Меню
Количка

DUO Порцелан

Порцеланови чаши за кафе с репродукции на известни художници като Ван Гаг, Густав Климт, Клод Моне. Картината Целувката, Слънчогледи на Ван Гог, Дамата с чадъра на Клод Моне.

Подарете класика с невероятно красивите чаши за кафе и топли напитки на DUO порцелан. Подаръци с послание – това са невероятните чаши с принтове с едни от най-популярните картини на Винсент Ван Гог – Слънчогледи, Звездна нощ, Бадемов цвят, Ириси. В колекцията ще откриете и мъг с прочутата Целувка на Густав Климт, а с Маковите поля на Клод Моне ще се пренесете в пасторалния провансалски свят.


Комплект порцеланови чаши с принт от 4 различни картини на Ван Гогвместимост 350 мл;материал: порцелан;чаши с мотиви от картините Слънчогледи, Звездна нощ, Ириси и Бадемов цвят;поставени в красива луксозна подаръчна кутия;подходящи за миялна машина и за микровълнова фурна;подходящ подарък за жена и ..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Порцеланова чаша мъг за кафе, чай, капучино и други топли напитки KINGFISHERвместимост 460 мл;материал: порцелан;чаша за кафе с атрактивен принт на птицата Рибарче; поставена в красива подаръчна кутийка със същия декор;подходяща за миялна машина и за микровълнова фурна;страхотен подарък за..
15.60 лв.
Без ДДС:15.60 лв.
Комплект чаши за чай, капучино, топли напитки за двама Sunflowers Van Gogh. вместимост 280 мл;материал: порцелан;чаши за чай, капучино 2 бр., подложни чинийки 2 бр.;чаши за топли напитки с мотиви от картината Слънчогледи по Ван Гог; поставени в красива подаръчна кутийка със същия деко..
41.18 лв. 54.90 лв.
Без ДДС:41.18 лв.
Комплест чаши за кафе за двама Sunflowers by Van Gogh. вместимост 110 мл;материал: порцелан;чаши за кафе 2 бр., подложни чинийки 2 бр.;чаши за еспресо с мотиви от картината Слънчогледи по Ван Гог; поставени в красива подаръчна кутийка със същия декор;подходящи за миялна машина и за ми..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Комплект чаши за чай, капучино, топли напитки за двама Starry Night Van Gogh. вместимост 280 мл;материал: порцелан;чаши за чай, капучино 2 бр., подложни чинийки 2 бр.;чаши за топли напитки с мотиви от картината Звездна нощ по Ван Гог; поставени в красива подаръчна кутийка със същия де..
41.18 лв. 54.90 лв.
Без ДДС:41.18 лв.
Чаши за кафе за двама Starry Night by Van Gogh. вместимост 110 мл;материал: порцелан;чаши за кафе 2 бр., подложни чинийки 2 бр.;чаши за еспресо с мотиви от картината Звездна нощ по Ван Гог; поставени в красива подаръчна кутийка със същия декор;подходящи за миялна машина и за микровълн..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Чаши за чай, капучино, топли напитки за двама Wheat Field Van Gogh. вместимост 280 мл;материал: порцелан;чаши за чай, капучино 2 бр., подложни чинийки 2 бр.;чаши за топли напитки с мотиви от картината Житно поле с кипариси по Ван Гог; поставени в красива подаръчна кутийка със същ..
41.18 лв. 54.90 лв.
Без ДДС:41.18 лв.
Чаши за еспресо за двама Wheat Field Van Gogh. вместимост 110 мл;материал: порцелан;чаши за кафе 2 бр., подложни чинийки 2 бр.;чаши за еспресо с мотиви от картината Житно поле с кипариси по Ван Гог; поставени в красива подаръчна кутийка със същия декор;подходящи за миялна машина ..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Чаша за кафе Wheat Field Van Gogh. вместимост 380 мл, диаметър 8 см, височина 10 см;чаша за кафе по репродукция на картината Житно поле с кипариси на Ван Гог, изработена от порцелан; поставена в красива подаръчна кутийка със същия декор;подходяща за миялна машина и за микровълнов..
13.90 лв.
Без ДДС:13.90 лв.
Порцеланова чаша за кафе ЦЕЛУВКАТА, по Густав КлимтКартината Целувката е нарисувана през 1908 година от Густав Климт и е част от произведенията на групата на Виенския сецесион. Картината е създадена с помощта на златни люспи и изобразява двойка, изгубена в нежна целувка. Целувката е част от така нар..
13.90 лв.
Без ДДС:13.90 лв.
Чаша за кафе СЛЪНЧОГЛЕДИ по Ван Гог. Слънчогледи е едно от най-харесваните произведения на Ван Гог. Малко хора знаят обаче, че той има нарисувани пет платна, изобразяващи слънчогледи. Художникът ги рисува през 1888 година, след като напуска Париж и се мести в Южна Франция. Там той кани своя нас..
13.90 лв.
Без ДДС:13.90 лв.
Елегантна порцеланова чаша за кафе с чинийка с вместимост 240 мл серията Secret Garden. Чашата е изработена от порцелан New Bone China, който се характеризира с естествен кремаво-бял цвят с деликатен блясък и изключителна здравина и издръжливост, лекота и финес. Чашата е украсена красиви жълти слънч..
25.50 лв.
Без ДДС:25.50 лв.
Луксозна порцеланова чаша за кафе с чинийка с вместимост 240 мл серията Secret Garden, декорирана с тъмно сини и лилави разцъфнали цветя. Чашата е изработена от порцелан New Bone China, който се характеризира с естествен кремаво-бял цвят с деликатен блясък и изключителна здравина и издръжливост, лек..
25.50 лв.
Без ДДС:25.50 лв.
Порцеланова чаша за кафе ПОЛЕ С МАКОВЕ, Клод Моне Макове или Поле с макове в Аржантьой е едно от най-разпознаваемите произведения на майстора. Млада жена с чадър и момче с шапка в ширнало се поле, осеяно с яркочервени макове. На картината всъщност са изобразени съпругата му Камил и синът им Жан..
13.90 лв.
Без ДДС:13.90 лв.
Чаша за кафе мъг ХРИЗАНТЕМИ е част от серията серията Secret Garden, изработена е от порцелан New Bone China, характеризираща се с естествен кремаво-бял цвят с деликатен блясък и изключителна здравина и издръжливост, лекота и финес. Чашата е украсена с красиви разцъфнали хризантеми в жълто-оранжев..
13.20 лв.
Без ДДС:13.20 лв.
Чаша за кафе мъг ПТИЦИ. Чашата е украсена с малки птички, кацнали върху есенни клонки. Пастелните нежни цветове придават чар и усещане за мир и спокойствие.вместимост 380 мл, диаметър 8 см, височина 10,5 см;изработена от порцелан;поставена в красива подаръчна кутийка със същия декор;подходяща з..
13.20 лв.
Без ДДС:13.20 лв.
Чаша за кафе мъг ДИВИ МАКОВЕвместимост 380 мл, диаметър 8 см, височина 10,5 см;изработена от порцелан;поставена в красива подаръчна кутийка със същия декор;подходяща за миялна машина и за микровълнова фурна;подходяща за подарък...
13.20 лв.
Без ДДС:13.20 лв.
Красива порцеланова чаша за топли напитки ИРИСИ по едноименната картина на Ван Гог. В картината Ириси се вижда влиянието на японската гравюра укиьо-е - отделяне с контур на обектите, необичайни ракурси, наличие на детайлно нарисувани области и части, обхванати от плътни цветове, което..
13.90 лв.
Без ДДС:13.90 лв.
Чаша за кафе ЗВЕЗДНА НОЩ по едноименната картина на Ван ГогЕдна от най-популярните си картини Звездна нощ Ван Гог рисува по време на престоя си в душевната болница в Сен Реми през 1889 година. Платното говори и за увлечението на художника по астрономията. Научно изследване установило, че Ван Гог е п..
13.90 лв.
Без ДДС:13.90 лв.
Показване на 1 до 19 от 19 (1 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.