Меню
Количка

LANCASTER


Ваза Целувката, Lancaster
Не е в наличност
Марка: LANCASTER
Вазата е изработена от порцелан и е част от серията "Целувката" на Lancaster - продукти, вдъхновени от световноизвестната картина на австрийския художник-символист Густав Климт. Всички продукти в серия "Целувката" вижте тук...
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Марка: LANCASTER
Дървен с за сирена, 4 части, Lancaster Taste Collection Диаметър: 20 см; Изработен от дърво и неръждаема стомана; Комплектът включва: - дъска за рязане и съхранение на приборите; - нож за меки сирена; - нож за пармезан; - вилица за сирена..
49.00 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Марка: LANCASTER
Кана с капаче, 800 мл., Lancaster Taste Collection Вместимост: 800 мл.; Изработена от порцелан; Подходяща за съхраняване на топли и студени напитки; Удобна дръжка и семпъл дизайн..
15.90 лв.
Без ДДС:15.90 лв.
Квадратно плато за ордьоври 2 части, Lancaster
Не е в наличност
Марка: LANCASTER
Комплектът е подходящ за сервиране на ордьоври и е съставен от 2 части - порцеланово плато и дървена дъска...
35.00 лв.
Без ДДС:35.00 лв.
Комплект аксесоари за баня Целувката, Lancaster
Не е в наличност
Марка: LANCASTER
Комплетът съдържа: чаша сапунерка поставка за четки за зъби диспенсър за течен сапун кутийка с капаче Изработени от порцелан, част от серията "Целувката" на Lancaster - продукти, вдъхновени от световноизвестната картина на австрийския художник-символист Густав Климт. Всички продукти в сери..
48.90 лв.
Без ДДС:48.90 лв.
Марка: LANCASTER
Комплект за рязане и сервиране на пица. Комплектът включва: нож за рязане на пица шпатула за сервиране дървена дъска за рязане и сервиране 6 бр. ножове 6 бр. вилици..
69.00 лв.
Без ДДС:69.00 лв.
Марка: LANCASTER
Комплект за поднасяне на сирена. Включва: нож за пармезан нож за меки сирена нож за твърди сирена порцеланова купичка 4 бр. метални клечки за сирена подложка за рязане от темперирано стъкло дървена поставка с магнитен държач за ножовете..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Марка: LANCASTER
Комплект за рязане и сервиране на сирена. Включва: нож за пармезан вилица за сирена нож за твърди сирена 4 бр. вилички за сирене порцеланова купичка дървена дъска за рязане с магнитен държач за ножовете..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Комплект за рязане и сервиране на сирена, Lancaster
Не е в наличност
Марка: LANCASTER
Комплект за сирена Включва: нож за пармезан вилица за сирена нож за меки сирена нож за твърди сирена подложка за рязане от темперирано стъкло дървена поставка с магнитен държач за ножовете..
52.00 лв.
Без ДДС:52.00 лв.
Комплект за сосове от 5 части, Lancaster
Не е в наличност
Марка: LANCASTER
Комплект за поднасяне на дипове, сосове, разядки. Включва: 4 порцеланови купички бамбукова поставка..
26.00 лв.
Без ДДС:26.00 лв.
Марка: LANCASTER
Комплект за чай „Черна котка“, за 1 човек, Lancaster Taste Collection Комплектът включва: - чайник с височина 12 см и вместимост 500 мл.; - чаша за чай с височина 6 см и вместимост 250 мл.; - чинийка с диаметър 15 см; Изработен от фин костен порцелан с английски дизайн; Цвят: черен / черве..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Комплект каничка за мляко и захарница Целувката, Lancaster
Не е в наличност
Марка: LANCASTER
Каничката и захарницата са изработени от порцелан и са част от серията "Целувката" на Lancaster - продукти, вдъхновени от световноизвестната картина на австрийския художник-символист Густав Климт. Всички продукти в серия "Целувката" вижте тук...
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Показване на 1 до 12 от 35 (3 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.