Меню
Количка

VERA EXCLUSIVE, Словакия


Чаши за бяло вино, просеко, шампанско Diamants с кристали Swarovskiчаши за шампанско, изработени от кристалит; декорирани с кристали Swarovski; 6 чаши в опаковка, вместимост 210 мл; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва миене..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Чаши за бяло вино, просеко, шампанско Diamant Ribbon с кристали Swarovskiчаши за шампанско, изработени от кристалит; декорирани с кристали Swarovski; 6 чаши в опаковка, вместимост 210 мл; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Чаши за уиски Diamant Ribbon с кристали Swarovskiчаши за уиски, изработени от кристалит; декорирани с кристали Swarovski; 6 чаши в опаковка, вместимост 320 мл; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва миене в миялна машина; изм..
124.90 лв.
Без ДДС:124.90 лв.
Чаши за ракия и аперитив Three Diamants с кристали Swarovskiчаши за ракия на фино столче, изработени от кристалит; декорирани с кристали Swarovski; 6 чаши в опаковка; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва миене в миялна машин..
99.90 лв.
Без ДДС:99.90 лв.
Чаши за вода и безалкохолно Diamants с кристали Swarovskiчаши за вода, изработени от кристалит; декорирани с кристали Swarovski; 6 чаши в опаковка, вместимост 350 мл; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва миене в миялна машин..
124.90 лв.
Без ДДС:124.90 лв.
Чаши за вода и безалкохолно Diamant Ribbon с кристали Swarovskiчаши за вода, изработени от кристалит; декорирани с кристали Swarovski; 6 чаши в опаковка, вместимост 350 мл; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва миене в миялна..
124.90 лв.
Без ДДС:124.90 лв.
Чаши за вино с гарафа Diamant с кристали Swarovski2 броя чаши за вино и 1 гарафа, изработени от кристалит; чашите са подходящи за червено вино; декорирани с кристали Swarovski; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва миене в ми..
94.90 лв.
Без ДДС:94.90 лв.
Чаши за вино с гарафа Diamant Ribbon с кристали Swarovskiчудесен комплект за вино за двама; 2 броя чаши за вино и 1 гарафа, изработени от кристалит; чашите са подходящи за червено вино; декорирани с кристали Swarovski; тънкостенни и фини, подходящ подарък за ново семейство, за семейно тържес..
94.90 лв.
Без ДДС:94.90 лв.
Чаши за вино Diamants с кристали Swarovskiчаши за вино, изработени от кристалит; декорирани с кристали Swarovski; 6 чаши в опаковка, 470 милилитра вместимост; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва миене в миялна машина; изми..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Чаши за вино Diamant Ribbon с кристали Swarovskiчаши за вино, изработени от кристалит; декорирани с кристали Swarovski; 6 чаши в опаковка, вместимост 470 мл; тънкостенни и фини, чудесен подарък за ново семейство, за семейно тържество или юбилей; не се препоръчва миене в миялна машина; измив..
139.90 лв.
Без ДДС:139.90 лв.
Чаши за шампанско - ритуалниизработени от кристалит, декорирани с елементи Сваровски 2 бр. в комплект, в подаръчна кутия да не се мият в миялна машина, а на ръка с мека гъба и неабразивен препарат..
74.90 лв.
Без ДДС:74.90 лв.
Ритуални чашиi Diamant Trio с кристали Swarovski, Vera Exclusive
Не е в наличност
Ритуални чаши за шампанско с инкрустирани елементи Сваровскиизработени от кристалит 2 бр. в комплект, в подаръчна кутия да не се мият в миялна машина, а на ръка с мека гъба и неабразивен препарат..
74.90 лв.
Без ДДС:74.90 лв.
Показване на 1 до 12 от 18 (2 страници)
Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.