Меню
Количка

REGENT INOX

Съдове за топло сервиране и аксесоари за сервиране, които ще привнесат на трапезата ви празнично настроение и премерен лукс. Марката предлага няколко серии - Perle Titanium, Nappa, Grigio, Practical, Cadiz.

Марка: REGENT INOX
Съд за топло сервиране от серията NAPPA, елипсаизработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 3 л дръжки от тъмно кафява кожа..
129.90 лв.
Без ДДС:129.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Съд за топло сервиране от серията NAPPA, продълговатизработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло вместимост 1,5 л дръжки от тъмно кафява кожа..
94.00 лв.
Без ДДС:94.00 лв.
Марка: REGENT INOX
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, правоъгъленизработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 3 л ..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, кръгълизработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 2,5 л ..
119.00 лв.
Без ДДС:119.00 лв.
Марка: REGENT INOX
Съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inox, елипсаизработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък вместимост 3 л ..
129.90 лв.
Без ДДС:129.90 лв.
Съд за топло сервиране Regent Perle Titanium, двоен Съд за топло сервиране Regent Perle Titanium, двоен
Не е в наличност
Марка: REGENT INOX
Двоен съд за топло сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inoxизработен от висококачествена стомана и огнеупорно стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък два съда с вместимост 1,5 л всеки ..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Марка: REGENT INOX
Стъклена сосиера с лъжица за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inoxизработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък ..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Купа за салата с прибори за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inoxизработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък ..
127.90 лв.
Без ДДС:127.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Прибори за сервиране на торта от серията Perle Titanium на Regent Inoxизработени от висококачествена стомана дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък ..
43.50 лв.
Без ДДС:43.50 лв.
Марка: REGENT INOX
Прибори за сервиране от серията Perle Titanium на Regent Inoxизработени от висококачествена стомана дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък ..
48.00 лв.
Без ДДС:48.00 лв.
Марка: REGENT INOX
Оливерник от серията Perle Titanium на Regent Inoxизработен от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък ..
56.90 лв.
Без ДДС:56.90 лв.
Марка: REGENT INOX
Кутия за масло и нож за мазане от серията Perle Titanium на Regent Inoxизработени от висококачествена стомана и стъкло дръжки в тъмно сиво, гланцирани, със специфичен отблясък ..
49.90 лв.
Без ДДС:49.90 лв.
Показване на 1 до 12 от 38 (4 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.