Меню
Количка

TVS, Италия

„Убедени сме, че доброто готвене е в основата на доброто качество на живота. Знаем, че нуждите на хората се променят също както и вкусовете им“, казват от компанията TVS Италия. Иновации, функционален дизайн, качество на всяка стъпка – от подбора на материалите до производството и разпространението им – резултатът са модерните, удобни и функционални съдове за готвене на марката. Произведени изцяло в Италия, без съдържание на PFOA, олово, кадмий и други тежки метали.

Марка: TVS, Италия
Дълбок тиган с две дръжки и стъклен капак LUNA INDUCTION:изработен от алуминий; диаметър 28 см; специално незалепващо покритие; дебелина на дъното 4 мм; стъклен капак; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони; може да се използва и във..
112.00 лв.
Без ДДС:112.00 лв.
Марка: TVS, Италия
Тиган за палачинки VELVET 25 см:изработен от алуминий; диаметър 25 см; черно незалепващо покритие, сив корпус; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони с изключение на индукционни котлони;​Всички съдове за готвене VELVET вижте тук..
17.90 лв.
Без ДДС:17.90 лв.
Марка: TVS, Италия
Тиган за палачинки GRAN GOURMET:изработен от алуминий; диаметър 31 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 2.6 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони с изключение на индукционни котлон..
49.80 лв.
Без ДДС:49.80 лв.
Марка: TVS, Италия
Тиган VELVET с две дръжки 28 см:изработен от алуминий; диаметър 28 см; дебелина на дъното 2,6 мм; черно незалепващо покритие, сив корпус; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони с изключение на индукционни котлони;​Всички съдове за г..
32.00 лв.
Без ДДС:32.00 лв.
Марка: TVS, Италия
Тиган VELVET 28 см:изработен от алуминий; диаметър 28 см; дебелина на дъното 2,9 мм; черно незалепващо покритие, сив корпус; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони с изключение на индукционни котлони;​Всички съдове за готвене VELVET..
28.80 лв.
Без ДДС:28.80 лв.
Марка: TVS, Италия
Тиган VELVET 26 см:изработен от алуминий; диаметър 26 см; дебелина на дъното 2,9 мм; черно незалепващо покритие, сив корпус; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони с изключение на индукционни котлони;​Всички съдове за готвене VELVET..
26.50 лв.
Без ДДС:26.50 лв.
Тиган LUNA INDUCTION 28 см, TVS Италия Тиган LUNA INDUCTION 28 см, TVS Италия
Не е в наличност
Марка: TVS, Италия
Тиган LUNA INDUCTION:изработен от алуминий; диаметър 28 см; специално незалепващо покритие; дебелина на дъното 3,3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони; може да се използва и във фурната - дръжката е изработена от стомана; подх..
69.90 лв.
Без ДДС:69.90 лв.
Марка: TVS, Италия
Тиган GRAN GOURMET 28 см:изработен от алуминий; диаметър 28 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони с изключение на индукционни котлони; може ..
52.00 лв.
Без ДДС:52.00 лв.
Марка: TVS, Италия
Тиган GRAN GOURMET:изработен от алуминий; диаметър 24 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходящ за всички видове котлони с изключение на индукционни котлони; може да се ..
44.00 лв.
Без ДДС:44.00 лв.
Марка: TVS, Италия
Тенджера VELVET 28 см:изработена от алуминий; диаметър 28 см; дебелина на дъното 2,6 мм; черно незалепващо покритие, сив корпус; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий.​Всички съдове за готвене VELVET вижте тук..
43.90 лв.
Без ДДС:43.90 лв.
Тенджера LUNA INDUCTION 24 см, TVS Италия
Не е в наличност
Марка: TVS, Италия
Тенджера LUNA INDUCTION:изработена от алуминий; диаметър 24 см; специално незалепващо покритие; дебелина на дъното 4 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходяща за всички видове котлони; може да се използва и във фурната - дръжката е изработена от стомана; п..
89.00 лв.
Без ДДС:89.00 лв.
Марка: TVS, Италия
Тенджера GRAN GOURMET:изработена от алуминий; диаметър 24 см; специално 7-слойно покритие с каменни частици и мраморен ефект; дебелина на дъното 3 мм; не съдържа PFOA /перфлуороктанова киселина/, олово и кадмий; подходяща за всички видове котлони с изключение на индукционни котлони; може д..
68.90 лв.
Без ДДС:68.90 лв.
Показване на 1 до 12 от 39 (4 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.