Меню
Количка

ДЪСКИ ЗА РЯЗАНЕ

Акациева кръгла дъска за рязане с улей, подходяща за сервиране и презентации от Kesper Германия. диаметър 25 см                                                      ..
13.50 лв.
Без ДДС:13.50 лв.
Стъклени предпазители за керамични котлони и кухненски плот в стилен десен на черен мрамор с размер 52 х 30 смЗащитете печката си с този практичен, многофункционален кухненски помощник, който ще се интегрира елегантно във вашия кухненски интериор. Двата стъклени протектора могат да се използват и ка..
36.50 лв.
Без ДДС:36.50 лв.
Бамбукова дъска за сирена 34,5 x 18 см с дръжка и вграден нож Размери: 34,5 см / 18 см / 1,9 см дебелина; Изработена от бамбук..
28.50 лв.
Без ДДС:28.50 лв.
Бамбукова дъска за сирена 30 x 15,3 см с нож Размери: 30 см / 15,3 см / 1,9 см дебелина; Изработена от бамбук..
23.80 лв.
Без ДДС:23.80 лв.
Бамбукова дъска за сервиране с мраморна плоча, 45 x 13 см Размери на дъската: 45 см / 13 см / 1,5 см дебелина; Размери на мраморната плоча: 30 см / 10 см / 1 см; Изработена от бамбук и мрамор..
24.40 лв.
Без ДДС:24.40 лв.
Дъска за пица, 31 см, MAYSTERNYA Размери: 31 см в диаметър / 1,5 см дебелина; Изработена от естествена дървесина..
16.40 лв.
Без ДДС:16.40 лв.
Дъска за пица, 27 см, MAYSTERNYA Размери: 27 см в диаметър / 1,5 см дебелина; Изработена от естествена дървесина..
14.90 лв.
Без ДДС:14.90 лв.
Стъклени предпазители за керамични котлони и кухненски плот с размер 52 х 30 смЗащитете печката си с този практичен, многофункционален кухненски помощник, който ще се интегрира елегантно във вашия кухненски интериор. Двата стъклени протектора могат да се използват и като дъска за рязане. Протекторит..
36.50 лв.
Без ДДС:36.50 лв.
Дъска за рязане и сервиране WHITE MARBLE, MORELLOРазмери: 28 см / 17 см / 1,5 см дебелина;Изработена от бамбукова дървесина и костен порцелан;Препоръчва се почистване на ръка с мека гъба и неабразивен препарат;Подсушавайте старателно..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Дъска за рязане и сервиране BLACK MARBLE, MORELLOРазмери: 28 см / 17 см / 1,5 см дебелина;Изработена от бамбукова дървесина и костен порцелан;Препоръчва се почистване на ръка с мека гъба и неабразивен препарат;Подсушавайте старателно..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Дъска за рязане от закалено стъкло KESPER дъската за рязане е изработена от закалено ESG стъкло и е почти нечуплива;стъклото е хигиеничен материал, повърхността му не е пореста и не задържа миризма или вкус, а това го прави много подходящо за обработка на  риби и морски даро..
17.90 лв.
Без ДДС:17.90 лв.
Дъска за рязане от закалено стъкло KESPER дъската за рязане е изработена от закалено ESG стъкло и е почти нечуплива;стъклото е хигиеничен материал, повърхността му не е пореста и не задържа миризма или вкус, а това го прави много подходящо за обработка на  риби и морски даро..
11.50 лв.
Без ДДС:11.50 лв.
Професионална дъска за рязане от бамбук, KESPER Германиястабилна и голяма дъска за рязане, подходяща за професионалисти;практични и удобни вдлъбнати дръжки;размер 36 х 24 х 3 см.                                 &nbs..
42.00 лв.
Без ДДС:42.00 лв.
Дъска за рязане от бамбук, Kesper Германияразмер 39 х 29 см;може да се използва като дъска за сервиране;дебелина на материала 1,6 см;атрактивен външен вид;много удобна дъска за рязане, щадяща острието на ножа.                          ..
25.50 лв.
Без ДДС:25.50 лв.
Дъска за рязане от бамбук, Kesper Германияразмер 29 х 19 см;може да се използва като дъска за сервиране;дебелина на материала 1,6 см; атрактивен външен вид.                                        &nbs..
13.90 лв.
Без ДДС:13.90 лв.
Дъска за рязане с дръжка, изработена от акация размер 45 х 22 х 1.5 см;производител: Kesper Германия.                          Материал:Акация                        &nbs..
26.50 лв.
Без ДДС:26.50 лв.
Дъска за рязане с дръжка, изработена от акация размер 35 х 18 х 1.5 см;производител: Kesper Германия.                                                       ..
17.50 лв.
Без ДДС:17.50 лв.
Акациева дъска за рязане, сервиране и презентации от Kesper Германия. размер  71х21х2 см                                                          &nbs..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Професинална дъска за рязане от акация, KESPER Германия Тази дъска за рязане е изработена от акация в мозаечна форма, импрегнирана е със специално масло, чиято цел е да отблъсква влагата и така да удължи живота й. Има две 2 вдлъбнатнини-ръкохватки, стабилна и масивна е - дебелината й е 4 см. ..
72.50 лв.
Без ДДС:72.50 лв.
Дъска за рязане с канал от KESPER Германия дъската е подходяща за рязане на плодове, зеленчуци, месо и риба; дъската от акация може да се използва и за сервиране и презентации у дома или в заведението; обработена със специално масло, което я предпазва от влагата и удължава живота и значите..
24.50 лв.
Без ДДС:24.50 лв.
Дъска за рязане с канал от KESPER Германия дъската е подходяща за рязане на плодове, зеленчуци, месо и риба; дъската от акация може да се използва и за сервиране и презентации у дома или в заведението; обработена със специално масло, което я предпазва от влагата и удължава живота и значите..
16.50 лв.
Без ДДС:16.50 лв.
Дървена дъска за месене и разточване Kesper дъската за месене е изработена от бук; снабдена е с ограничители от двете страни - единият ви помага да я фиксирате към масата и да не мърда, докато месите, а другият е удобен за поставяне на яйца - не позволява да се изтърколят и счупят; размери..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Дъска за рязане от акация KESPER, асиметрична, нестандартна форма дъска за рязане от акация, обработена със специално олио, което отблъсква влагата и значително удължава живота й; размер с дръжката 42,5 х 22 х 1,8 см; вие решавате дали да я използвате за рязане, дърворезба или сервиране и ..
25.90 лв.
Без ДДС:25.90 лв.
Комплект от три дъски за рязане и сервиране KESPER изработени от акация; размер 23 * 15 см; практични и удобни за всяко домакинство; можете да ги използвате както за рязане, така и за сервиране на студени месни мезета, сирена...
18.50 лв.
Без ДДС:18.50 лв.
Показване на 1 до 24 от 54 (3 страници)

Независимо дали оборудвате дома или професионална кухня, ние от онлайн магазин Pochehli.com предлагаме огромно изобилие от висококачествени кухненски дъски за рязане и аксесоари на най-изгодни цени.

Вдъхновете се от нашата колекция от дъски за рязане, презентационни дъски, плата за сервиране на мезета, сирена, меса и други.
 
Кухненски дъски, предназначени за рязане и сервиране:
 
На пазара има хиляди дъски за рязане, направени от различни видове дърво, пластмаса и стъкло. Всъщност има такова голямо разнообразие в тази категория, че е възможно трудно да се разпознаят добрите дъски. Съществуват много опции при избор на перфектната дъска за рязане за вашата кухня. Дървесината, пластмасата и стъклото имат своите различни предимства. Трикът е да стесните избора и така по-лесно да намерите тази, която е най-подходяща за вашата кухня. Въпреки че всяка повърхност има своите плюсове, се смята, че дървените дъски за рязане, както и блоковете за ножове, осигуряват най-дълъг живот на остриетата на ножовете. Те са изработени от естествена дървесина и са безопасна и здравословна опция за приготвяне на храната.
 
Какви видове дъски за рязане има?
 
 - Дъска за рязане от акация. Акацията е естествено дърво, което става все по-широко използвано и модерно за изработката на дървени кухненски дъски за рязане. В исторически план акацията е ценно дърво, заради красотата и здравината си. Дори и в Библията се споменава специален род червена акация, който расте в Източна Африка като дървесината, която е била използвана за изграждането на Ковчега на завета и Ноевия ковчег. Семената и листата на акацията са били използвани за медицински цели, а есенцията от акация е била ароматен парфюм векове наред. В настоящето акацията се използва за изработката на изящно обзавеждане, подови настилки, декоративно изкуство, както и в кухнята. Акациевите дъски за рязане се отличават с висока устойчивост към влагата и могат да ви служат дълго в кухнята. Вижте нашата колекция от
дъски за рязане от акация.
 - Дъска за рязане от клен. Твърдият скален клен, известен още като захарен, се среща в изобилие в Северна Америка и Канада. Кленовото дърво е светло на цвят и се вписва чудесно във всеки интериор. Теглото му е почти два пъти по-голямо, отколкото на други подобни дървета, а високата му плътност се дължи на бавния растеж поради относително ниските температури в териториите, в които вирее. Тези характеристики на клена го правят предпочитана дървесина за редица популярни продукти в това число бейзболни бухалки, подови настилки, мебели и разбира се, месарски блокове и дъски за рязане. Характерна за тях е високата устойчивост на удар и повреди.
 - Бамбукова дъска за рязане. През последните години бамбуковите дъски придобиха широко разпространение, те се изработват от залепени бамбукови ламели. Основното им предимство е висока устойчивост на влага, а поради твърдата си повърхност са лесни за почистване. Леки, красиви и с достъпна цена.
 - Дъска за рязане от тиково дърво. Резултатът от обработката на тиково дърво с цел направа на дъска за рязане е отличен. Получава се твърда, издръжлива на удари дъска, все по-предпочитана от майстор готвачите. Лесна за поддръжка и устойчива на прорязване.
Дървесината е най-разпространеният материал за изработка на дъски за рязане. Дървената дъска за рязане може да бъде направена от едно цяло парче дърво или залепена от отделни елементи. Дъските с различно предназначение са изработени от различни видове дървесина. От орех и маслиново дърво се получават дъски, които са устойчиви на нарязвания, добре устойчиви на влага, неабсорбиращи миризми. От бук и бреза се получават дъски, които са много нежни към ножовете и ги предпазват от бързо затъпяване. А дъбовите и акациевите дъски имат красива текстура и високи антибактериални свойства, поради изобилието на танини.

Дъски за сервиране и презентации:
 
Освен за рязане в кухнята, дъските широко се използват и за сервиране на сухи мезета, меса и сирена. Ние от онлайн магазин Pochehli.com непрекъснато се стремим да ви представяме висококачествени, модерни изделия, каквато например е въртящата се поставка - дървена дъска. Тя може да бъде чудесен оригинален подарък за любим човек и повод.
Друг интересен продукт е дъската за рязане и сервиране на сирена. Избирането на подходящата дъска за сирена също е важно, особено, когато планирате да представите блюдото на своите гости и искате да ги впечатлите и да оставите у тях приятен и незабравим спомен. Обикновено най-предпочитани са дъските за рязане и сервиране на сирена, изработени от дървесина. Те са надеждни и лесни за почистване. Изберете качествен комплект за рязане и сервиране на сирена, аранжирайте няколко вида меко и твърдо сирене, подчертайте ги с допълнителни продукти и вкусове, например сушени плодове, крекери, сладка и конфитюри и блеснете пред гостите си.
Добре подбраното и аранжирано плато ще разкаже своя собствена история и ще угоди и на най-капризното небце. Не подценявайте силата на добрия външен вид – той е почти толкова важен, колкото важен е и вкусът.

Пластмасови дъски за рязане:
Пластмасовите дъски за рязане са не по-малко разпространени от дървените. За тях могат да се използват различни видове пластмаса, като най-често срещаният материал е полипропиленът. Пластмасовите дъски за рязане варират във всякакви форми и цветове. Те могат да комбинират много функции. Съществено предимство на пластмасовите дъски пред дървените е изключителната им устойчивост на вода. А основният им недостатък е липса на информация за вида на използваните пластмаси, което може да предизвика сериозни опасения относно тяхната безопасност. Това важи особено за малко известните производители. Когато работите с пластмасови дъски за рязане, е много важно да спазвате режима на миене, определен от производителя, тъй като пластмасовите дъски за рязане могат да бъдат унищожени, когато се мият в съдомиялна машина или под въздействието на домакински химикали. Пластмасата е универсална като материал, защото ако се измие и поддържа правилно, може да се използва както за сурово месо, така и за пресни зеленчуци. Най-голямото предимство на пластмасовата дъска за рязане е възможността да я почистите в съдомиялната машина след употреба – нещо, което е немислимо за дървените дъски за рязане.
Стъкло, керамика, естествени камък, метал също се използват за производството на дъски, но от тях ножовете бързо губят своята острота, така че те могат да бъдат препоръчани по-скоро като дизайнерски елементи на интериора или сервирането.
Стъклената дъска за рязане се счита за една от най-хигиеничните. Тя се почиства лесно и може да се слага в съдомиялна. Стъклената дъска за рязане е направена от специално стъкло, което е високоустойчиво на деформация и счупване. Тя не абсорбира нито влага, нито миризма. Може да бъде декорирана в най-различни цветове, рисунки, снимки. А ако стъклото е топлоустойчиво може и да се използва и за подложка за топли съдове. Но основният им недостатък е че поради твърдостта им, ножовете бързо ще се захабят.
 
Как да поддържаме дъската за рязане?
 
- Обработете дървените дъски за рязане след покупка. Преди първа употреба намажете обилно дъската с минерално масло. Така ще я импрегнирате и защитите от излишна абсорбация на влага , което ще удължи значително животът й и ще я предпази от нацепване. Някои дъски са фабрично обработени с това масло, например дъска за рязане с канал на KESPER.
- Почиствайте и измивайте старателно след употреба дъската си за рязане. Така ще предотвратите размножаване на бактерии по нея.
- Винаги подсушавайте добре дъската след измиване. Така ще удължите живота й.
- Използвайте дъската си освен за рязане и за сервиране. Презентирайте кулинарните си шедъоври, като ги поднесете на качествена дървена дъска за сервиране. Можете да поднесете меса, сухи мезета или най-различни видове сирена.
- И не на последно място използвайте дъската, като едно бижу в кухнята си. Нека тя бъде още един естетичен аксесоар в кухненския интериор.
Ние от онлайн магазин Pochehli.com ви предлагаме голямо изобилие от всякакви кухненски дъски за рязане, предназначени за нуждите ви - както за дома ви, така и за професионалната кухня - ресторант, хотел или заведение.
Изберете и купете подходящите за вас дъски и се насладете на великолепните ястия, приготвени с тяхна помощ. Приятно готвене!
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.