 

Поднесете подаръка със стил, усмивка и от сърце. Подаръка се държи с лявата ръка, а дясната се използва за здрависване. Ако искате наистина да направите впечатление, подгответе си кратка реч или пожелания, нещо остроумно или мила шега. Когато човек получава подарък, обикновено е малко притеснен. Помогнете му да преодолее това усещане, за да се наслади изцяло на момента. В никакъв случай не коментирайте цената на подаръка, не се извинявайте, не обяснявайте колко трубно е било. Или иначе казано, не му разваляйте удоволствието. Незабравяйте, че поднасянето на подарък е тържествен и незабравим момент. И в този момент получаващият трябва да бъде в центъра на вниманието, а не вие.

Подаръкът трябва да е опакован стилно и красиво и да е придружен с кратко пожелание и името ви. Надпишете картичката на ръка и се подпишете. Това изразява личното ви отношение и ще бъде оценено от отсрещната страна. В крайна сметка начинът, по който поднасяте подаръка говори за вашето възпитание, отношение и въображение.

5 причини да изберете най-подходящия, стилен, оргинален и специален подарък от нашия онлайн магазин pochehli.com : 

1. Невероятно богат избор от подаръци и сувенири;

2. Бърза доставка и топ цени;

3. Вземете вашия подарък експресно от магазина ни в София;

4. Грантирано най-високо качество от водещи световни и европейски марки;

5. Онлайн магазин pochehli.com е любимият сайт на хиляди клиенти от цялата страна при избор на подаръци и сувенири.

 

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.