Меню
Количка

CANOVA Vidivi стъклени съдове за сервиране

Стъклени чинии CANOVA, 6 броя, 19 см, VIDIVI Размери: 19 см / 19 см / 3 см височина; Изработени от висококачествено темперирано натриево-калциево стъкло с изключителен блясък; Подходящи за почистване в съдомиялна машина; Подходящи за използване в микровълнова печка..
52.00 лв.
Без ДДС:52.00 лв.
Стъклени купички CANOVA, 6 броя, 430 мл., VIDIVI Размери: 11 см / 11 см / 7 см височина; Вместимост: 430 мл.; Изработени от висококачествено темперирано натриево-калциево стъкло с изключителен блясък; Подходящи за почистване в съдомиялна машина; Подходящи за използване в микровълнова печка..
42.00 лв.
Без ДДС:42.00 лв.
Комплект от 2 тънки стъклени плата CANOVA, 33 х 33 см, VIDIVI, подходящи за сервиране на ордьоври, сирена, плодове, сладкиши Размери: 33 см / 33 см Изработено от темперирано стъкло с ненадминат блясък; Подходящо за почистване в съдомиялна машина; Подходящо за употреба в микровълнова печка..
39.90 лв.
Без ДДС:39.90 лв.
Стъклено плато CANOVA, 22 х 22 см, VIDIVI Размери: 22 см / 22 см / 13,5 см (височина); Изработена от темперирано стъкло с ненадминат блясък; Подходяща за почистване в съдомиялна машина; Подходяща за употреба в микровълнова печка..
22.90 лв.
Без ДДС:22.90 лв.
Показване на 1 до 4 от 4 (1 страници)

Стъклените купи, плата и чаши на CANOVA VIDIVI са изработени от висококачествено натриево-калциево стъкло с ниско метално съдържание и без наличието на олово. Симетрични и масивни, със стилен и изчистен дизайн купите, чиниите и платата в CANOVA се комбинират отлично с всичко - порцелан, опал, кристал, стъкло и стомана.

Продуктите са подходящи за ежедневна употреба, но и като акцент на празнично декорираната маса. Могат да се мият в миялна машина.

Всички чупливи пратки пътуват към вас със застраховка и с опция "Прегледай преди да платиш", за да се уверите в целостта и добрия вид на поръчаните от вас продукти.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.