Меню
Количка

КОМПЛЕКТИ ЗА УИСКИ

Кристални чаши за уиски CASCADE Platinum от кристал Bohemia Материал:Оловен кристал;Производител:Bohemia Чехия;Детайли:изработени от кристал 24% PbO;6 броя кристална чаши в кутия;вместимост 300 ml;препоръчително почистване на течаща вода. Свързани категории:Кристални чаши и гарафиСервизи з..
319.00 лв.
Без ДДС:319.00 лв.
Кристална гарафа CASCADE Platinum от кристал Bohemia Гарафата е подходяща за съхранение и сервиране на алкохолни напитки като уиски, коняк, водка и други. Интересен нестандартен дизайн, пищна платинена декорация за специални поводи и моменти. Подходяща за луксозен подарък на бизнес партньор.Мат..
309.00 лв.
Без ДДС:309.00 лв.
Кристални чаши за уиски CASCADE Gold от кристал Bohemia Материал:Оловен кристал;Производител:Bohemia Чехия;Детайли:изработени от кристал 24% PbO;6 броя кристална чаши в кутия;вместимост 300 ml;препоръчително почистване на течаща вода. Свързани категории:Кристални чаши и гарафиСервизи за хр..
319.00 лв.
Без ДДС:319.00 лв.
Кристална гарафа CASCADE Gold от кристал Bohemia Гарафата е подходяща за съхранение и сервиране на алкохолни напитки като уиски, коняк, водка и други. Интересен нестандартен дизайн, пищна златна декорация за специални поводи и моменти. Подходяща за луксозен подарък на бизнес партньор.Материал:О..
309.00 лв.
Без ДДС:309.00 лв.
Кристална гарафа CASCADE от кристал Bohemia Гарафата е подходяща за съхранение и сервиране на алкохолни напитки като уиски, коняк, водка и други. Интересен нестандартен дизайн, акцентиращ върху специалните поводи. Подходяща за партита и празници както и за ежедневна употреба.Материал:Оловен кри..
169.00 лв.
Без ДДС:169.00 лв.
Кристални чаши за уиски CASCADE от кристал Bohemia Материал:Оловен кристал;Производител:Bohemia Чехия;Детайли:изработени от кристал 24% PbO;6 броя кристална чаши в кутия;вместимост 300 ml;препоръчително почистване на течаща вода. Свързани категории:Кристални чаши и гарафиСервизи за хранене..
129.00 лв.
Без ДДС:129.00 лв.
Кристални чаши за уиски HAVANA от кристал Bohemia Материал:Оловен кристал;Производител:Bohemia Чехия;Детайли:изработени от кристал 24% PbO;6 броя кристална чаши в кутия;вместимост 300 ml;препоръчително почистване на течаща вода. Свързани категории:Кристални чаши и гарафиСервизи за храненеП..
129.00 лв.
Без ДДС:129.00 лв.
Кристална гарафа HAVANA от кристал Bohemia Гарафата е подходяща за съхранение и сервиране на спиртни напитки като ракия, уиски, водка и други. Атрактивен дизайн, акцентиращ върху специалните поводи. Подходяща за партита и празници както и за ежедневна употреба.Материал:Оловен кристал;Производит..
159.00 лв.
Без ДДС:159.00 лв.
Луксозна кристална гарафа NICOLETTE Golden Marble от кристал Bohemia Гарафата за уиски впечатлява със своя изящен дизайн.Серия Nicolette се гордее със шарката си.Привличащ дизайн,акцентиращ върху специалните поводи.Подходяща за партита и празници както и за ежедневна употреба.Материал:Оловен кр..
219.00 лв.
Без ДДС:219.00 лв.
Кристални чаши за уиски NICOLETTE Golden Marble от кристал Bohemia Комплект чаши за уиски с така наречения диамантен дизайн.Блестят уникално красиво на светлина.Достатъчно издръжливи,за да запазят блясъка си години напред.Комплект истински оригинални кристални чаши за уиски изработени от оловен..
279.00 лв.
Без ДДС:279.00 лв.
Кристална гарафа за уиски NICOLETTE от кристал Bohemia Материал:Оловен кристал;Производител:Bohemia Чехия;Детайли:изработена от кристал 24% PbO;1 брой кристална гарафа за алкохол в кутия;вместимост 1 l;препоръчително почистване на течаща вода. Свързани категории:Кристални чаши и гарафиСерв..
169.00 лв.
Без ДДС:169.00 лв.
Кристална гарафа за уиски NICOLETTE Gold Matt от кристал Bohemia Материал:Оловен кристал;Производител:Bohemia Чехия;Детайли:изработена от кристал 24% PbO;1 брой кристална гарафа за алкохол в кутия;вместимост 1 l;препоръчително почистване на течаща вода. Свързани категории:Кристални чаши и ..
229.00 лв.
Без ДДС:229.00 лв.
Кристални чаши за уиски NICOLETTE Gold Matt от кристал Bohemia Комплект истински оригинални кристални чаши за уиски изработени от оловен кристал. Идеални за луксозен подарък за сватба,  рожден ден или подобен официален повод.Препоръчва се ръчно миене.Купете онлайн или посетете магазинът ни..
279.00 лв.
Без ДДС:279.00 лв.
Кристална гарафа Bohemia колекция Rocky, интересен дизайнМатериал:Оловен кристал;Производител:Bohemia Чехия;Детайли:изработена от кристал 24% PbO;1 брой кристална гарафа в кутия;вместимост 850 ml;препоръчително почистване на течаща вода. Свързани категории:Кристални чаши и гарафиСервизи за хран..
189.00 лв.
Без ДДС:189.00 лв.
Комплект за уиски Bohemia Laguna, 7 части, Bohemia Crystalite ЧехияЛуксозен комплект за чаши за уиски с гарафа Материал:Кристално стъкло;Цвят:Прозрачен;Произход:Crystal Bohemia Чехия;Детайли:6 чаши за уиски  с вместимост 320 мл;1 гарафа  с вместимост 750 мл;..
269.00 лв.
Без ДДС:269.00 лв.
Сет за уиски SILVER, 3 части, FREITAS & DORES Португалия Комплектът включва: 2 чаши с вместимост 285 мл.; бутилка с вместимост 700 мл.; Изработени от кристално стъкло..
87.00 лв.
Без ДДС:87.00 лв.
Комплект чаши за уиски с гарафа серия Molecules 7 части, Bohemia Crystal Елегантен кристален комплект за уиски,класически проектиран с изключителна чистота и тежест във всяка чаша.Задължителни за ценителите на уискито и всеки друг, който оценява благородството на духа и иска да внесе нов бля..
179.90 лв.
Без ДДС:179.90 лв.
Сервиз за уиски ДЪРВОТО НА ЖИВОТА от 7 части комплектът съдържа 1 гарафа и 6 чаши за уиски, декорирани с метална плочка с изображение на дърво подходящ за семеен подарък, подарък за мъж...
119.00 лв.
Без ДДС:119.00 лв.
Комплект за ракия и аперитив PUCCINI от 7 части - 1 гарафа и 6 чаши за ракия, декорирани с метална плочка, на която можете да гравирате посланието си...
119.00 лв.
Без ДДС:119.00 лв.
  ↵ Сервиз за уиски ФРЕГАТА от 7 части комплектът съдържа 1 гарафа и 6 чаши за уиски, декорирани с метална плочка с изображение Фрегата; подходящ за семеен подарък, подарък за мъж...
119.00 лв.
Без ДДС:119.00 лв.
Сервиз за уиски ЗОДИАК от 7 части комплектът съдържа 1 гарафа и 6 чаши за уиски, декорирани с метална плочка с изображение зодиакалния кръг; подходящ за семеен подарък, подарък за мъж...
119.00 лв.
Без ДДС:119.00 лв.
Сет за уиски, 3 части, Freitas & Dores Комплектът включва: - 2 квадратни чаши за уиски; - гарафа с вместимост 700 мл.; Изработени от кристално стъкло; Семпла сферична декорация от сребро и калай; Луксозна дървена кутия със сатенена облицовка..
175.00 лв.
Без ДДС:175.00 лв.
Комплект за уиски PLANTICA  7 части Crystalite Bohemia Луксозен комплект за чаши за уиски с гарафа и инкрустирани камъни Сваровски за още повече блясък и стил на масата.Материал:Кристално стъкло;Цвят:Прозрачен;Произход:Crystal Bohemia Чехия;Детайли:6 чаши за уиски Quadro с вместимост ..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Кристален комплект за уиски DOVER от Crystal Bohemia 7 частиМатериал:Оловен кристалПроизход: Crystal Bohemia ЧехияДетайли: 1 кристална гарафа 800 мл 6 кристални чаши за уиски или друг концентрат 320 мл Изработен от оловен кристал 24% PbO Класически дизайн тип Чърчил, опакован в синя..
219.90 лв.
Без ДДС:219.90 лв.
Показване на 1 до 24 от 44 (2 страници)

За ценителите  на всеки висококачествен алкохолен продукт, няма нищо по-изкусително от едно добро уиски. Сервирано в  изящна чаша, то ще превърне всеки момент в незабравимо изживяване. Но чувството на наслада и блаженство ще е пълно и завършено, когато видите пречупената светлина елегантно отразена в бучка лед в чашата, усещайки духът на лукса.

Представяме на вниманието ви кристални комплекти за уиски, включващ гарафа с шест чаши в подаръчна кутия.

Гарафата е с тясно гърло, със запушалка отгоре за предпазване на течността и има вместимост до 800 мл.

Чашите за уиски са с великолепен дизайн, направени удобно да прилягат в ръката, като са достатъчно обемни, за да поберат няколко бучки лед.

Прецизната изработка, все едно изваяни от скулптор, прави всеки кристален комплект за уиски уникален и често желан подарък. Понякога фината изработка е ръчно гравирана или  кристалните изделия са инкрустирани със злато.

Страхотна идея за подарък!

Онлайн магазин Pochehli.com  ви предлага много богат избор на луксозни кристални комплекти гарафа с чаши за уиски, висококачествена изработка на най-добра цена.

Заповядайте и в нашият магазин София ж.к. Люлин Силвър център, където са изложени част от подаръчните сервизи.

Може да избирате между продуктите на:

  •  чешкия кристал Bohemia;
  •  италианския кристал RCR Crystal;
  •  немския кристал Nachtmann;
  •  прочутия полски оловен кристал.

Стилен  и елегантен подарък за мъж!

Уверяваме ви, че комплектът за уиски е оригинален подарък за сватба, рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, тържествено събитие или семеен празник и ще предизвика възхищение у останалите гости.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.